Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Havemøbelsæt Havemøbler

100+ produkter

Sorter efter popularitet
Sponsorerede produkter fra Sackit

Relaterede butikstilbud

Havemøbelsæt inkl. hynder - Sofia Duraboard L - Sort

Havemøbelsæt inkl. hynder - Sofia Duraboard L - Sort

Sofia Duraboard L havemøbler Ferie, ferie, ferie. Slap nu af du har fri...og nyd en dejlig sommerdag i dit Sofia havemøbelsæt. Bord med bordplade i Duraboard 6 stabelbare stole i polyrattan Inkl. grå hynder Kvalitetsmaterialer Bordet er i aluminium med bordplade i FSC-certificeret Duraboard. Duraboard er et ret unikt materiale til udendørsbrug. Det er en blanding af eucalyptus savsmuld og ekstruderet polyethylenharpiks, som er behandlet med UV og coated af flere omgange. Det giver et UV-resistent og meget modstandsdygtigt materiale. Og så er det oven i købet miljøvenligt. Stolenes metalstel er betrukket med flettet polyrattan. De kan stables, så de fylder minimalt, når de ikke er i brug. Matchende komfortable hynder medfølger. Du slipper for bøvlet... med at vedligeholde. Sættet er i vejrbestandige materialer og skal nok holde sig pænt sæson efter sæson. Trænger det til rengøring, er det hurtigt gjort med en fugtig klud. Opbevarer du møblerne udenfor i løbet af vinteren, anbefaler vi, at du dækker dem til med et overtræk.

3.499 kr.
3.698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Mandalay havemøbelsæt - Marguerit Rund - Natur/hvid

Mandalay havemøbelsæt - Marguerit Rund - Natur/hvid

Marguerit havemøbler - Sæt med 4 stole Sættet der blomstrer på terrassen sommer efter sommer. Ikonisk design Lavet i aluminium og teaktræ En klassiker på terrassen Det oprindelige Margueritsæt blev tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. I 50'erne og 60'erne gik møblerne sin sejrsgang i de danske haver og kolonihaver, hvor de blev et udtryk for den særlige danske ånd, der herskede i de små haver. I 70'erne blev produktionen indstillet, men for 15 år siden blev møbelklassikeren opdateret og vakt til live af møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay. Det ikoniske sæt bliver i dag lavet i pulverlakeret aluminium og det smukkeste teaktræ - gode materialer til udendørs brug. Et bæredygtigt sæt Nu tænker du måske: Jamen, kan jeg være bekendt at købe havemøbler i teaktræ? Svaret er: Ja, det kan du godt, for Mandalays leverandør overholder EU's FLEGT-ordning for bæredygtig og lovlig skovdrift. Desuden er teak et meget holdbart materiale, så du skal ikke ud at købe nye havemøbler foreløbig. Du har dit Margueritsæt i årevis. Vedligeholdelse Inden du tager sættet i brug, er det en god idé at behandle træet med enten teaktræsolie eller hvide sæbespåner. Det beskytter træet mod pletter og snavs. Til almindelig rengøring af træet kan du benytte en fugtig klud opvredet i en mild sulfo-opblanding og tørre møblerne over. Til vinter har sættet bedst af at komme i vinterhi indendøre. Alternativet kan sættet blive stående udenfor under et cover. Bordet leveres samlet - dog skal benene slåes ud og fastspændes. Det er nemt og ligetil, så du hurtigt kan tage Margueritsættet i brug.

10.399 kr.

Fri fragt

Coop.dk
Havemøbelsæt inkl. hynder - Sofia Duraboard M - Sort

Havemøbelsæt inkl. hynder - Sofia Duraboard M - Sort

Sofia Duraboard M havemøbler Med Sofia Duraboard M kan du nyde alle dagens måltider udenfor - også en lille nightcap inden sengetid. Bord med bordplade i Duraboard 4 stabelbare stole i polyrattan Inkl. grå hynder Kvalitetsmaterialer Bordet er i aluminium med bordplade i FSC-certificeret Duraboard. Duraboard er et ret unikt materiale til udendørsbrug. Det er en blanding af eucalyptus savsmuld og ekstruderet polyethylenharpiks, som er behandlet med UV og coated af flere omgange. Det giver et UV-resistent og meget modstandsdygtigt materiale. Og så er det oven i købet miljøvenligt. Stolenes metalstel er betrukket med flettet polyrattan. De kan stables, så de fylder minimalt, når de ikke er i brug. Matchende komfortable hynder medfølger. Du slipper for bøvlet... med at vedligeholde. Sættet er i vejrbestandige materialer og skal nok holde sig pænt sæson efter sæson. Trænger det til rengøring, er det hurtigt gjort med en fugtig klud. Opbevarer du møblerne udenfor i løbet af vinteren, anbefaler vi, at du dækker dem til med et overtræk.

2.499 kr.
2.698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Sunfun havemøbelsæt Bordeaux/Anna sort med 6 stole

Sunfun havemøbelsæt Bordeaux/Anna sort med 6 stole

Moderne og stilrent havemøbelsæt bestående af havebord og seks havestole. Sættet består af Bordeaux havebord med stel i sortlakeret aluminium og plader i sort nonwood og seks stabelbare Anna havestole i sort 2i1-rattan, der er et vandbestandigt og slidstærkt materiale. Nonwood har en flot trælignende struktur og overflade, men kræver, modsat træ, ingen vedligeholdelse. Disse havemøbler er dermed udført i materiale, der kun behøver jævnlig aftørring med vand og sæbe, så du kan nyde sommeren i ro og mag på terrassen. Havemøbelsættet har et enkelt og tidløst design, der vil passe godt ind i de fleste udendørs miljøer. Læs om pleje og vedligeholdelse af havemøbler her. Produktinformation: Havebord: Mål: 205 x 90 cm (L x B) Materiale: aluminium/nonwood Farve: sort Havestol: Antal: 6 stk. Materiale: aluminium/2i1-rattan Farve: sort

1.999 kr.
2.498 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Mallorca Havemøbelsæt Med 6 Nymindegab Stole

Mallorca Havemøbelsæt Med 6 Nymindegab Stole

Specifikationer Mallorca havebord: Højde: 75 cm Længde: 208 cm Bredde: 90 cm Bordplade: Massiv rå granit Stel: Galvaniseret stål. Bemærk at granitbordpladerne er massiv rå og naturlig granit, derfor er der ikke to granitplader, der er ens. Vi anbefaler, at granitpladerne behandles med stenolie. Stenolie forhindrer f.eks. algedannelse og modvirker at pletter trænger ned i granitten. Stenolie vil gøre granitpladerne en anelse mørkere i farven. Stellet på havebordet er galvaniseret stål, som er et tidsløst og foranderligt materiale. Overfladen på stellet vil med tiden ændre sig, og den vil få et mere mat udseende.Specifikationer Nymindegab havestol: Sædehøjde: 48 cm Sædedybde: 46 cm Sædebredde: 45 cm Ryghøjde fra sæde: 45 cm Armlæn højde fra sæde: 19 cm Materiale: Polyrattan Stel: Alu Inkl. hynde.

5.999 kr.

Fragt ukendt

Davidsenshop.dk
Log ind

Bliv gratis medlem