Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. vidaXL Havebord Havemøbler

vidaXL Havebord Havemøbler

52 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

vidaXL foldbart barbord massivt teaktræ 100 x 65 x 105 cm

vidaXL foldbart barbord massivt teaktræ 100 x 65 x 105 cm

Dette foldbare barbord i massivt teak med en vandbaseret finish vil tilføje et strejf af elegance til din have, terrasse eller bar. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Det har fået en smuk, vandbaseret finish for at give træet en varm farve. Det massive træ har smukke åremønstre, der giver møblet et strejf af naturlig stil. Bordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Barbordet er nemt at samle.

869 kr.

Fri fragt

VidaXL
vidaXL udendørs barbord teaktræ 155 x 53 x 105 cm

vidaXL udendørs barbord teaktræ 155 x 53 x 105 cm

Dette stilfulde, foldbare barbord vil være en fremragende tilføjelse til din have. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Bordpladen har et parasolhul, så du kan nyde sommerbrisen i skyggen. Flaskeholderen og de aftagelige hylder gør det nemt at opbevare mad, drikkevarer eller andre forsyninger og fornødenheder af forskellige størrelser i baren. Barbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Montering er let.

2.099 kr.

Fri fragt

VidaXL
vidaXL foldbart havebord massivt teaktræ rund 85 x 76 cm

vidaXL foldbart havebord massivt teaktræ rund 85 x 76 cm

Dette spisebord i massivt teaktræ med et simpelt og funktionelt design er perfekt til udendørs camping eller picnics. På grund af den robuste struktur er dette bord perfekt til udendørs brug og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe Det kan også modstå fugt og insekter. Overfladen er let at rengøre med en fugtig klud. Derudover kan bordet let foldes væk, når det ikke er i brug, for let opbevaring og transport. Produktet har fået en smuk finish for at give træet en varm farve. Dette udendørs spisebord er nemt at montere.

749 kr.

Fri fragt

VidaXL
Log ind

Bliv gratis medlem