Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Coop Havemøbler

Relaterede butikstilbud

Coop havestole - Anja - 2 stk. - Natur/sort

Coop havestole - Anja - 2 stk. - Natur/sort

Anja havestole Så har du siddepladser for bordenderne af Anja havemøbelsæt. Moderne design med kant Stabelbare stole Lavet i akacietræ FSC-mærket møbelglæde Havestolene er i FSC-certificeret akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor nyde stolene med god samvittighed. Stolene kan stables, så de ikke tager meget plads, når de skal i vinterhi. Hynder kan tilkøbes. Anja har kant Havestolen har i bogstaveligste forstand kant. Formmæssigt er den kantet, og så har den sort kant. Den sorte kant kigger frem under stolens sæde og bag stolens ryg. Det er smarte detaljer, der giver stolen et moderne udtryk og...ja, kant. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

949 kr.
1.148 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop dækstol - Toronto - Natur

Coop dækstol - Toronto - Natur

Klassisk dækstol i FSC-certificeret træ Der bliver med garanti rift om dækstolen på de gode sommerdage. Toronto er en behagelig klassiker, der tager sig godt ud, når du vil slappe af på terrassen eller i haven. 3 positionsmuligheder Integreret fodskammel Lavet i FSC-certificeret akacietræ Behagelig og bæredygtig hvilestol Toronto dækstol har høj ryg, armlæn og fodskammel, og med 3 positionsmuligheder kan du slappe af, som det passer dig. Du kan roligt læne dig tilbage med god samvittighed. Toronto dækstol er nemlig lavet i FSC-certificeret træ. Dækstolen er sammenklappelig og tager derfor ikke meget plads, når den skal opmagasineres. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver jævnlig vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

599 kr.
698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop loungesæt - Rosen - Hvid

Coop loungesæt - Rosen - Hvid

Rosen loungesæt Rosenbænken har længe været en favorit i de danske haver. Nu er den populære havebænk blevet til en hel serie af klassiske loungemøbler. Loungemøbler i klassisk stil Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Sættet er i FSC-certificeret akacietræ og naturligvis prydet med den udskårne rose - kendetegnet for serien. Mærket med det lille træ er din garanti for, at det anvendte træ stammer fra skove, der drives bæredygtigt. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Vedligeholdelse Vind og vejr slider på alle havemøbler. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord, bænk og stole leveres usamlet.

1.999 kr.
2.198 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havebænk og cafébord - Aria - Natur

Coop havebænk og cafébord - Aria - Natur

Aria multimøbel Det er ikke et umuligt puslespil at få plads til både bænk og cafésæt ude på altanen. Faktisk skal du bare have plads til bænken. Multimøbel - bænk og cafésæt i ét Velegnet på altaner eller mindre terrasser Lavet i FSC-certificeret træ To møbler i ét Har du plads til bænken, så har du også plads til cafésættet. Bænken kan nemlig med få greb omdannes til et bord med 2 stole. Det er da smart. Et multifunktionelt møbel som dette er et oplagt valg til altanen eller terrasser med begrænset plads. FSC-mærket havemøbel Aria er lavet i FSC-mærket eucalyptustræ. Mærket er din garanti for, at træet stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Og det er da en rar tanke, ikke? Møblet leveres usamlet. Mål: - Sæde: H 40 x D 42 x B 40 cm - Bord: H 80 x B 83 x D 57 cm

499 kr.
698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Liva M - Sort

Coop havemøbelsæt - Liva M - Sort

Liva M - Sæt med 4 stole "Spisetid". Snart sidder familien ved havebordet klar til at gå ombord i sprød sommersalat og saftige bøffer fra grillen. Det bliver en god aften! Klassisk design 4 stabelbare stole Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Havemøbelsættet er i FSC-certificeret akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Bordet har fire gode pladser og måler H 76 x B 90 x L 150. Stolene kan stables, så de ikke tager meget plads, når de skal i vinterhi. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver jævnlig vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord og stole leveres usamlet.

2.399 kr.

Fri fragt

Coop.dk
Coop sofagruppe - Aurora

Coop sofagruppe - Aurora

Aurora sofagruppe Havemøbelsættet er til spisning, og loungesættet er til afslapning. Det er her du rigtig kan læne dig tilbage og nyde udelivet. Terrassens mest behagelige møbler Lavet i akacietræ Inkl. hurtigtørrende og farvefaste hynder FSC-certificeret møbelglæde Aurora er som taget ud af stuen. Rare, bløde møbler, som er til at slappe af i. Sættet består af en 2-personers sofa, en lænestol og et sofabord. Møblerne er i FSC-mærket akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet stammer fra en FSC-skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Du kan derfor læne dig tilbage i møblerne med god samvittighed. I bordet er der nedfældet en glasplade, så du kan tage bordet i brug uden at bekymre dig om skjolder på træet eller lignende. Hynder i bedste kvalitet Til sættet medfølger hynder, så du kan sidde blødt og behageligt. Og det er hynder af den bedste slags. De har en kerne i Quick Dry skum, hvor regnvand ledes lige igennem hynden, så hynden tørrer hurtigere. Betrækket er i Solution Dyed polyester. Det vil sige at fiberen er gennemfarvet i modsætning til kun at være farvet i overfladen. Det betyder, at farven holder bedre og ikke falmer så hurtigt i solen. Sættet leveres usamlet.

4.999 kr.
5.198 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Aura Rund - Natur

Coop havemøbelsæt - Aura Rund - Natur

Aura havemøbler - Sæt med 4 stole Du kan godt tage navnet bogstaveligt. Aura skal nok sørge for en særlig god stemning på terrassen. Rundt plankebord Stabelbare stole Lavet i akacietræ FSC-mærket møbelglæde Havemøbelsættet er i bejdset, FSC-certificeret akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Bordet har 4 gode pladser og måler H 76 x Ø 110 cm. Stolene kan stables, så de ikke tager meget plads, når de skal i vinterhi. Hynder kan tilkøbes. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

2.999 kr.
3.198 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop loungesæt - Rosen - Natur

Coop loungesæt - Rosen - Natur

Rosen loungesæt Rosenbænken har længe været en favorit i de danske haver. Nu er den populære havebænk blevet til en hel serie af klassiske loungemøbler. Loungemøbler i klassisk stil Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Sættet er i FSC-certificeret akacietræ og naturligvis prydet med den udskårne rose - kendetegnet for serien. Mærket med det lille træ er din garanti for, at det anvendte træ stammer fra skove, der drives bæredygtigt. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Vedligeholdelse Vind og vejr slider på alle havemøbler. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord og stole leveres usamlet.

1.999 kr.
2.198 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Aura S - Natur

Coop havemøbelsæt - Aura S - Natur

Aura havemøbler - Sæt med 4 stole Du kan godt tage navnet bogstaveligt. Aura skal nok sørge for en særlig god stemning på terrassen. Moderne plankebord Stabelbare stole Lavet i akacietræ FSC-mærket møbelglæde Havemøbelsættet er i bejdset, FSC-certificeret akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Bordet har 4 gode pladser og måler H 76 x B 100 x L 100 cm. Stolene kan stables, så de ikke tager meget plads, når de skal i vinterhi. Hynder kan tilkøbes. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

2.499 kr.
2.698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop loungesæt - Rosen - Sort

Coop loungesæt - Rosen - Sort

Rosen loungesæt Rosenbænken har længe været en favorit i de danske haver. Nu er den populære havebænk blevet til en hel serie af klassiske loungemøbler. Loungemøbler i klassisk stil Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Sættet er i FSC-certificeret akacietræ og naturligvis prydet med en udskåret rose - kendetegnet for serien. Mærket med det lille træ er din garanti for, at det anvendte træ stammer fra skove, der drives bæredygtigt. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Vedligeholdelse Vind og vejr slider på alle havemøbler. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord, bænk og stole leveres usamlet.

1.899 kr.
2.098 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Vega L - Natur

Coop havemøbelsæt - Vega L - Natur

Vega havemøbler - Sæt med 4 stole og bænk Vega stjernen befinder sig 25 lysår fra jorden, men Vega havemøbelsættet behøver ikke at være længere væk end din terrasse. Gedigent design Lavet i FSC-certificeret træ Solidt sæt Vega er et solidt havemøbelsæt i akacietræ og er gerne samlingssted for alle hyggestunderne på de varme sommerdage. Bordet har 6 gode siddepladser og måler H 76 x B 100 x L 210 cm. Hynder til bænk og stole kan tilkøbes. Bare rolig! Træet er selvfølgelig FSC-certificeret. Det betyder, at det kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor sætte dig godt til rette med god samvittighed. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

4.299 kr.
4.498 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Liva XL - Sort

Coop havemøbelsæt - Liva XL - Sort

Liva XL - Sæt med 8 stole "Spisetid". Snart sidder familien ved havebordet klar til at gå ombord i sprød sommersalat og saftige bøffer fra grillen. Mormor og morfar spiser også med. Det bliver en god aften! Bord med udtræk 8 stabelbare stole Lavet i FSC-certificeret træ Bord med udtræk - maks. længde på 3 m 8 stabelbare stole Lavet i FSC-certificeret træ FSC-mærket møbelglæde Havemøbelsættet er i FSC-certificeret akacietræ. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Fleksible havemøbler Bordet har smart udtræksfunktion og måler H 75 x B 100 x L 200/250/300 cm. Det forlænges let ved hjælp af de medfølgende tillægsplader. Stolene kan stables, så de fylder minimalt i kælderen eller skuret, når de ikke bruges. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord og stole leveres usamlet.

5.499 kr.
5.698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
ScanCom loungestol inkl. hynder - Claudia

ScanCom loungestol inkl. hynder - Claudia

Claudia loungestol Chik, chikkere, Claudia. Så kort kan det siges. Kvalitet fra inderst til yderst Claudia er bygget op omkring et pulverlakeret aluminiumsstel med sider i håndvævet reb. Det er en flot og stabil konstruktion, men kun den halve fornøjelse. For det der gør, at du sidder ekstra godt, er hynderne - høje sædehynder og fyldige rygpuder. Hynderne er i Olefin, som er et af de mest farvefaste fibre på markedet. Fibrene i stoffet er gennemfarvet, hvilket får farven til at holde bedre - også i direkte sollys. Du slipper for bøvlet... med at vedligeholde. Stolen er nemlig i vejrbestandige materialer og skal nok holde sig pæn sæson efter sæson. Trænger den til rengøring, er det hurtigt gjort med en fugtig klud.

1.399 kr.
1.598 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop loungesæt - Rosen - Natur

Coop loungesæt - Rosen - Natur

Rosen loungesæt Rosenbænken har længe været en favorit i de danske haver. Nu er den populære havebænk blevet til en hel serie af klassiske loungemøbler. Loungemøbler i klassisk stil Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Sættet er i FSC-certificeret akacietræ og naturligvis prydet med den udskårne rose - kendetegnet for serien. Mærket med det lille træ er din garanti for, at det anvendte træ stammer fra skove, der drives bæredygtigt. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Vedligeholdelse Vind og vejr slider på alle havemøbler. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord, bænk og stole leveres usamlet.

1.799 kr.
1.998 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop havemøbelsæt - Vega L - Natur

Coop havemøbelsæt - Vega L - Natur

Vega havemøbler - Sæt med 6 stole Vega stjernen befinder sig 25 lysår fra jorden, men Vega havemøbelsættet behøver ikke at være længere væk end din terrasse. Gedigent design Lavet i FSC-certificeret træ Solidt sæt Vega er et solidt havemøbelsæt i akacietræ og er gerne samlingssted for alle hyggestunderne på de varme sommerdage. Bordet har 6 gode siddepladser og måler H 76 x B 100 x L 210 cm. Hynder til stolene kan tilkøbes. Bare rolig! Træet er selvfølgelig FSC-certificeret. Det betyder, at det kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor sætte dig godt til rette med god samvittighed. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

4.499 kr.
4.698 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop loungesæt - Rosen - Natur

Coop loungesæt - Rosen - Natur

Rosen loungesæt Rosenbænken har længe været en favorit i de danske haver. Nu er den populære havebænk blevet til en hel serie af klassiske loungemøbler. Loungemøbler i klassisk stil Lavet i FSC-certificeret akacietræ FSC-mærket møbelglæde Sættet er i FSC-certificeret akacietræ og naturligvis prydet med den udskårne rose - kendetegnet for serien. Mærket med det lille træ er din garanti for, at det anvendte træ stammer fra skove, der drives bæredygtigt. Du kan derfor nyde havemøblerne med god samvittighed. Vedligeholdelse Vind og vejr slider på alle havemøbler. Derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ . Bord og bænke leveres usamlet.

1.599 kr.
1.798 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop dækstol - Toronto - Sort

Coop dækstol - Toronto - Sort

Klassisk dækstol i FSC-certificeret træ Der bliver med garanti rift om dækstolen på de gode sommerdage. Toronto er en behagelig klassiker, der tager sig godt ud, når du vil slappe af på terrassen eller i haven. 3 positionsmuligheder Integreret fodskammel Lavet i FSC-certificeret akacietræ Behagelig og bæredygtig hvilestol Toronto dækstol har høj ryg, armlæn og fodskammel, og med 3 positionsmuligheder kan du slappe af, som det passer dig. Du kan roligt læne dig tilbage med god samvittighed. Toronto dækstol er nemlig lavet i FSC-certificeret træ. Dækstolen er sammenklappelig og tager derfor ikke meget plads, når den skal opmagasineres. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver jævnlig vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i guiden om vedligeholdelse af havemøbler i træ .

699 kr.
898 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Coop solseng inkl. hynde - Felix - Hvid

Coop solseng inkl. hynde - Felix - Hvid

Foldbar solseng Hvorfor rejse til Mallorca, når du på en dejlig sommerdag kan slå solsengen ud og solbade hjemme i haven. Kan foldes sammen Lavet i FSC-certificeret træ Inkl. farvefast hynde Praktisk og bæredygtig Felix er sammenklappelig og fylder ikke meget, når vinteren melder sig, og havemøblerne igen skal stilles ind. Solsengen er lavet i akacietræ, som kommer fra bæredygtigt drevne skove. Du kan derfor læne dig tilbage med god samvittighed. Farvefast hynde Hynden er i Solution Dyed polyester. Solution Dyed er en farveteknik, hvor fiberen gennemfarves - og ikke kun farves på overfladen. Det giver et langt mere farvefast materiale, og det giver dig en hynde, som holder farven bedre i solen. Vedligeholdelse Alle havemøbler i træ kræver jævnlig vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne. Læs mere i vores guide om at vedligeholde havemøbler i træ .

849 kr.
1.048 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Log ind

Bliv gratis medlem