Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Nicolas Vahé Grå Køkkenudstyr

Nicolas Vahé Grå Køkkenudstyr

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

EARL GREY GRAPEFRUIT 100g.

EARL GREY GRAPEFRUIT 100g.

85 kr.

Fragt ukendt

Minlillebutik

Nicolas Vahé, Krus, Stone, Grå

Nicolas Vahé, Krus, Stone, Grå

Det smukke Stone krus fra Nicolas Vahé, vil med garanti gøre oplevelsen af din daglige morgenkaffe endnu bedre end før. Kruset har et smukt og naturligt look med rolige, grålige nuancer. Kruset vil med fordel kunne kombineres med andre krus og stel i forskellige farver og materialer. Det kan desuden sagtens kombineres med diverse genbrugsfund og arvestykker. På den måde kan du skabe et unikt og personligt look på morgenbordet eller kaffebordet. Obs: Dette er et unikaprodukt og kan variere i finish. h: 8 cm, dia: 8 cm

120 kr.
159 kr.inkl. fragt
LuxBolig
Nicolas Vahé, Middagstallerken, Stone, Grå

Nicolas Vahé, Middagstallerken, Stone, Grå

Lækker middagstallerken , Stone, fra Nicolas Vahé vil tilføre et nyt og spændende touch til dit spisebord. Tallerkenens størrelse gør den helt perfekt til en middagsanretning eller som fad til en mindre servering. Tallerkenen har et rustikt og naturligt look i grålige, jordnære nuancer. Brug tallerkenen i samspil med resten af Stone serien eller kombiner farver og materialer på kryds og tværs, for at skabe dit helt eget personlige look på bordet. Obs: Dette er et unikaprodukt og kan variere i finish.

140 kr.
179 kr.inkl. fragt
LuxBolig
Nicolas Vahé, Kagetallerken, Stone, Grå

Nicolas Vahé, Kagetallerken, Stone, Grå

Den smukke kagetallerken, Stone, fra Nicolas Vahé, kan bruges til flere forskellige formål. Tallerkenens størrelse gør den helt perfekt til alt fra servering at et stykke kage til en frokostanretning eller en lille forret. Tallerkenen har et rustikt og naturligt look i grålige, jordnære nuancer. Brug tallerkenen i samspil med resten af Stone serien eller kombiner farver og materialer på kryds og tværs, for at skabe dit helt eget personlige look på bordet. Obs: Dette er et unikaprodukt og kan variere i finish.

110 kr.
149 kr.inkl. fragt
LuxBolig
Nicolas Vahé, Suppetallerken, Stone, Grå

Nicolas Vahé, Suppetallerken, Stone, Grå

Den smukke dybe tallerken, Stone, fra Nicolas Vahé, er helt perfekt både til at spise suppe af eller til servering af små retter eller snacks. Tallerkenen har et naturligt look med rolige, grålige nuancer, som gør at den nemt kan sammensættes med stel i de fleste andre farver. Du kan med fordel kombinere tallerkener og skåle i forskellige farver og materialer på kryds og tværs, for at skabe din egen personlige stil på spisebordet. Obs: Dette er et unikaprodukt og kan variere i finish.

140 kr.
179 kr.inkl. fragt
LuxBolig
Nicolas Vahe Kasserolle Mini Sæt a 2 stk.

Nicolas Vahe Kasserolle Mini Sæt a 2 stk.

De fineste mini kasseroller fra Nicolas Vahé får alt mad til at smage bedre. De to minikasseroller med låg har en smuk mørk grå farve og er fremstillet af stentøj, som indvendigt har fået en non-stick belægning, der sikrer, at maden ikke sætter sig fast. Fremstil de lækreste retter i de fine crocotter og server i de små forme. Brug dem også som servering til lækre snacks, som dip, oliven, brødstick og grisinnier eller crispy snacks inden middagen. Efter brug kan du blot sætte dem i opvaskemaskinen. Mål: DM: 13/10 CM, H: 8,3 CM, 3 CM Kasserollerne er vandtætte, foodsafe, tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. De er lavet af stentøj, Whitford non-stick belægning.

87 kr.
123 kr.inkl. fragt

Sicas

FORKLÆDE HØR

FORKLÆDE HØR

Pas på dit tøj når du laver mad med dette skønne forklæde fra Nicolas Vahé. Størrelse: B: 84 CM, H: 90 CM Farve: Grå Materiale: 60% hør og 40% bomuld Style nr. NVZAM0100

330 kr.

Fragt ukendt

Minlillebutik

Log ind

Bliv gratis medlem