Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Brix Bestik

Relaterede butikstilbud

Brix Eggperfect Æggetimer

Brix Eggperfect Æggetimer

Enkel løsning til at sikre perfekt tilberedning af dine æg. Slut med hårdkogte æg, i stedet for blødkogte. Eggperfect lægges i vandet sammen æggene hvor den måler vandets temperatur i stedet for at beregne tiden. Skifter farve, så man let kan afløse tilberedningsgraden.

50 kr.
99 kr.inkl. fragt

City-Shoppen

Brix Tophat Drikketud med låg

Brix Tophat Drikketud med låg

Tophatten sættes direkte på din øl-/ sodavandsdåse. Låget kan holde væsken inde også selv om dåsen vælter. Med den indbyggede tud undgår man at skærer sig på dåsens skarpe kant. Tåler opvaskemaskine.

40 kr.
89 kr.inkl. fragt

City-Shoppen

BRIX HackIt – kødhakker

BRIX HackIt – kødhakker

Kødhakker til at findele og røre hakket kød. BRIX kødhakker – Et effektivt redskab Den smarte BRIX kødhakker er et super effektivt redskab til at findele hakket kød når der steges. Og så kan den også bruges til at røre kødet sammen med andre ingredienser, eksempelvis når der skal laves kødsovs. Bruger man en kødhakker imens kødet steges, bliver kødet findelt og dermed hurtigere gennemstegt. Og endnu et plus er at man får en kødsovs, som ikke indeholder større “sammensmeltet” klumper af kød, men små fine stykker. Hakkeren er super effektiv til hakket kød, når du skal lave kødsovs, chili con carne eller kød til tacos. Men hakkeren er også super effektiv til mange andre tilberedninger end kød. Den kan eksempelvis bruges til at hakke / mose kartofler sammen til en kartoffelmos. Eller til mose avocadoer til en hjemmelavet guacamole dip. Har du små børn i hjemmet eller befinder du dig ofte i bage-køkkenet er BRIX kødhakker også effektiv til at mose frugter og bær. Eksempelvis bananer til banankagen, eller æbler / pærer til babymosen. Kødhakkeren er altså et meget alsidigt køkken-redskab. HackIt redskabet fra BRIX tåler at blive vasket i opvaskemaskinen efter brug. Og så kan den selvfølgelig bruges på alle non-stick overflader i gryder og pander, uden at den efterlader ridser. Har du set den smarte tartelet gaffel fra BRIX også? Ellers kan du finde denne her.

70 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

Brix JarKey ABS lu00e5gu00e5bner

Brix JarKey ABS lu00e5gu00e5bner

50 kr.
89 kr.inkl. fragt
NiceBuy
BRIX Aergo brødkniv

BRIX Aergo brødkniv

Ergonomisk brødkniv som reducerer belastningen i håndleddet. BRIX ergonomisk brødkniv En ergonomisk brødkniv er et super godt redskab at kunne finde frem fra køkkenskuffen! Brødkniven sikrer med sit vinklet greb en naturlig håndstilling når man skærer. Den reducerer dermed belastningen i håndleddet og sikrer et ergonomisk greb. Så har du en tidligere skade i håndleddet, som gør det vanskeligt at håndtere en almindelig kniv, kan dette redskab være behjælpeligt. Kniven skærer let igennem alle typer brød og brødets tykke skorper. Brødkniven måler ca. 21 cm. i længden og fremstillet i rustfrit stål. Den må derfor gerne vaskes i opvaskemaskinen efter brug. Udover at det vinklede håndtag sikrer et ergonomisk greb, sikrer det også et solidt greb på kniven. Håndtaget er nemlig udformet i non-slip gummi og er derfor både behageligt og sikkert at holde ved! En ergonomisk brødkniv er et super godt hjælpemiddel / redskab! BRIX design er kendt for at udforme og producerer produkter som kan være en hjælp i hverdagen. Handy produkter, som kan løse selv de små problemer og udfordringer vi alle sammen kan bøvle med i hverdagen. BRIX design har blandt andet lavet skruelågsåbnere, en lågåbner til konservesglas. Og en tubeklemmer som sørger for at det sidste kommer med ud af tandpastatuben. Du finder hele vores udvalg af de geniale små produkter her på denne side.

180 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX TubeMaster – Tubeklemmer

BRIX TubeMaster – Tubeklemmer

Tubeklemmeren hjælper med at klemme det sidste ud af tuben! BRIX Tubeklemmer – En smart lille hjælper En tubeklemmer er et helt genialt redskab, som kan bruges til mange forskellige slags tuber. – Indeholdet har ingen betydning for brugen af tubeklemmeren. Klemmeren er i sær velegnet og et godt hjælpemiddel i hverdagen, til folk med svage hænder eller ældre mennesker, som ikke har kræfter i fingrene til at klemme det sidste ud af tuben. Hvad end det er tuben med tandpasta eller mayonnaise. Klemmeren er ganske enkel at bruge. Tuben skal blot føres igennem tubeklemmeren og herefter skubbes opad mod låget, i takt med at indeholdet i tuben benyttes. Således at den til sidst tømmer tuben og klemmer det aller sidste ud! En meget enkel metode, som er helt lige til! Pakken her indeholder to tubeklemmere, som kan genbruges igen og igen. Når den ene tube er blevet tom, flyttes den smarte tubeklemmer blot med over på den nye tube. BRIX design er kendt for at udvikle og producere produkter, som løser de små problemer i hverdagen. Specielt for folk med nedsat funktion eller manglende kræfter i hænderne, hvor det kan være svært at ordne selv de små ting. Tubeklemmeren er dog et produkt der gavne og bruges af alle. For det er altså ikke nemt for nogle af os, at trykke det sidste tandpasta ud af tuben 🙂 Se flere geniale og funktionelle løsninger fra BRIX her.

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX osteskærer

BRIX osteskærer

BRIX osteskærer til alm. oste – Med udskiftelige strenge BRIX osteskærer – Med udskiftelige strenge En god osteskærer er ikke til at undvære, hvis man nyder at få et godt stykke ost på sin rundstykke søndag morgen. Eller på franskbrøden til eftermiddagskaffen. Med denne skærer fra BRIX får du en god og stabil osteskærer! Osteskæren måler 10 cm. over skæret og kan derfor sagtens bruges til oste af almindelig størrelse. Og så kan den også sagtens bruges til blødere oste. Med en skærer som denne, bestemmer man selv skivernes tykkelse med vinklem på skæret, når man skærer. Strengen kan let udskiftes når den er ved at være slidt, og det er derfor en skærer som kan holde for evigt. Skæren må gerne vaskes i opvaskemaskinen efter brug! Er du helt vild med oste og kan du godt lide at sætte dig til rette ved et lækkert anrettet ostebord? Så kan du tage en kig’ på vores tema “Tapas og ost” her. Du kan her finde et udvalg af lækre brætter til at servere ost på. Sæt med lækre osteknive til både bløde og hårde oste. Og så kan du også her finde andre ostehøvle og osteskære, måske du kan finde noget, som du mangler for at kunne servere et lækkert ostebord for dine gæster.

70 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX TurnKey – skruelågsåbner

BRIX TurnKey – skruelågsåbner

Effektiv åbner til kartoner med skruelåg og plastiksikringer. BRIX skruelågsåbner – Til kartoner med plastik skruelåg En smart skruelågsåbner, som kan åbne selv de sværeste skruelåg! Åbneren passer til plastik skruelåg på alle traditionelle kartoner. Som for eksempel mælkekartoner og juicekartoner. Den smarte TurnKey løsner skruelåget, som godt kan være lidt vanskelig at få op, når kartonen skal åbnes første gang. Redskabet er i sær velegnet til personer med svage hænder, eksempelvis personer med gigt eller lignende sygdomme. Her er redskabet super godt og giver en ekstra hjælp med de små udfordringer i hverdagen! Den smarte TurnKey som redskabet kaldes, sættes ganske enkelt bare hen over skruelåget på mælke – eller juicekartonen og her har man så et ekstra håndtag at dreje på, i stedet for at skulle bøvle med det lille låg. Udover at kunne løsne et almindeligt skruelåg har åbneren også en ekstra lille funktion. får man fat i en karton juice eksempelvis, sidder der ofte en ekstra plastiksikring under låget, som skal hives af. Her kan man benytte den lille krog på siden af åbneren til at tage fat i plastiksikringen, og dermed hive denne af også. En nem og overskuelig måde at få åbnet alle dele på! Åbneren er fremstillet i hård plast, og tåler derfor at blive vasket i opvaskemaskinen! Er du lige så fascineret af det smarte hjælpe – redskab fra BRIX som vi er. Så kan du her finde hele vores udvalg af special redskaber

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX TopHat – Låg til dåser

BRIX TopHat – Låg til dåser

Smart låg til dåser – Praktisk og funktionel i mange situationer. BRIX låg til dåse – Sodavandsdåser og øldåser Et låg til dåse fra BRIX. Låget kan benyttes til sodavands – og øldåser og er en super smart ide. Låget er i sær nyttigt om sommeren, hvor man sidder på terrassen og nyder en kold sodavand eller øl. Her kan låget hjælpe med at beskytte dåserne mod insekter, hvilket i sær er en god ide hvis man lader dem ude af syne i et øjeblik. Låget er lufttæt og bevare derfor kulsyren i din sodavand eller øl, den holder altså på brusen. Kan du ikke drikke en helt sodavand på en gang, kan låget også bruges til at holde på brusen, hvis dåsen sættes i køleskabet til senere. Du behøver derfor ikke at hælde din sodavand ud og lade den gå til spilde med dette låg. Skal du på bilferie eller blot på en køretur hvor en iskold læskedrik gør sig godt? Så er det smarte låg til dåse også her et godt redskab at have med på farten. Med denne er det nemt for børnene på bagsædet at styre deres sodavand uden at spilde. TopHat er et super smart redskab fra BRIX design, som både er sikkert og hygiejnisk at benytte. – Både af voksne og børn. Er du lige så vild med dette redskab som os? Så se de andre smarte hjælpmidler fra BRIX design her.

40 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX SuperKim – Dåseåbner

BRIX SuperKim – Dåseåbner

Dåseåbner i stål. – Kompakt og let at betjene. Let betjent dåseåbner fra BRIX design BRIX dåseåbner med et design som stammer helt tilbage fra 1920’erne. Et klassisk design i en kompakt lille dåseåbner fremstillet i hærdet stål, som ikke fylder meget i køkkenskuffen. Men som kan åbne en dåse lige så let som en hvilken som helst anden dåseåbner, hvis ikke lettere. Dåseåbneren er ganske simpel at benytte og kan både benyttes af venstre – og højrehåndende personer. Dåseåbneren placeres blot på kanten af dåsen og herefter drejes håndtaget med uret for at åbne dåsen. Åbnerens håndtag er gummibelagte og er derfor behagelige at have i hånden, når der skal drejes. For at løsne dåseåbneren fra dåsen igen drejes håndtagene mod uret. En let og overskuelig måde at få åbnet de dåser på, hvor der endnu ikke er en kapsel / håndtag. 5 gode egenskaber ved denne BRIX dåseåbner er: Den efterlader ingen skarpe kanter indeni dåsen Den er kompakt, men samtidigt udført i stål med et skarpt skær Den er let at betjene. Også for ældre og personer med svage hænder, da man blot skal bruge kræfter på at dreje håndtagene rundt. Håndtagene er gummibelagte, så det ikke gør ondt i hænderne at benytte redskabet. Den kan benyttes af både venstre – og højrehåndede personer. Efter brug tåler den smarte dåseåbner at blive vasket i opvaskemaskinen! Leder du efter andre produkter, som kan være en hjælp i hverdagen? Så kan du her finde vores store udvalg af hjælpende produkter fra BRIX design.

110 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX JayKey – Lågåbner i metal

BRIX JayKey – Lågåbner i metal

Åbn let låget med denne lågåbner! BRIX metal lågåbner – Gør det let som en leg at åbne låg En metal lågåbner er et super godt redskab at have liggende i køkkenskuffen. Vi kender alle til at stå og bøvle med et låg som bare ikke vil af. Man kan stå og kæmpe med et konservesglas låg i rigtigt lang tid og tage den ene metode i brug efter den anden, uden at låget løfter eller letter sig det mindste. Med den smarte lågåbner i metal fra BRIX skal du ikke længere stå og famle i blinde. Lågåbneren er super nem at benytte og beskadiger ikke låget på konservesglasset, så dette kan bruges på glasset igen. Derudover kan den benyttes og passer på langt de fleste glas og låg. Sådan bruger du lågåbneren: Placer åbneren på kanten af låget Løft let i åbnerens håndtag Undertrykket eller vakuumet i glasset udløses Herefter kan låget let skrues af og du kan nu tage din madvare i brug BRIX design er kendt for at lave produkter, som kan gøre tingene lidt lettere eller som er behjælpelige i dagligdagen. De laver hjælpemidler til ældre mennesker og personer med svage hænder, for at gøre dagligdagen for disse mennesker lettere også. Her er den smarte metal lågåbner heller ingen undtagelse. Har du svære hænder, kan denne også være en rigtigt god hjælp i køkkenet til hverdag. Find flere af de smarte og funktionelle produkter fra BRIX her.

60 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX CapKey – V-formet skruelågsåbner

BRIX CapKey – V-formet skruelågsåbner

En effektiv skruelågsåbner som passer til de fleste størrelser plastik låg. BRIX v-formet skruelågsåbner – Til skruelåg på kartoner og flasker Den v-formet skruelågsåbner er et super godt redskab fra BRIX design. Skruelågsåbneren kan benyttes til plastik skruelåg på både kartoner og flasker. Dens v-form sørger for at den kan bruges til langt de fleste størrelser af skruelåg, da de blot kan tilpasses i v-formen afhængig af størrelse. De skarpe tænder, sikre at åbneren tager godt fast i skruelåget, og der skal derfor ikke bruges mange kræfter på at åbne låget. Et super godt hjælpe-redskab hvis man ofte står og kæmper med de vanskelige skruelåg! Skruelågsåbneren tåler at blive vasket i opvaskemaskinen efter brug. BRIX design er kendt for at lave hjælpe-redskaber som kan benyttes af alle. Men som i sær er velegnet til personer med nedsat funktion i hænderne eller manglende kræfter i hænderne. Lider man af sådan en sygdom, kan selv små ting i hverdagen være vanskelige at klare, som for eksempel at løsne et skruelåg på en karton juice eller en sodavandsflaske. Med redskaberne fra BRIX liggende i køkkenskuffen, kan disse små vanskeligheder gøres helt uden besvær. Her på siden finder du et stort udvalg af disse hjælpe-redskaber fra BRIX design. Du kan blandt andet finde en skruelågsåbner , som også kan klare de små plastik- sikringer under lågene.

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX CapOff – skruelågsåbner

BRIX CapOff – skruelågsåbner

Skruelågsåbner til flasker og kartoner. BRIX åbner til skruelåg på flasker og kartoner Åbner til skruelåg fra BRIX design. BRIX er kendt for at lave produkter, som kan være en hjælp i hverdagen. Produkter der kan benyttes af alle i det daglige, men som i sær er velegnet til personer med svage hænder og ældre mennesker hvor det også gør sig gældende. Den smarte skruelågsåbner er ingen undtagelse. Den er et super godt hjælpemiddel eller redskab at have liggende i køkkenskuffen, til når skruelåget er drilsk at arbejde med. Skruelågsåbneren kan let åbne plastik skruelåg på både kartoner og flasker. Som eksempelvis mælkekartoner, juicekartoner og sodavandsflasker. Åbneren er meget enkel og simpel at benytte. Den skal ganske enkelt blot placeres omkring skruelåget, og ved at klemme på håndtaget og dreje let på det, løsner skrulåget sig. Den smarte åbner til skruelåg er lavet i hård plast og tåler derfor at blive vasket i opvaskemaskinen efter brug! Er du helt vild med det smarte produkt fra BRIX design, som kan være en stor hjælp i hverdagen? Så kan du her finde vores store udvalg af lignende produkter. Du kan blandt andet finde en kartonholder, en tubeklemmer og en dåseåbner. BRIX har også lavet en anden skruelågsåbner, som dog kun kan benyttes til skruelåg på kartoner. – Denne finder du her.

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX CartonGrip – Kartonholder

BRIX CartonGrip – Kartonholder

En smart holder til kartoner som sikrer godt greb. BRIX kartonholder – Til almindelig størrelse kartoner En kartonholder er super smart og funktionel for personer med svage hænder, som ikke har et sikkert greb om en karton mælk eller juice, i mens de hælder op i glasset. Med dette redskab er du sikret et godt og sikkert greb på kartonen og kan trygt hælde op i glasset uden at være bange for at spilde. Holderen er let at klikke fast og sætte rundt om kartonen, og så passer den på en ganske almindelig størrelse karton. Med en ganske almindelig størrelse karton menes en 1 liters mælke – eller juice karton. Holderen kan også passe på en karton med 1/2 fløde. Den smarte kartonholder kan sagtens forblive på, når kartonen sættes i køleskabet, men kan også tages af fra gang til gang. Og så kan den selvfølgelig genbruges til den næste karton! Har du små børn som rigtigt gerne vil hjælpe til under madlavningen eller som er i “Kan selv, vil selv” fasen og derfor gerne selv vil hælde mælk eller juice op i glasset. Ja, så kan holderen også her være et godt redskab. De små hænder kan sjældent nå hele vejen rundt om kartonen og de små er derfor lidt usikre på hænderne. Med kartonholderen kan du give dem et håndtag at holde ved. Og derved sikre at der ikke ender med at være mælk ud over hele spisebordet. OBS.:Farven kan variere på kartonholderen. Er du ligesom os, helt vild med de smarte og funktionelle produkter fra BRIX design. Så kan du her finde hele udvalget.

30 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

Brix JarKey Metal lu00e5gu00e5bne

Brix JarKey Metal lu00e5gu00e5bne

60 kr.
99 kr.inkl. fragt
NiceBuy
BRIX CanKey – Ring dåseåbner

BRIX CanKey – Ring dåseåbner

Hjælpemiddel til at åbne dåser med trækring. BRIX ring dåseåbner – Et smart redskab til de besværlige dåser En ring dåseåbner er et super smart redskab at kunne finde frem fra køkkenskuffen. I sær hvis man har nedsat funktion i hænderne, eller svage hænder grundet sygdom, kan dette redskab være en stor hjælp i hverdagen. Her kan selv de dåser med trækring, nemlig være en stor udfordring at få åbnet. BRIX design har valgt at kalde det smarte redskab for CanKey og fremstillet det i en frost – blå farve. CanKey er ganske simpel at benytte og kan åbne en dåse med trækring helt uden besvær. Spidsen af redskabet føres blot ind under trækringen på dåsen, hvorefter man trækker i redskabets håndtag for at løsne dåsens låg. Ganske simpelt og problemfrit! den smarte ring dåseåbner fylder ikke meget i køkkenskuffen. Og er hurtig og nem at finde frem, når den skal bruges. BRIX design laver mange gode hjælpemidler, som i sær er velegnet til personer som ikke har særligt mange kræfter i hænderne. Sortimentet af redskaber rummer alt fra dåseåbnere og skruelågsåbnere til kartonholdere og tubeklemmere. Den smarte åbner til skruelåg kan også være en stor hjælp i hverdagen. Især hvis man ikke har så mange kræfter i fingrene eller hænderne. Skruelågsåbneren finder du her.

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX GarlicWheel

BRIX GarlicWheel

En hurtig og smart måde at tilberede både hvidløg og ingefær på. BRIX hvidløgshjul – Hurtig og smart at benytte BRIX Garlicwheel er et super smart redskab til tilberedning af hvidløg og ingefær. Hjulet har mange gode egenskaber og er rigtigt nemt at benytte. Skal du eksempelvis bruge hvidløg i madlavningen, så er hjulet helt fantastisk let at bruge. Man knuser hvidløgs feddet ved at bruge kanten af hjulet, indtil skrællen kommer af. Herefter kan hvidløgs feddet knuses helt ved at rulle takkerne på kanten af hjulet henover det. Skal du bruge ingefær i madlavningen kan “knopperne” i midten af BRIX garlicwheel benyttes som rivejern. Hjulet kan også bruges til at knuse nødder som mandler, hasselnødder osv. Eller til at rive chokolade eller muskatnød til bagværket. Det smarte hjul kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug! BRIX design er kendt for at producere og opfinde produkter som kan løse små irriterende problemer i hverdagen. Specielt små ting som kan være et stort problem i hverdagen, for personer med svage hænder. Her er hjulet også et super godt redskab, hvis man har få kræfter i hænderne. Med hjulet skal man ikke bruge kræfter i fingrene for at knuse et fed hvidløg, som med en almindelig hvidløgspresser. Er du helt vild med BRIX garlicwheel kan du her finde hele vores udvalg af smarte produkter fra BRIX.

80 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

BRIX WingKnife appelsinskræller

BRIX WingKnife appelsinskræller

Fjern let skrællen fra appelsinen med WingKnife BRIX appelsinskræller – WingKnife Med en appelsinskræller er det let at få skrællen af appelsiner og andre citrusfrugter. Uanset om citrusfrugten har en tyk eller tynd skræl, skærer den smarte WingKnife let igennem. Redskabet gør appelsinskrælningen til en leg! Sådan bruger du den smarte skræller: Først skæres der linjer i skrællen med det takkede skær. (Vingerne sikrer at du ikke skærer for dybt, og skærer ned i appelsinen.) Derefter kan du let og hurtigt vippe skrællen af med den anden ende af skrælleren, stykke for stykke. Med den smarte appelsinskræller undgår du at få klistrede fingre. Og så tager det ingen tid at skrælle en appelsin, citron eller anden citrusfrugt med den smarte skræller, fremfor hvis det skulle gøres med fingrene. Og døjer du med problemer i fingrene, er dette redskab også et helt perfekt hjælpemiddel. Så behøver du ikke at undvære den friske appelsin til morgenmad, eller de gode mandariner ved juletid. Har du børn, som altid gerne vil deltage i madlavningen eller hjælpe til, er redskabet også helt perfekt. Det gør det nemmere for dem at være med til at skrælle citrusfrugterne selv. Også uden at der er klistrede appelsinfingre i hele køkkenet. Redskabet tåler at blive vasket i opvaskemaskinen efter brug! Se de andre smarte produkter fra BRIX her.

50 kr.

Fragt ukendt

Kramogkanel

Log ind

Bliv gratis medlem