Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Bloomingville Havemøbler

Bloomingville Havemøbler

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

Sole Bamboo Daybed

Sole Bamboo Daybed

3.274 kr.

Fri fragt

Amara

Hængestol rosa og guld fra Bloomingville

Hængestol rosa og guld fra Bloomingville

Hængestol med gulddetaljer fra Bloomingville Smuk og iøjenfaldende hængestol som vil bringe lykke i ethvert pigehjerte. Hængestolen er både en gynge og en hyggelig hule og den giver et hyggeligt dekorativt hjørne på pigeværelset. Stolen anbefales til børn fra ca 3 år og opefter, og da den kan bære helt op til 120 kg, er den også mere end perfekt til de større børn og teenagere. Hængestolen bliver til en skøn og hyggelig hule hvor man kan have det både sjovt og fordybe sig i en god bog. Vi er vilde med farven på denne fine rosa gynge, og vi er endnu mere vilde med de flotte gulddetaljer som giver den et helt særligt piget look. Selve gyngens stof er lavet i 100% Oeko_tex bomuld som er komfortabelt, slidstærkt og holdbart. Den kræver ikke ekstra pleje og tåler maskinvask. Puden er stor og tyk og blød at sidde på og fyldt med polyester fyld som holder faconen godt. Man kan godt bruge denne type udendørs, men for at den kan holde længst muligt anbefaler vi at man undlader at lade den hænge ude efter duggen falder, samt at tage den ind til tøropbevaring i vinterperioden. Hæng din hængestol op i et træ, over en bjælke eller i et monteringspunkt i loftet på børneværelset. Den fylder ikke meget og kan nemt tages ned igen. Vi kan som ophæng blandt andet anbefale Power Hook fra Amazonas eller den mere fjedrende type ophæng Seguro Confort.

765 kr.
794 kr.inkl. fragt
Legebutikken
BLOOMINGVILLE Sole daybed - natur bambustræ

BLOOMINGVILLE Sole daybed - natur bambustræ

Her ser du den dejligste Sole daybed fra Bloomingville, du kan tænke dig. Daybeden er lavet i naturfarvet bambustræ, og ryglænet kan slås op og ned. En charmerende og hyggelig liggestol til både haven og terrassen. Når solen står højt på himlen, er det bare dejligt at slå sig ned på en daybed i haven. Placer liggestolen under æbletræet. Læg dig godt til rette, og mærk hvor afslappet du bliver i daybeden. Herligt, ikke? Du kan også bruge daybeden inde i stuen ved siden af bogreolen. Her vil det være skønt at placere en gulvlampe ved siden af liggestolen, så du får et godt læselys, når du vil fordybe dig i en spændende krimi eller kærlighedsroman. Har du brug for at gøre det ekstra komfortabelt for dig selv, kan du lægge en hynde i daybeden og evt. placere en pude under nakken. Det er virkeligt afslappende og behageligt.

2.899 kr.

Fri fragt

Bobo
BLOOMINGVILLE Sole havesofa - natur polyester/bambustræ, m. armlæn, inkl. hynde

BLOOMINGVILLE Sole havesofa - natur polyester/bambustræ, m. armlæn, inkl. hynde

Hvilken dejlig havesofa, vi præsenterer her. Er den ikke charmerende? Havesofaen hedder Sole, og kommer fra Bloomingville. Selve sofaen er lavet i naturfarvet bambustræ, og den er udstyret med en lækker hynde i småstribet polyester. Det skal lige bemærkes, at selve hynden ikke er vandafvisende. Denne havesofa er virkelig lækker at have stående ude på terrassen. Placer et havebord og nogle havestole foran havesofaen og hyg dig med familien og vennerne, når de kommer på besøg. Måske har du en grill eller udpejs stående ved siden at havesofaen, som du kan tænde op i, når aftensmaden skal tilberedes. Når weekenden har meldt sin ankomst, er der sikkert en masse havearbejde, der skal klares. Men indimellem, når du trænger til en lille pause, kan du sætte dig i havesofaen med lidt kold limonade eller en god kop kaffe.

3.795 kr.

Fri fragt

Bobo
BLOOMINGVILLE Vida bænk - natur bambus og sort stof, rektangulær, foldbar (115x40)

BLOOMINGVILLE Vida bænk - natur bambus og sort stof, rektangulær, foldbar (115x40)

Det er en sand fornøjelse at præsentere dig for denne skønne Vida bænk fra danske Bloomingville. Noget rigtig smart ved denne bænk er, at den både kan bruges indendørs og udendørs, hvilket gør mulighederne med bænken store og begrænsningerne ganske få. Noget andet smart ved bænken er, at den kan foldes, hvilket gør det nemt at rykke rundt med bænken. Den lækre bænk er lavet i naturligt bambus, mens selve sædet er lavet af flettet stof i sort, der giver en rigtig flot kontrast til det naturlige bambus, og det er samtidig også med til at give bænken et ret moderne udtryk. Vida bænken kan bruges rigtig mange forskellige steder, og den vil både være flot på terrassen eller måske i entréen, hvor bænken kan virke indbydende, når du får gæster. Det faktum, at bænken er lavet i et meget enkelt og neutralt design gør bare, at bænken passer ind endnu flere steder, ligesom det enkle design gør det nemt at matche bænken med mange andre stilarter.

839 kr.

Fri fragt

Bobo
Log ind

Bliv gratis medlem