Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Lyngby Krus

8 produkter

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Lyngby Krus - Hvid Med Sølvkant 32 cl - 2 stk

Lyngby Krus - Hvid Med Sølvkant 32 cl - 2 stk

Smukke krus med sølvkant Brug de flotte Lyngby krus til både hverdag og ved helt særlige lejligheder. De smukke krus er inspireret af den ikoniske og stilrene Lyngby vases form og med de klassiske riller, der elegant pryder kruset og pynter på ethvert spise- os sofabord. Kruset har hank og kan stables i køkkenskabet. Takket være det stilrene design kan Lyngby kruset kombineres med de fleste andre stel. Volumen: 32 cl. Leveres i en æske med 2 stk. Materiale: Hvid porcelæn med sølvkant.

150 kr.

Fragt ukendt

Hillerød Isenkram

LYNGBY KRUS 2-PAK 32 CL HVID

LYNGBY KRUS 2-PAK 32 CL HVID

Lyngby krus i klar hvid porcelæn er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. Det originale Lyngby krus på 32 cl. er som skabt til en god kop kaffe, te eller varm chokolade. Med de klassiske riller og den elegante hank pryder kruset ethvert spise- og sofabord. Kruset er ligeledes praktisk designet og kan stables i køkkenskabet. Denne varer omfatter 24 måneders brudgaranti. Diameter 8,7 cm. Højde 11,0 cm. Volumen 32,0 cl.

150 kr.

Fragt ukendt

Valby Isenkram

Lyngby Krus - Hvid Med Guldkant 32 cl - 2 stk

Lyngby Krus - Hvid Med Guldkant 32 cl - 2 stk

Smukke krus med guldkant Brug de flotte Lyngby krus til både hverdag og ved helt særlige lejligheder. De smukke krus er inspireret af den ikoniske og stilrene Lyngby vases form og med de klassiske riller, der elegant pryder kruset og pynter på ethvert spise- os sofabord. Kruset har hank og kan stables i køkkenskabet. Takket være det stilrene design kan Lyngby kruset kombineres med de fleste andre stel. Volumen: 32 cl. Leveres i en æske med 2 stk. Materiale: Hvid porcelæn med guldkant.

150 kr.

Fragt ukendt

Hillerød Isenkram

Log ind

Bliv gratis medlem