Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Cane-Line Solseng Havemøbler

Cane-Line Solseng Havemøbler

Relaterede butikstilbud

Relax solvogn i 2 farver – by Cane-line

Relax solvogn i 2 farver – by Cane-line

Nyd øjeblikket, slap af og vær komfortabel. Relax er en stringent og moderne solseng designet af Cane-line design team. Tag på afslappende mental rejse og lad tiden stå stille. Relax er produceret i pulverlakeret aluminium, som sikrer en overflade, der er resistent mod slag og ridser. Det justerbare ryglæn kan placeres i 4 forskellige positioner, så nyd Relax lige præcis, som du foretrækker det.

5.999 kr.

Fragt ukendt

Scheel-larsen

Rest dobbelt solvogn inkl. hynde by Cane-line

Rest dobbelt solvogn inkl. hynde by Cane-line

Denne smukke og elegante dobbelte Rest solvogn er en rigtig flyder med plads til to. Med den rigelig plads indbyder den helt automatisk til et samlingspunkt for hele familien. Solvognen er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer med komfortable hynder i Cane-line TEX. Hynderne tørrer hurtigere end traditionelle hynder. Suppler med et praktisk Rest sidebord, der med en rund Club serveringsbakke passer perfekt til livet på terrassen. Designet af team Cane-line.

16.499 kr.

Fragt ukendt

Scheel-larsen

Core liggestol, grå SoftTouch by Cane-line

Core liggestol, grå SoftTouch by Cane-line

Core dækstolen minder om den traditionelle chaiselounge. Dog har Core dækstolen en unik funktion i form af integreret mulig vippefunktion.Det moderne og enkle design gør, at stolen passer ind alle steder, hvor der er behov for at slappe af i en komfortabel stol, hvor man kan hvile sig og nyde livet. Rammen på Core dækstolen er fremstillet i vejrbestandig pulverlakeret aluminium, så den kan bruges udendørs. Stolen kan naturligvis også bruges indendørs. Polstringen er fremstillet af det unikke og stærke Cane-line SoftTouch® stof, som er nem at rengøre og kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Core dækstolen fås i grå SoftTouch og er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

11.999 kr.

Fragt ukendt

Scheel-larsen

Escape solseng, i 2 farver, by Cane-line

Escape solseng, i 2 farver, by Cane-line

Escape Sunbed – en moderne solvogn skabt af den unge designer Rikke Frost. I designet er der lagt vægt på en høj grad af komfort, som understreges af liggestolens regulerbare ryg. Visuelt er solvognen enkel og elegant med runde og organiske former, der passer til en moderne indretning i uderummet.

8.599 kr.

Fragt ukendt

Scheel-larsen

Rest solvogn i grå Tex® by Cane-line

Rest solvogn i grå Tex® by Cane-line

Rest solvogn er Cane-lines bud på en solvogn i materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Rest solvogn har en komfortabel hynde i materialet Cane-line Tex®, som tørrer hurtigere end traditionelle hynder. Rest solvognen har hjul og kan derfor let flyttes rundt på terrassen. Du kan med fordel supplere med et praktisk Rest sidebord, der med en rund Club serveringsbakke passer perfekt til det afslappende liv på terrassen. Designet af Cane-line design team.

9.999 kr.

Fragt ukendt

Scheel-larsen

Log ind

Bliv gratis medlem