Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Vitra Havemøbler

Vitra Havemøbler

Relaterede butikstilbud

Belleville Round Table

Belleville Round Table

Belleville serien er designet af søskendeparret Ronan & Erwan Bouroullec for schweiziske Vitra. Serien er bl.a. blevet hædret med Wallpaper magazines årspris. Bordpladen fås bordpladen i sort eller hvid laminat. Stellet er pulverlakeret i sort.

5.650 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

DKR Wire chair

DKR Wire chair

Wire Chair fra Vitra er designet af Charles og Ray Eames i 1951, med den berømte Fiberglass Chair som forbillede. I stedet for den støbte sædeskal designede Eames et elegant 3 dimensionelt stålnet, der understeger stolens lethed og på en elegant måde matcher det karakteristiske "eiffel" stel. Vælg mellem forkromet eller pulverlakeret stel i sort, creme eller mørkegrå. Det lakerede stel kan tåle at bruges udendørs.

3.400 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

Belleville Chair Plastic

Belleville Chair Plastic

Belleville serien er designet af søskendeparret Ronan & Erwan Bouroullec for schweiziske Vitra. Serien er bl.a. blevet hædret med Wallpaper magazines årspris. Serien har fået sit navn efter et stemningsfyldt kvarter i Paris kendt for sit levende og kreative miljø og dets mange restauranter, barer og cafeer. I dette kvarter finder man også brødrene Bouroullecs designstudie. Belleville Chair Plastic er beregnet til udendørs brug. Skallen består af sprøjtestøbt polyamid og fås i fem forskellige farver; sort, basalt, moss grey, cream og sea blue. Stellet er pulverlakeret sort.

2.600 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

Log ind

Bliv gratis medlem