Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Keter Havemøbler

Keter Havemøbler

22 produkter

Sorter efter popularitet
Sponsorerede produkter fra Sackit

1

Relaterede butikstilbud

Keter hyndeboks - Denali - Antracit/lys grå

Keter hyndeboks - Denali - Antracit/lys grå

Stor hyndeboks fra Keter Det er rart at have hynderne ved hånden, når solen bryder frem, og hyggen kan rykke ud på terrassen. Til hynder, haveredskaber og legetøj Ekstra siddeplads på terrassen Med gasfjedre til åbning af låget Praktisk opbevaring på terrassen Med en hyndeboks har du dine hynder lige ved hånden, når du vil tilbringe tid på terrassen. Du kan også bruge den til andre ting fx opbevaring af haveredskaber eller børnenes sandkasselegetøj. Det er nemt at komme til indholdet i hyndeboksen. Låget åbnes nemlig ved hjælp af to gasfjedre. Hyndeboksen fra Keter er i plast - et materiale der hedder Duotech. Det er vejrbestandigt og falmer ikke i solen. Det er et ultrastærkt materiale, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Hyndeboks og siddeplads Hyndeboksen er så robust i konstruktionen, at du også kan bruge den som siddeplads til to personer. Hyndeboksen leveres usamlet.

1.199 kr.
1.398 kr.inkl. fragt
Coop.dk
KETER Ontario opbevaringsboks XXL, Sort, XXL

KETER Ontario opbevaringsboks XXL, Sort, XXL

Ekstra stor, rummelig hyndeboks med smart åbne- og lukkesystem og mulighed for at aflåse den Antracitgrå non-woodMulighed for låsSmart åbne- og lukkesystemMål: højde 86 cm, længde 147 cm, dybde 83 cmInterne mål: Højde 79 cm, længde 132 cm, dybde 72 cm. Ekstra stor og rummelig Ontario hyndeboks fra Keter i mørkegrå non-wood med god plads til alle dine havehynder. Havestolene bliver lidt mere komfortable med en havehynde og med en hyndeboks, er du sikret at hynderne holder sig pæne længere, da de herved er beskyttet mod fugt og unødig slitage. Havehynderne lige ved hånden Mangler du plads i haveskuret er det godt at have en hyndeboks til hynderne. Med Ontario hyndeboksen har du også havehynderne lige ved hånden på terrassen, så du slipper for at skulle gå frem og tilbage til udeskuret og du kan også hurtigt stable hynderne af vejen igen, hvis det skulle begynde at regne. Vedligeholdelsesfri Hyndeboksen er i det vedligeholdelsesfrie materiale non-wood, som har det smukke udtryk som træ men er et robust kunstmateriale. Non-wood materialet kan både tåle kulde, varme og UV-stråling og kan derfor tåle at stå ude – også uden at farven på hyndeboksen falmer. Ontario hyndeboksen er vedligeholdelsesfri og hvis den skulle blive snavset, kan du nemt tørre den over med en opvredet klud.

1.250 kr.
1.287 kr.inkl. fragt
Silvan
Keter hyndeboks - Denali - Antracit/lys grå

Keter hyndeboks - Denali - Antracit/lys grå

Hyndeboks fra Keter Det er rart at have hynderne ved hånden, når solen bryder frem, og hyggen kan rykke ud på terrassen. Til hynder, haveredskaber og legetøj Ekstra siddeplads på terrassen Med gasfjedre til åbning af låget Praktisk opbevaring på terrassen Med en hyndeboks har du dine hynder lige ved hånden, når du vil tilbringe tid på terrassen. Du kan også bruge den til andre ting fx opbevaring af haveredskaber eller børnenes sandkasselegetøj. Det er nemt at komme til indholdet i hyndeboksen. Låget åbnes nemlig ved hjælp af to gasfjedre. Hyndeboksen fra Keter er i plast - et materiale der hedder Duotech. Det er vejrbestandigt og falmer ikke i solen. Det er et ultrastærkt materiale, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Hyndeboks og siddeplads Hyndeboksen er så robust i konstruktionen, at du også kan bruge den som siddeplads til to personer. Hyndeboksen leveres usamlet.

999 kr.
1.198 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Keter Sort It Out Midi Shed

Keter Sort It Out Midi Shed

Keter Sort It Out Midi Shed Ideal outdoor storage solution for garden tools and equipment, BBQ and accessories and x2 120L wheelie bins Elegant wood effect panels that opens from the top or the front and with a lockable feature for secure closure Heavy-duty floor with built-in support for shelving and 845 L capacity Durable, weather-resistant design - no maintenance or fading Assembled dimensions: 130 x 74 x 110 cm (L x W x H) ; internal dimensions: 121 x 64 x 100 cm (L x W x H)

899 kr.

Fragt ukendt

Electrical World

Keter Brightwood 17194454 Storage Box 455 L Wooden Finish Plastic Taupe

Keter Brightwood 17194454 Storage Box 455 L Wooden Finish Plastic Taupe

BeschreibungDie praktischen Auflagenboxen sind die ideale Aufbewahrungsmöglichkeit für alle Utensilien in Haus und Garten.Ob Stuhlauflagen oder andere Gartenaccessoires, alles lässt sich einfach und sicher in den geräumigen und stabilen Boxen verstauen. Gleichzeitig können bequem 2 Erwachsene auf dieser Box Platz nehmen - für zusätzliche Sitzgelegenheit ist somit gesorgt.Detailso aus hochwertigem Polypropyleno Wetter- und UV-beständigo Raumvolumen ca. 455 Litero mit Sitzfunktiono abschließbar (Schloss nicht im Lieferumfang enthalten)o Holzoptiko leichtes Öffnen des Deckels mit Hilfe zweier Gasdruckfederno max. Deckelbelastung: ca. 365 kgo max. Ladegewicht: ca. 50 kgo leichte Montageo Außenmaß (BxTxH): 145x69,7x60,3 cmo Innenmaß (BxTxH): 138x59,6x55,2 cm

1.098 kr.
1.154 kr.inkl. fragt
Amazon DE
KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 1200 L 146 x 82 x 120 cm 17199415

KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 1200 L 146 x 82 x 120 cm 17199415

KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 1200 L 17199415- Bietet Platz für 2 Abfalltonnen zu je 240 L oder viele Gartenutensilien. aufklappbarer Deckel (mit Gasdruckfedern) und 2 Fronttüren. Fassungsvermögen ca. 1,2 m3- Abmessung (LxBxH): ca. 146 x 82 x 125 cm (außen) /ca. 132 x 76 x 110 cm (innen)- Hergestellt aus UV- und wetterbeständigem, hochwertigen Polypropylen (Kunststoff)Abbildung kann abweichen

1.269 kr.
1.963 kr.inkl. fragt

Baumarkteu

Hyndeboks Pool 500 l

Hyndeboks Pool 500 l

Denne rummelige hyndeboks passer til alle nødvendige haveredskaber, men også puder, plaider, tæpper eller hængekøjer. Perfekt til opbevaring af mindre bassiner og andet tilbehør til haven. Fremstillet af plastmateriale i højeste kvalitet, som effektivt beskytter de ting, du opbevarer i boksen mod fugt, snavs og UV-stråler. En mekanisme, som gør det nemt at åbne boksen, er en stor fordel. Udover de mange anvendelsesformål og høje kvalitet kan opbevaringsboksen også fungere som siddeplads til 2 personer.

1.795 kr.
2.194 kr.inkl. fragt
Homeroom
Keter opbevaringsboks Store It grå/sort 140x82x124 cm

Keter opbevaringsboks Store It grå/sort 140x82x124 cm

Funktionel opbevaringsboks med masser af lagerplads til haveudstyr eller til opbevaring af skraldespande. Boksen kan bruges som kasse til to 120 L skraldespande eller som ekstra opbevaringsplads til værktøj og haveudstyr. Boksen kan åbnes fra oven eller forfra ved hjælp af den praktiske dobbeltdør, som kan låses med en hængelås. Låg og bundplade er fremstillet af polypropylen, hvilket gør dem ekstra robuste og lette at rengøre, og siderne er af det patenterede materiale DuoTech. DuoTech har et fint træ-look, men med modstandsdygtighed og vedligehold som ​​plast, og så kan det nemt males over, således at opbevaringsboksens udseende tilpasses dine ønsker. Produktinformation: Mål: 140 x 82 x 124 cm (B x L x H) Vægtykkelse: 2 cm Farve: grå/sort Materiale: polypropylen / DuoTech Låsbar: ja Bemærk: Hængelås medfølger ikke.

2.499 kr.
2.798 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Keter kølebar med lys hvid 232924

Keter kølebar med lys hvid 232924

Den oplyste kølebar kan både fungere som et moderigtigt cocktailbord og en praktisk køler til grillfester eller andre udendørs aktiviteter. Isspanden er isoleret med to vægge, der hjælper med at holde drikkevarerne kolde, og er endvidere udstyret med en bundprop, som gør den let at tømme for smeltevand efter brug. Et simpelt roter-og-lås-system holder bordpladen stabil ved åbning. Når bordpladen er lukket, er produktet velegnet som et kaffebord. Kølebaren har en holdbar og vejrbestandig overflade, som forhindrer den i at falme, ruste eller få andre skader relateret til vejret. Med denne oplyste kølebar fra Keter skal du blot hæve låget for at bruge den som bord og fylde den med is og drikkevarer, og så er du ellers klar til en fantastisk eftermiddag i haven med venner og familie.

696 kr.

Fri fragt

VidaXL
Loungesæt Provence

Loungesæt Provence

Elegant stil og unikt design. Sæt med 1 hjørnesofa og 1 bord. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

4.995 kr.
5.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Sæt Rosario til altanen med 1 bord og 2 stole

Sæt Rosario til altanen med 1 bord og 2 stole

Det klassiske og funktionelle sæt består af to ergonomisk profilerede lænestole og et praktisk bord. Sættet er fremstillet af polypropenplast og, trods sin kompakte størrelse, sikrer dette sæt høj komfort. Det exceptionelt enkle foldesystem og en overflade, som er nem at rengøre, gør Rosario-sættet til det perfekte sæt til altanen eller den mindre, intime have. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.495 kr.
1.894 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Nevada med 1 bord og loungesofa

Loungesæt Nevada med 1 bord og loungesofa

Elegant stil og unikt design. Sæt med loungesofa (hynder medfølger) samt et lille, rektangulært bord. Let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at sættet tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler. Sofamål: 195*80*67 cm Chaiselongens mål: 65*65*31 cm Bord: 65*65*23 cm

4.595 kr.
4.994 kr.inkl. fragt
Homeroom
3-pers. sofa Corfu

3-pers. sofa Corfu

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Corfu. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.995 kr.
2.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Stol Akola

Stol Akola

Superskøn og dejlig lænestol i plast af høj kvalitet. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

599 kr.
998 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Cozy Urban

Loungesæt Cozy Urban

Unikt sæt med 1 bord (med opbevaring) samt 2 stole. Den høje kvalitet betyder, at sættet tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.295 kr.
1.694 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Delano med 1 Lima bord 160, 2 lænestole og 2 sofaer

Loungesæt Delano med 1 Lima bord 160, 2 lænestole og 2 sofaer

Sæt med 2 sofaer, 2 stole med armlæn samt et stort, rektangulært bord. Perfekt til altanen, terrassen eller i haven. Let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at sættet tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

3.995 kr.
4.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Salemo

Loungesæt Salemo

Elegant stil og unikt design. Sæt med en 2-pers. sofa, 2 lænestole og 1 bord (der også fungerer som opbevaring). Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

3.995 kr.
4.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Møbelsæt Modus

Møbelsæt Modus

Møbelsæt, der kan kombineres i op til seks forskellige alternative opstillinger. Du kan tilpasse opstillingen helt efter dine egne behov og plads. Se billederne for forskellige alternativer Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler

3.995 kr.
4.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Corfu Fiesta med 2 lænestole, 2 sofaer og 1 sofabord

Loungesæt Corfu Fiesta med 2 lænestole, 2 sofaer og 1 sofabord

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Corfu. Sæt med to 2-pers. sofaer, 2 lænestole, 1 stort spisebord. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

4.995 kr.
5.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Corfu

Loungesæt Corfu

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Corfu. Sæt med en 2-pers. sofa, 2 lænestole og 1 bord. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

3.295 kr.
3.694 kr.inkl. fragt
Homeroom
Hyndeboks Denali 380 l

Hyndeboks Denali 380 l

Kombinationen af æstetik fra naturligt træ og styrke fra polypropen. Fremstillet af plastmateriale i højeste kvalitet, som effektivt beskytter de ting, du opbevarer i boksen mod fugt, snavs og UV-stråler. En mekanisme, som gør det nemt at åbne boksen, er en stor fordel. Boksen har et enkelt design med tanke på alle typer haver, både den klassiske og den moderne. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.895 kr.
2.294 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Columbia

Loungesæt Columbia

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Columbia. Sættet består af 4 lænestole samt spisebord. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

3.995 kr.
4.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Stol Akola

Stol Akola

Superskøn og dejlig lænestol i plast af høj kvalitet. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

599 kr.
998 kr.inkl. fragt
Homeroom
Sofagruppe Corfu med 1 bord og 2 stole

Sofagruppe Corfu med 1 bord og 2 stole

Elegant stil og unikt design. Sæt med 2 lave stole (hynder medfølger) samt et lille, rektangulært bord. Perfekt til altanen eller et havemiljø, hvor der ikke er så meget plads. Let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at sættet tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.995 kr.
2.394 kr.inkl. fragt
Homeroom
Loungesæt Chelsea

Loungesæt Chelsea

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Chelsea. Sættet består af 2 stole og et rundt bord. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt der, hvor der er begrænset plads, f.eks. på altanen eller i den mindre have. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.295 kr.
1.694 kr.inkl. fragt
Homeroom
Sofa Corfu

Sofa Corfu

Elegant stil og unikt design - det er de primære egenskaber ved Corfu. Møblerne har en overfladestruktur som minder om naturlige kurvemøbler. Perfekt til haven og terrassen. Meget let at montere og vedligeholde. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

1.495 kr.
1.894 kr.inkl. fragt
Homeroom
Hyndeboks Denali 570 l

Hyndeboks Denali 570 l

Kombinationen af æstetik fra naturligt træ og styrke fra polypropen. Fremstillet af plastmateriale i højeste kvalitet, som effektivt beskytter de ting, du opbevarer i boksen mod fugt, snavs og UV-stråler. En mekanisme, som gør det nemt at åbne boksen, er en stor fordel. Boksen har et enkelt design med tanke på alle typer haver, både den klassiske og den moderne. Den høje kvalitet betyder, at den tåler ugunstige vejrforhold og UV-stråler.

2.495 kr.
2.894 kr.inkl. fragt
Homeroom
KETER Montero Lounge Sofa, 3 - Sitzer, 150 x 62 x 89,5 cm, graphit/braungrau 17204596

KETER Montero Lounge Sofa, 3 - Sitzer, 150 x 62 x 89,5 cm, graphit/braungrau 17204596

KETER Montero Lounge Sofa, 3 - Sitzer, 150 x 62 x 89,5 cm, graphit/braungrau 17204596- Lounge Sofa, 3-Sitzer- Abmessung (LxBxH): ca. 150 x 62 x 89,5 cm- Attraktives Design in naturgetreuer Holzoptik- Hergestellt aus UV- und wetterbeständigem, hochwertigen Polypropylen (Kunststoff)Abbildung kann vom Original abweichen.

918 kr.
1.612 kr.inkl. fragt

Baumarkteu

KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 146 x 82 x 125 cm 17199416

KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 146 x 82 x 125 cm 17199416

KETER STORE IT OUT MAX Auflagenbox 146 x 82 x 125 cm 17199416. Die vielseitige Aufbewahrungsbox Woodland Ace in Holzoptik für jeden Garten. Ideal um 2 Mülltonnen á 240 Liter zu "verstecken" oder Rasenmäher und Gartenzubehör optimal zu verstauen. Durch 2 integrierte Gasdruckfedern lässt sich der Deckel leicht und problemlos öffnen. - Aus hochwertigem Polypropylen- Wetter- und UV-beständig- Inklusive Bodenplatte- Integrierter Regalhalter- Geeignet für 2 Mülltonnen bis zu 240 Liter- Leichtes Öffnen des Deckels durch Gasdruckfeder- Abschließbar (Schloss im Lieferumfang nicht enthalten)- Integrierte Mülltonnendeckelöffnung- Bei geöffneter Box durch zwei Ketten (im Lieferumfang enthalten)- In Holzoptik- Einfache Montage. Technische Daten:- Raumvolumen ca. 1,2 m3- Maße außen ca.: 146 x 82 x 125 cm- Maße innen ca.: 132 x 76 x 110/121 cm- Farbe: beige/braun. Abbildung kann abweichen.

1.187 kr.
1.882 kr.inkl. fragt

Baumarkteu

KETER CHELSEA Bistro-Set, braun 17199261

KETER CHELSEA Bistro-Set, braun 17199261

KETER CHELSEA Bistro-Set, braun 17199261- Bistro-Set bestehend aus 1x Tisch und 2x Stühlen- In moderner Rattan-Optik- Stilvoller Materialmix aus Metall und Kunststoff- Witterungsbeständig und rostfest- Schneller Aufbau durch einfaches Steck- und Schraubsystem- Maße: Tisch (DxH): ca. 60 x 75cm- Maße: Stuhl (BxHxT): ca. 48 x 87 x 57cm. illustratives Foto

597 kr.
1.291 kr.inkl. fragt

Baumarkteu

Log ind

Bliv gratis medlem