Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Opbevaring - Sort Havemøbler

Opbevaring - Sort Havemøbler

Relaterede butikstilbud

Vido udendørs sofasæt 5 dele polyrattan sort og cremehvid

Vido udendørs sofasæt 5 dele polyrattan sort og cremehvid

Dette sofasæt i polyrattan består af 2 trepersoners sofaer, 2 lænestole, 1 bord og 16 hynder, og det tilbyder et stilfuldt siddeområde i din have eller på terrassen. Terrassesofasættet er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig udendørsbrug takket være sit vandafvisende polyrattan. De pulverlakerede stålstel gør sættet robust og stabilt, men da konstruktionen også er let i vægt, er alle delene nemme at flytte rundt for at passe til enhver indretning. Dette sæt leveres også med yderst behagelige, tyktpolstrede sædehynder for den ultimative komfort. Polyesterbetrækkene kræver kun lav vedligeholdelse og kan tages af og vaskes. Dette sæt er nemt at montere. Bemærk: Vi anbefaler at tildække sættet i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid. Farve: Sort og cremehvid Materiale: Polyrattan + glasbordplade + pulverlakeret stålstel Hyndebetræk: 100 % polyesterHyndetykkelse: 6 cmBordmål: 120 x 70 x 66 cm (L x B x H)3-personers sofa:Mål: 160 x 62 x 87 cm (B x D x H)Sædebredde: 150 cmSædedybde: 50 cmSædehøjde fra gulvet uden hynde: 36,5 cmArmlænets højde fra jorden: 65 cmLænestol:Mål: 61 x 70 x 87 cm (B x D x H)Sædebredde: 50 cmSædedybde: 50 cmSædehøjde fra gulvet uden hynde: 36,5 cmArmlænets højde fra jorden: 65 cmHyndebetræk kan vaskesPakken indeholder:2 x 3-personers sofa2 x lænestol1 x bord8 x ryghynde8 x sædehynde

4.407 kr.
4.496 kr.inkl. fragt
Mega Ide
PARK Veneto Bænk sort, Sort,Polyrattan & Metal

PARK Veneto Bænk sort, Sort,Polyrattan & Metal

2-personers havebænk i sort polyrattan og stel i sortgalvaniseret stål 2-personers havebænkSort polyrattanSortlakeret, galvaniseret stålstelMørkegrå hynderMål: L:110 cm x D:59 cm x H:84 cmEn hyggelig havebænk for to En havebænk er et utrolig hyggeligt havemøbel. Med denne Veneto 2-personers havebænk, kan du sidde og nyde det gode vejr mellem havens træer og buske.Havebænken er med ryg- og armlæn og er lavet i sort polyflet eller polyrattan, som det også hedder. Bænkens stel er i sort, galvaniseret stål, så du er sikret at den ikke ruster, da de har fået en zinkbelægning. Det galvaniserede metal, gør desuden både at havebænken er robust og har en god slidstyrke.Vejrbestandig polyrattan Havebænken er designet til at stå ude, da polyrattan er er et meget stærkt, temperatur-, vejr- og UV-bestandigt materiale. Du er derved også sikret at farven på bænken ikke falmer i solens skarpe lys.Inden du tager havebænken i brug, anbefaler vi at du giver den en imprægnering med for eksempel vores Polyrattan Protect Spray.Havestol uden vedligeholdelse Havemøbler i polyrattan kræver stort set ingen vedligeholdelse men er bænken blevet beskidt kan du nemt skylle den over med haveslangen og lade den tørre eller tørre den over med en opvredet klud og et mildt rengøringsmiddel. Kræver bænken en større rengøring kan du med fordel anvende voresPolyrattan rens.Selvom polyrattan er et utrolig slidstærkt materiale, anbefaler vi at overdække dine havemøbler eller at stille dem tørt i vintersæsonen. Ligeledes er det en god idé at lægge eventuelle hynder i en hyndeboks for at undgå skimmel og meldug. På den måde vil havebænken blive ved med at se godt ud og holde længere. Restsalg

400 kr.
689 kr.inkl. fragt
Silvan
PARK Orion Stabelstol m/aluramme, Sort

PARK Orion Stabelstol m/aluramme, Sort

Praktisk og vedligeholdelsesfri havestol i sort non wood Lameller i sort non-woodSortlakeret aluminiumsramme og benMed armlænKan stablesMål: bredde 58 cm, dybde 44 cm og højde 86cmSædehøjde: 43 cmVedligeholdelsesfri havestol Når solen skal nydes på altanen eller terrassen, er det godt at have en god havestol. Orion stabelstolen er i non-wood, som er stort set vedligeholdelsesfrit. Vedligeholdelsesfrie havemøbler er perfekte til dig, der ikke ønsker at bruge tid på at skulle huske og pleje dine havemøbler i løbet af året. Havestolen er meget pladsbesparende, da stolen kan stables, hvilket er en fordel hvis du for eksempel har en mindre terrasse hvor du kan stable stolen af vejen, når de ikke er i brug eller når du vil opbevare havemøblerne i haveskuret, sæsonen over. Havestol i non-wood Non-wood har det samme smukke udtryk som træ men er et meget robust, slidstærkt materiale. Non-wood kan holde til det danske vejr med skiftende årstider, da materialet både kan tåle kulde, varme og UV-stråling.Orion stabelstolen er vedligeholdelsesfri, da non-wood ikke skal behandles som med for eksempel havemøbler i træ. Inden du tager stolen i brug, anbefaler vi at du imprægnerer den med vores Protect Spray, som både kan anvendes til havemøbler i non-wood og polyrattan. Hvis havestolen bliver snavset, kan du tørre den over med en opvredet klud. For en grundigere rengøring anbefaler vi vores havemøbelrens.Opbevar gerne havestolen tørt og overdækket uden for sæsonen, for at den holder længere og bliver ved med at se pæn ud.

250 kr.
539 kr.inkl. fragt
Silvan
KETER Ontario opbevaringsboks XXL, Sort, XXL

KETER Ontario opbevaringsboks XXL, Sort, XXL

Ekstra stor, rummelig hyndeboks med smart åbne- og lukkesystem og mulighed for at aflåse den Antracitgrå non-woodMulighed for låsSmart åbne- og lukkesystemMål: højde 86 cm, længde 147 cm, dybde 83 cmInterne mål: Højde 79 cm, længde 132 cm, dybde 72 cm. Ekstra stor og rummelig Ontario hyndeboks fra Keter i mørkegrå non-wood med god plads til alle dine havehynder. Havestolene bliver lidt mere komfortable med en havehynde og med en hyndeboks, er du sikret at hynderne holder sig pæne længere, da de herved er beskyttet mod fugt og unødig slitage. Havehynderne lige ved hånden Mangler du plads i haveskuret er det godt at have en hyndeboks til hynderne. Med Ontario hyndeboksen har du også havehynderne lige ved hånden på terrassen, så du slipper for at skulle gå frem og tilbage til udeskuret og du kan også hurtigt stable hynderne af vejen igen, hvis det skulle begynde at regne. Vedligeholdelsesfri Hyndeboksen er i det vedligeholdelsesfrie materiale non-wood, som har det smukke udtryk som træ men er et robust kunstmateriale. Non-wood materialet kan både tåle kulde, varme og UV-stråling og kan derfor tåle at stå ude – også uden at farven på hyndeboksen falmer. Ontario hyndeboksen er vedligeholdelsesfri og hvis den skulle blive snavset, kan du nemt tørre den over med en opvredet klud.

1.250 kr.
1.287 kr.inkl. fragt
Silvan
LA HACIENDA BBQ Pizzaovn - sort stål

LA HACIENDA BBQ Pizzaovn - sort stål

Pizza, hjemmelavet pizza, pizzaovn ..... Vi siger JA TAK til alle tre ting. Gør du også? Den lækre BBQ pizzaovn, som vi præsenterer her, er fra La Hacienda, og den er fremstillet i sort stål. Pizzaovnen har et isoleret rustfrit stålhus til høj varmeopbevaring og en letlæselig temperaturmåler. Stenbasen kan tages af, og den er udstyret med praktiske bærehåndtag. Denne pizzaovn kan sættes på en gasgrill, kulgrill eller gaskomfur. Herefter bliver pizzaovnen varm, og du kan sætte pizzaen i ovnen, og tilberede til pizzaen er klar til at spise. Her får du en dejlig pizzaovn, som ikke skal samles, og som er meget nem at bruge. Det er bare så hyggeligt at invitere vennerne på besøg til en hyggelig pizzaaften. Dæk havebordet med tallerkner og glas, servietter og bestik, og lav en hel masse skåle med forskellige ingredienser. Så kan du lave pizzabundene, og dine venner kan selv pynte deres egne pizzaer med de madvarer, de ønsker at få på. Hvis du har lyst kan du være grillmester og sørge for, at pizzaerne bliver bagt i pizzaovnen. En pizzaovn kan bruges året rundt. Placer den under taget på terrassen, så både du og pizzaovnen står i ly for evt. regn, sne og slud. Når der står pizza på menuen, er det nemlig lige meget hvilket vejr, det er.

1.499 kr.

Fri fragt

Bobo
Plus Alpha Bord/bænkesæt Sort - L118 Cm

Plus Alpha Bord/bænkesæt Sort - L118 Cm

Praktisk og komfortabelt. Alpha bord-bænkesættet er en nyfortolkning af det kendte bord-bænkesæt i træ. Den lette konstruktion i miks af varmgalvaniseret stål og planker giver et enkelt og stilrent udtryk. Et oplagt valg, når der ønskes en holdbar løsning til haven, terrassen eller baggården. Møblet passer ind i enhver indretning og er skabt i PLUS' høje kvalitet, så du er sikker på at have dit møbel i mange år frem. For ekstra høj siddekomfort kan ryglæn tilkøbes. Specifikationer: Bredde: 161 cm. Højde: 73/45 cm. Længde: 118 cm. Farve: Sort Materiale: Fyr/gran. Planker: 42x116 mm. nåletræ Stel: Varmgalvaniseret stel 30x50 mm. Bordpladen: L 118 cm. - B 76 cm. - H 73 cm. Bænk: L 118 cm - B 24,5 cm. - H 45 cm. Totalmål: L 118 cm. - B 161 cm. - H 73 cm. Leveres som "saml selv"

2.399 kr.
2.698 kr.inkl. fragt
Davidsenshop.dk
Plus Alpha Bord/bænkesæt M/2 Ryglæn Sort - L118 Cm

Plus Alpha Bord/bænkesæt M/2 Ryglæn Sort - L118 Cm

Praktisk og komfortabelt. Alpha bord-bænkesættet er en nyfortolkning af det kendte bord-bænkesæt i træ. Den lette konstruktion i miks af varmgalvaniseret stål og planker giver et enkelt og stilrent udtryk. Et oplagt valg, når der ønskes en holdbar løsning til haven, terrassen eller baggården. Møblet passer ind i enhver indretning og er skabt i PLUS' høje kvalitet, så du er sikker på at have dit møbel i mange år frem. Specifikationer: Bredde: 185 cm. Højde: 73/45 cm. Længde: 118 cm. Farve: Sort. Materiale: Fyr/gran. Planker: 42x116 mm. Stel: Varmgalvaniseret stel 30x50 mm. Bordpladen: L 118 cm. - B 76 cm. - H 73 cm. Bænk: L 118 cm. - B 24,5 cm. - H 45 cm. Ryglæn: 2 stk. planker 118 cm. inkl. beslag. Total højde på bænk inkl. ryglæn: 76 cm. Totalmål: L118 cm. - B 161 cm. - H 73 cm. Leveres som "saml selv"

3.099 kr.
3.398 kr.inkl. fragt
Davidsenshop.dk
Plus Alpha Bord/bænkesæt Genbrugsplast Sort - L118 Cm

Plus Alpha Bord/bænkesæt Genbrugsplast Sort - L118 Cm

Praktisk og komfortabelt. Alpha bord-bænkesættet er en nyfortolkning af det kendte bord-bænkesæt i træ. Den lette konstruktion i miks af varmgalvaniseret stål og planker giver et enkelt og stilrent udtryk. Et oplagt valg, når der ønskes en holdbar løsning til haven, terrassen eller baggården. Møblet passer ind i enhver indretning og er skabt i PLUS' høje kvalitet, så du er sikker på at have dit møbel i mange år frem. Plankerne er splintfrie, og der vil ikke forekomme sprækker og revner. For ekstra høj siddekomfort kan ryglæn tilkøbes. Specifikationer: Bredde: 161 cm. Højde: 73/45 cm. Længde: 118 cm. Farve: Sort. Materiale: Genbrugsplast. Planker: 40x120 mm. Stel: Varmgalvaniseret stel 30x50 mm. Bordpladen: L 118 cm. - B 76 cm. - H 73 cm. Bænk: L 118 cm. - B 24,5 cm. - Højde: 45 cm. Totalmål: L 118 cm. - B 161 cm. - H 73 cm. Leveres som "saml selv"

5.499 kr.
5.798 kr.inkl. fragt
Davidsenshop.dk
Plus Alpha Bord/bænkesæt M/1 Ryglæn Sort - L118 Cm

Plus Alpha Bord/bænkesæt M/1 Ryglæn Sort - L118 Cm

Praktisk og komfortabelt. Alpha bord-bænkesættet er en nyfortolkning af det kendte bord-bænkesæt i træ. Den lette konstruktion i miks af varmgalvaniseret stål og planker giver et enkelt og stilrent udtryk. Et oplagt valg, når der ønskes en holdbar løsning til haven, terrassen eller baggården. Møblet passer ind i enhver indretning og er skabt i PLUS' høje kvalitet, så du er sikker på at have dit møbel i mange år frem. Specifikationer: Bredde: 173 cm. Højde: 73/45 cm. Længde: 118 cm. Farve: Sort. Materiale: Fyr/gran. Planker: 42x116 mm. Stel: Varmgalvaniseret stel 30x50 mm. Bordpladen: L 118 cm. - B 76 cm. - H 73 cm. Bænk: L 118 cm. - B 24,5 cm. - H 45 cm. Ryglæn: 1 stk. planke 118 cm. inkl. beslag. Total højde på bænk inkl. ryglæn: 76 cm. Totalmål: L118 cm. - B 161 cm. - H 73 cm. Leveres som "saml selv"

2.749 kr.
3.048 kr.inkl. fragt
Davidsenshop.dk
Plus Alpha Bord/bænkesæt Sort - L177 Cm

Plus Alpha Bord/bænkesæt Sort - L177 Cm

Praktisk og komfortabelt. Alpha bord-bænkesættet er en nyfortolkning af det kendte bord-bænkesæt i træ. Den lette konstruktion i miks af varmgalvaniseret stål og planker giver et enkelt og stilrent udtryk. Et oplagt valg, når der ønskes en holdbar løsning til haven, terrassen eller baggården. Møblet passer ind i enhver indretning og er skabt i PLUS' høje kvalitet, så du er sikker på at have dit møbel i mange år frem. For ekstra høj siddekomfort kan ryglæn tilkøbes. Specifikationer: Bredde: 161 cm. Højde: 73/45 cm. Længde: 177 cm. Farve: Sort. Materiale: Fyr/gran. Planker: 42x116 mm. Stel: Varmgalaniseret stål 30x50 mm. Bordpladen: L 177 cm. - B 76 cm. - H 73 cm. Bænk: L 177 cm. - B 24,5 cm. - H 45 cm. Totalmål: L177 cm. - B 161 cm. - H 73 cm. Leveres som "saml selv"

2.599 kr.
2.898 kr.inkl. fragt
Davidsenshop.dk
Vido liggestol i polyrattan og textilene brun og sort

Vido liggestol i polyrattan og textilene brun og sort

Vores liggestol i polyrattan vil være ideel til solbadning og afslapning nær swimmingpoolen, på terrassen eller i haven. Solsengen er lavet af vandafvisende polyrattan, hvilket gør det let at rengøre den, samtidig med at den får et stilfuldt look. Textilene-stoffet er behageligt, slidstærkt og let at vedligeholde. Liggestolen vil give ekstra komfort takket være det justerbare ryglæn, den bløde pude og det buede design. Den har desuden et robust stålstel, hvilket føjer til dens holdbarhed og stabilitet. Liggestolen er nem at samle. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker liggestolen til i regn, sne og frost. Farve: Brun og sortMateriale: Polyrattan + textilene-stof + bomuldspolstring + stål Produktmål: 213 x 70 x (40-91,5) cm (L x B x H)Ryglæn kan indstilles i 4 positioner

1.083 kr.
1.172 kr.inkl. fragt
Mega Ide
Model Cordoba Sort

Model Cordoba Sort

Model Cordoba 2 loungestole,2 stk skammel , samt bord med glas. Hele sættet er lavet af pulverlakeret aluminium , flettet med sort brush polyrattan.Hyndetykkelse 5 cm,betrukket med sort vandafvisende polyester stof 310g M2. Der medfølger et sofabord med glasplade. Siddehøjde 37cm+ hynde 5cm ialt 42cm. Mål stole . B86xD89xH75cm Mål skammel. 58x49xH37cm + hynde 5cm ialt 42cm Bord. ø48xH34cm 1stk 5mm Hærdet glasplade.

1.995 kr.

Fri fragt

HavemøblerOnline

Liggestol, Casoria, Sort

Liggestol, Casoria, Sort

Flot liggestol som inviterer dig til at slappe af! Utroligt stabil, og lavet af kvalitets materialer. Robust konstruktion, så du roligt kan ligge dig og tage noget sol. Stolen er lavet af polyrattan, som er beskyttet mod UV-stråler, så liggestolen ikke mister sin farve.

4.099 kr.
4.138 kr.inkl. fragt
BoligPlaneten
Crescendo sort/gråt

Crescendo sort/gråt

Crescendo bordet er fremstillet i aluminium og lamellerne er belagt med Superstone, som er et stengranulat, så bordpladen fremstår som en stenplade. Stellet er antracit sort og lamellerne er grå. Stort set vedligeholdelsesfrit, skal blot rengøres med lunkent vand og mild sæbe. Bordet måler 104 x 210 cm og er 74 cm højt. Netop længden på 210 cm gør, at der er god plads til 3 stole på hver side og bredde på 104 cm gør, at der med lidt god vilje kan sidde 2 for hver bordende. I alt 8 til 10 personer.

3.499 kr.

Fragt ukendt

Enggaarden-havemoebler

Egg chair sort m/hynde

Egg chair sort m/hynde

Hyggestol i polyrattan flet - udstillings model. Stolen kan stå på det medfølgende stativ eller tages af og hænges op i træ eller lign. Egg Chair leveres med hynder som foto. Stolen er fra vores butiks udstilling men vil blive efterset og kontrolleret før afsendelse.

1.595 kr.

Fri fragt

Vestmark

TILBUD - ROYAL Solvogn/solseng - Sort / Udstillingsmodel

TILBUD - ROYAL Solvogn/solseng - Sort / Udstillingsmodel

SPAR 40 % på 1 styk Royal solvogn med integreret tynd hynde. Kvalitetssolvogn med pulverlakeret alustel - Uden vedligeholdelse og kræver kun rengøring. Denne solseng eller solvogn har en god liggekomfort og med det vejrbestandige og stærke kunststofbetrukkedt net med en lille blød foring og du er samtidig fri for at opbevare en hynde og bære den frem og tilbage. Stellet er udført i flot håndværksmæssig korrekt udførelse og du vil kunne lide detaljerne og de enkle linjer. Ryglænet har fem positioner. Leveres i sort stel og net. Læs mere nedenfor om udstillingsmodeller og afhentning

4.495 kr.

Fragt ukendt

Living-in-harmony

Sort hængekøje

Sort hængekøje

Blød smidig sort stof-hængekøje. - Helt ensfarvet sort.- Brede 1,45 x Længde 2,20. - Totallængde 3,40 meter.Læs mere...

400 kr.

Fragt ukendt

Brugskunst

Polyrattan sofasæt Monte Carlo Sort 3H

Polyrattan sofasæt Monte Carlo Sort 3H

Elegant Sofasæt i sort polyrattan. Stellet er lavet i aluminium som er flettet med kraftig sort polyrattan. Monte Carlo 1 sæt består af 3 personers sofa, 2 stole, og HØJT sofabord 74x140x65 cm med kraftig hærdet glasplade. Sættet leveres komplet med kraftige sæde og ryghynder i sort polyester. Alle hynder har aftageligt vaskbart betræk. Monte Carlo serien findes i flere forskellige sæt og du kan naturligvis også selv sammensætte lige præcis det sofasæt der passer til DIN Terrasse. Ingen vedligeholdelse udover vask med vand og sæbe. I dette sæt kan du også sidde behageligt og nyde middagen. Mål : Sofa 205 cm x 72 cm (siddehøjde 46 cm) Stol : 85 cm x 72 cm ( siddehøjde 46 cm) Bord : 74x140x 65 cm højt.

7.499 kr.

Fri fragt

HaveMekka
vidaXL liggestol med hynde polyrattan sort

vidaXL liggestol med hynde polyrattan sort

Vores liggestol i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen! Liggestolen er lavet af vandafvisende polyrattan, så den er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug. Liggestolen er forsynet med et pulverlakeret stålstel, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Begge sider af stolen kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger for den mest behagelige sidde- eller liggestilling. Den tyktpolstrede, aftagelige hynde med skumfyld tilbyder den ultimative komfort. Hyndens polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Denne liggestol er let at samle. Pakken indeholder 1 liggestol og 1 stor sædehynde. Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.

879 kr.

Fri fragt

VidaXL
Vido havemøbelsæt/spisebordssæt 17 dele polyrattan sort

Vido havemøbelsæt/spisebordssæt 17 dele polyrattan sort

Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Havemøbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug, da det er lavet af vejrbestandigt og vandtæt polyrattan. Sættet har et robust, pulverlakeret stålstel, der er særdeles holdbart. Sættet er også let i vægt og modulopbygget, hvilket gør det fuldstændigt fleksibelt og nemt at flytte rundt på, så du kan tilpasse det forskellige omgivelser. Sofabordet kan bruges som et spisebord med pladen løftet til en ideel højde. Glasbordpladen er meget let at rengøre med en fugtig klud. De tykke, løse hynder er yderst behagelige. Hyndebetrækkene kan nemt tages af og vaskes. Pakken indeholder 1 hjørnesofa, 2 buede sofaer, 2 fodskamler, 1 bord, 2 ottomaner, 7 sædehynder og 5 ryghynder. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn, sne og frost.Rattanfarve: SortFarve, hynder: CremehvidMateriale: Pulverlakeret stålstel + polyrattan + glasbordpladeHyndemateriale: StofMål for hjørnesofa: 135 x 67 x 69 cm (B x D x H)Mål for buet sofa: 184 x 88 x 69 cm (B x D x H)Mål for lang ottoman: 92 x 67 x 29 cm (L x B x H)Mål for kort ottoman: 73 x 62 x 29 cm (L x B x H)Bordmål: 80 x 80 x 38/70 cm (L x B x H)Pakken indeholder:1 x Hjørnesofa1 x Buet sofa1 x bord2 x ottoman7 x sædehynde 5 x Ryghynde

4.447 kr.
4.536 kr.inkl. fragt
Mega Ide
Havemøbelsæt Sort SANO II

Havemøbelsæt Sort SANO II

SANO er en drøm for alle udendørs entusiaster. Dette smukke sæt giver dig mulighed for at nyde sommer dagene til fulde og glemme alt om bekymringer. Alle siddepladser er modulære og kan flyttes rundt for at skabe den idéelle lounge. Du køber 2 hjørner, 1 lænestol og 1 skammel. Puder hører med. Sofaen er suppleret med et praktisk sofabord med en hærdet glas bordplade. De højdejusterbare ben gør opsætningen let, selv på udfordrende overflader. Materiale: Polyrattan. Yderligere materiale: Aluminium, Polyester. Materialesammensætning: 100% polyester Vægt: 59 Montering: Kræver ingen samle arbejde Overordnede dimensioner: 64x245x161 Tabeldimensioner: 37x72x72 Sofa dimensioner: 64x245x84 Ben højde: 4 Osmanniske dimensioner: 37x75x75 Produktfordele: Tykt polstret for optimal komfort, Slidstærk og solid konstruktion, Overholdelse af EN 71 sikkerhedsstandard, Tidløst design, Mange opstillings muligheder

6.499 kr.

Fri fragt

Beliani
Colico sort

Colico sort

Stabil stabelstol i aluminium og sort flet. Stolen er 56 cm bred og 82 cm høj. Siddehøjden er 45 cm. Vedligeholdes med vand og mild sæbe.

599 kr.

Fragt ukendt

Enggaarden-havemoebler

Vido havesofasæt i 8 dele polyrattan sort

Vido havesofasæt i 8 dele polyrattan sort

Vores sofasæt i polyrattan kombinerer stil og funktionalitet, og det vil være fokuspunktet i din have eller på terrassen. Vores loungesæt til haven er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte polyrattan. Det udendørs sofasæt har et robust, pulverlakeret stålstel, hvilket er yderst holdbart. Det er også let i vægt, hvilket gør det nemt at flytte rundt. Tykke, aftagelige sædehynder er inkluderet for at give den bedste siddekomfort. Vores modulære loungesæt i polyrattan kan let flyttes rundt for at passe til enhver indretning! Pakken indeholder 1 topersoners sofa, 1 sofabord, 2 enkeltsofaer og 4 sædehynder. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr. Farve: Sort Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel Hyndemateriale: 100 % polyesterbetræk med skumfyldSofabord, mål: 70 x 40 x 38 cm (L x B x H) 2-personers sofa Mål: 100 x 56 x 85 cm (B x D x H) Sædebredde: 94 cm Sædedybde: 40 cm Sædehøjde fra jorden: 44 cm Armlænshøjde fra gulvet: 67 cm Enkelt sofa: Mål: 52 x 56 x 85 cm (B x D x H) Sædebredde: 46,5 cm Sædedybde: 40 cm Sædehøjde fra jorden: 44 cm Armlænshøjde fra gulvet: 67 cm Hyndetykkelse: 5 cm Aftageligt hyndebetræk Pakken indeholder: 1 x sofabord 1 x topersoners sofa 1 x enkeltsofa 4 x sædehynde Stof: Polyester: 100%

1.751 kr.
1.840 kr.inkl. fragt
Mega Ide
Log ind

Bliv gratis medlem