Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hængekøje Havemøbler

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

3

...

6

Relaterede butikstilbud

(1000+)

vidaXL hængekøje med foldbart stativ rød

vidaXL hængekøje med foldbart stativ rød

Vores foldbare hængekøje er perfekt til afslapning i haven, på stranden eller på campingpladsen. Den giver dig mulighed for at nyde solen eller brisen hvor som helst og når som helst. Hængekøjens stel er lavet af pulverlakeret stål, mens den store hængekøje er lavet af slidstærkt 600D oxfordstof, så den er derfor særdeles robust og holdbar. Denne afslappende gyngestol kan sættes op på kun få sekunder, og den kan også nemt foldes sammen. Når den er foldet sammen, kan du opbevare hængekøjen eller tage den med dig i den inkluderede bæretaske. Gyng roligt frem og tilbage for den ultimative afslapning på stranden, campingpladsen eller i din have med vores transportable, foldbare hængekøje! Pakken indeholder 1 hængekøje og 1 foldbart stativ.

VidaXL
449 kr.

Fri fragt

På lager

Hængekøjen

To stolper i jorden, to stykker tov og et lagen imellem. Vupti, så har du en hængekøje. Hængekøjen er og har altid været et oplagt sted at nyde sin siesta i. Men ifølge Kaj Ellegaard, producent og importør af hængekøjer på sitet haengekoje.dk, så benytter danske børnefamilier sig i stigende grad hængekøjen som et naturligt legeredskab.

Kaj Ellegaard fortæller, at en hængekøje kan være et naturligt legeredskab, der styrker børns motorik, er en perfekt tumleplads for drenge og et hænge-ud-sted for pigerne og deres veninder. Man behøver heller ikke store træer i sin have for at sætte en hængekøje op.

Det bedste resultat fås ved at sætte to runde stolper op med en længde på tre meter, grave dem fire en halv meter ned i jorden og så binde hængekøjen fast med to stykker tov. Hvis det skal være verdens bedste hænge-ud-sted for hele familien, kan man sætte tre stolper op i en ligebenet trekant, og på den måde hænge tre hængekøjer op. Så er der dømt afslapning til både børn og voksne.

Hængekøjen findes i forskellige variationer. En brasiliansk stofhængekøje består af helt stykke stof, der er bedre egnet til leg og tumlen, mens den mexicanske nethængekøje lufter godt og giver en rigtig god komfort. Den europæiske model har en buet gavl i hver ende med et stykke sejldug spændt ud imellem. Det giver en hængekøje med en stor styrke og en god stabilitet, som man ikke lige falder ud af.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem