Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Loungesæt Havemøbler

Produkter

(83)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

(200+)

Loungesæt - Nanna - Natur

Loungesæt - Nanna - Natur

Havemøbelsæt i loungestil Nyd måltiderne udenfor på de lune sommerdage og sid ekstra blødt og behageligt imens. Hjørnesofa og spisebord Lavet i praktisk polyrattan og nonwood Inkl. hynder Nemme havemøbler Mange havemøbler kræver jævnlig vedligeholdelse. Det slipper du for med dette sæt. Havemøblerne er nemlig fremstillet i nonwood og polyrattan - kunstmaterialer, der holder sig flot år efter år. Du behøver ikke bruge tid på at slibe møblerne, give dem olie eller maling. Du kan nøjes med at rengøre dem med sæbevand, hvis de bliver snavsede. Sid blødt og behageligt Til longesættet medfølger nogle lækre hynder, så du og dine gæster kan sidde blødt og behageligt. Siddehynden er 6 cm tyk og ryghynden er 18 cm tyk. Vigtig information Glasprodukter kan fungere som brændglas, hvis de efterlades på nonwood-overflader i skarpt sollys. Det kan give permanente mærker i materialet. Vi anbefaler derfor, at du altid bruger bordskånere. Mål: Sofa (lang side): L 175 x D 67 x H 73 cm Sofa (kort side): L 165 x D 67 x H 73 cm Bord: L 145 x 75 x 68 cm

Coop.dk
3.799 kr.
3.998 kr.inkl. fragt

På lager

Loungesæt i mange varianter

Tilbring din sommer på terrassen med et loungesæt, der kan rumme den store familiefest såvel som det intime middagsselskab. Loungesættet kan udvides og indskrænkes efter dine behov og findes i mange varianter, således at det altid kan matche med, hvem du er – og hvad du er til.

Der findes ikke en bestemt størrelse på et loungesæt, hvilket betyder, at du selv er herre over, hvordan du vil møblere dit udendørsliv. Du kan tilføje elementer af sofaer, chaiselonger og stole efter dine behov, præcis som man vil gøre det i sin stue indenfor.

Flyt dit hjem udenfor

I de lune sommergrader vil et loungesæt nemt kunne skabe grundlaget for, at dine indendørs aktiviteter kan udfolde sig udendørs – når kaffen skal nydes med en blød pude i ryggen, når børnene skal have opsyn under leg eller når middagsluren på sofaen er tiltrængt. Det er et sæt af stole og sofaer, der vil opfylde alle dine behov for hygge og afslapning i selskab med andre såvel som, når du har brug for en stund alene.

Med et loungesæt på terrassen kan du både opnå komfort og stil, når du begiver dig udenfor dit hus. Du får på den måde muligheden for at indrette rammerne for dit hjem, udvide din hjemmefølelse til flere kvadratmeter og maksimere udendørs udfoldelse.

Ikke blot et sommermøblement

Det håndterbare møblement, som du finder i et loungesæt, er ikke nødvendigvis forbeholdt sommerens varme vejr. Den hjemlige komfort, der ofte hører de indendørs møbler til, skaber muligheden for, at du let kan rykke sættet indenfor i takt med, at graderne bliver mindre. På den måde kan du året rundt stimulere dit hyggegen i ét møblement – uafhængigt af vind og vejr. Loungesættet bliver dermed en praktisk erhvervelse, der kan betale sig for alle, der måtte have behov for at kunne puste ud på terrasse såvel som i udestue.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem