Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Life Havemøbler

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

LIFE Nevada teak bord 240 cm

LIFE Nevada teak bord 240 cm

Et unikt og robust havebord i absolut særklasse. De lange teak lameller står godt fast i hård blæst og er ikke noget man flytter rundt med hver dag. Nevada teak bordet kan olieres men man behøver det ikke. Det olieholdige teak træ kan sagtens stå udendørs uden behandling og få det populære "sølv" look af vejr og vind. Brug evt et overtræk i vinter halvåret. Vi har sat kraftige aluminiums ben på Nevada bordet, for at give et lettere og mere moderne udtryk. Benene er næsten sorte - vi kalder dem lava grå. Nevada Bordet fås o gså i 320*100 cm med både hvidt og lava sort stel.

16.950 kr.

Fri fragt

Vestmark

TILBUD Udtræksbord med 6 stole

TILBUD Udtræksbord med 6 stole

REST TILBUD! Stort vedligeholdelses frit havebord med udtræk med 6 outdoor havestole. Det store Primavera havebord kan blive helt op til 340 cm langt. Havebordet er nemt at slå ud slå sammen igen af en person. Stor tillægsplade der ligger fast i bordet og lige klar til at trække op, når bordet skal forlænges. Et enkelt og elegant havebord der giver plads til hele familien. Bordplade er mørk grå beton look top. Ingen vedligeholdelse, kun almindelig rengøring. Komfortable havestole med armlæn. Sæde og ryghynder medfølger i samme outdoor materiale som resten af stolen. Caribean stolene har hvide ben, som matcher udtræksbordet. Udstillings sæt vil blive kontrolleret for fejl før levering. Primavera haveborde fås i flere farver, se her.

18.000 kr.

Fri fragt

Vestmark

Havebord m/krydsben og pos. stole

Havebord m/krydsben og pos. stole

Udstillings sæt - rest tilbud! Stort havebord med krydben af aluminium og lys teak plade. Kan stå udenfor hele året uden at ruste. Bordpladen rengøres med sæbespåner og kan vedligeholdes med teak shield - således holdes pladen lys grå hele sommeren. Til udstillingsbordet følger 6 stk Hawaii positions stole med. Kraftige havestole der vippes helt tilbage vha. håndtag i siden. Stolene har polywood på armlæn, som ikke bliver varm eller stikker. Polywood er kunst materiale, og skal ikke behandles. Hawaii positions stolene har rustfrit aluminiums stel og polyrattan flet, der tåler solens stråler. Køb Pos. hynder stole her.

17.569 kr.

Fri fragt

Vestmark

Hynde Spring liggestol, Sunbrella

Hynde Spring liggestol, Sunbrella

Spring liggestols hynde i Sunbrella kvalitet. Mindre liggestol der kræver sin egen hynde. Spring Sunbrella hynden er speciel syet til Spring liggestolen. Med transninger på tværs får hynden et helt særligt og eksklusivt look. "Lines" hynden i Sunbrella stof er blød og behagelig og let at rengøre. Sunbrella hynden leveres i 3 moderne farver og alle i Sunbrella kvalitet. Ønskes en kraftigere og billigere hynde, kan Spring hynden fås i stof All Weather

1.250 kr.

Fri fragt

Vestmark

Anabel udtræksbord, hvid

Anabel udtræksbord, hvid

LIFE Anabel udtræksbord med hvidt stel af aluminium Anabel havebordet slås nemt ud og sammen igen, og du kan selv gøre det. Lyst udtræksbord med hvide ben og mat grå frostet hærdet glas. Udtræksbordet kan stå ude hele året, da stellet er aluminium og pladen er glas. Vedligeholdelses frit havebord der er nemt at holde rent. Anabel havebordet står godt i vinden men er også til at flytte. LIFE havestole Caribean, Primavera eller Sense er smukke stole til Anabel udtræksbordet. Men en flet havestol kan også bruges hertild

9.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Nevada teak bord 210 cm

LIFE Nevada teak bord 210 cm

Unikt og kraftigt havebord med tyk teak bordplade. Den kraftige plade er olieret ved levering, og skal blot have teak olie hvert år. I starten og i særlig våde perioder kan man oliere lidt oftere Skån bordet for sne og alger og dæk med et overtræk i vinter halvåret. LIFE Nevada bordet leveres med kraftige alu ben i U-facon, som giver bordet et lettere og mere moderne udtryk. Stellet kan fås i lava sort eller krid hvid. Nevada Bordet fås o gså i 300*100 cm og 240x100 cm

10.375 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Breeze udendørs Puf

LIFE Breeze udendørs Puf

LIFE Breeze udendørs stol, skammel eller taburet i mange farver. Kan stå ude hele døgnet. Justerbare fødder. Vælg mellem flere farver. Kan også bruges indendøre som ekstra siddeplads. Nem at rengøre.

1.150 kr.

Fri fragt

Vestmark

Hynde Spring liggestol, outdoor

Hynde Spring liggestol, outdoor

Spring liggestols hynde i udendørs stof. Hynden har transninger på tværs - "lines" for ekstra lækkert design. Hynden til LIFE Spring relax stol er 100%vedligeholdelses fri og er hurtig tørrende med texaline stoffet i sæde og ryg. Hynden leveres i All weather stof som er outdoor stof der tørrer hurtigt. Leveres i flere farver For mere komfortabel outdoor stof kan vælges en Sunbrella hynde. Kontakt os for pris og farve valg for en Spring Sunbrella outdoor hynde. Spring liggestole kan også ses og prøves i vores butik på Vestfyn.

885 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Nevada Bar bord 210 cm

LIFE Nevada Bar bord 210 cm

LIFE bar bord i ægte teak og kraftigt aluminiums stel. Barbordet matcher både vores Nuna barstol med ryglæn og den enkle teak Canada barstol. Nevada serien indeholder både spiseborde og lounge sæt, foruden dette smukke kvalitets bar bord. Stellet kan leveres både i hvidt og sort. Bordpladen i teak træ har fået olie ved leveringen.

10.375 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Concept havebord keramik top

LIFE Concept havebord keramik top

Concept bordene fås i flere størrelser og med valgfri bordplader. Her er vores populære LIFE Concept havebord med en tynd keramik overflade som kan fås med gråt beton look eller silkeblød elfenbensfarve. Tynd og elegant bordplade der svæver let over stellet. Pladen er fremstillet af glas med keramik belægning, der kan stå ude hele året og ikke kræver vedligeholdelse. Den mørk grå mix farvede bordplade skjuler snavs og pletter fra regnen, så den altid fremstår pæn og ren. Den lyse elfenbensfarvede marmor look, giver et ekstklusivt og dyrt look. Concept bord af keramik er nem at tørre af og rengøre med almindeligt rengøringsmiddel. LIFE Concept havebord fås også med sort Spraystone og kan også leveres med ægte teak træ på toppen . Ligemeget hvad du vælger er Concept havebordet i en kvalitet der holder i mange år. Husk at skrive i kommentar fejltet om stellet skal være hvidt eller lava sort, og hvilken farve bordpladen skal være.

3.550 kr.

Fri fragt

Vestmark

TILBUD Block bord med bænke

TILBUD Block bord med bænke

UDSTILLINGS SÆT LIFE havesæt med stel af rustfrit aluminium og bord lameller af ægte kraftigt teak. Alle dele med elegante krydsben, der giver et let og moderne udtryk. Med de lange bænke er der plads til mange ved 180 cm havebordet. Dette sæt er behandlet med teak shield, så det er lys gråt og klar til brug. Rengør med sæbespåner og behandel evt med teak shield , for at få bordet mere hvidt/gråt. Et smukt LIFE have sæt der kræver minimal vedligeholdelse og holder i mange år. Block picnic bænk fås i flere størrelser:

14.500 kr.

Fri fragt

Vestmark

Riviera teak havebord 240 cm

Riviera teak havebord 240 cm

SIDSTE UDSTILLINGS BORD Kraftigt teak havebord der tåler at stå ude hele året. Et teak bord der står godt fast. Havebord på 240 cm har plads til 4 stole på hver side. Kan behandles med olie for at opnå ensartet farve struktur og undgå de sorte fugt pletter. Kan også stå ubehandlet og få naturligt look. Et ægte kvalitets teak havebord der holder i mange år. Riviera teak spisebord kan bruges ude eller inde. LIFE Riviera teak bordet er fremstillet af genbrugstræ, så træet er hærdet til udendørs brug. Spisebord med et enkelt og let udtryk, som passer til de fleste spisestole og havestole Brug teak olie som letter den daglige rengøring og holder en ensartet struktur.

5.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

Blixum havestol 4 stk

Blixum havestol 4 stk

LIFE blixum havestol er fremstillet i rustfrit aluminium og outdoor texaline betræk. Et nyt design fra LIFE med komfort, kvalitet og høj ryglæn. Fås med lava sort stel og carbon stof eller med hvidt stel og lys grå struktur stof. Begge modeller kan stå udenfor og tørrer hurtigt efter en regnbyge Man kan overdække sine texaline Blixum stole i våde perioder med et overtræk

7.100 kr.

Fri fragt

Vestmark

Sense havestol lava - 4 stk

Sense havestol lava - 4 stk

Komfortabel udendørs stol med carbon eller mussegrå stof på sæde og ryg. LIFE Sense havestol kan stables. Stellet er fremstillet i rustfrit aluminium og kan ikke ruste. Life Sense havestolen kan stå udenfor og tørrer hurtigt efter en regnbyge. Tag stolen ind i vinterhalv året, eller dæk til med et overtræk. Sense stol med lava stel fås med mussegrå eller carbon betræk. Sense stol med hvidt stel fås med khaki eller mussegrå betræk

5.580 kr.

Fri fragt

Vestmark

King stol m/outdoor hynder

King stol m/outdoor hynder

King outdoor stol er en af de største armstole i kollektionen. King spisestol har høj ryg som giver god støtte og er perfekt til en lang aften ved havebordet. King armstol har god bredde og plads i sædet. Særdeles velegnet til folk med lange ben. Stolene leveres med udendørs hynder i flere valgfrie farver. Lige nu er outdoor hynder til King stole på lager i taupe og mussegrå. Det store havestol står godt på terrasser med meget vind, da den har god vægt. King stolen passer flot til teak og rustikke haveborde. Se mere her.

2.875 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Anabel solvogn

LIFE Anabel solvogn

Elegant aluminiums solvogn med armlæn, der kan stå ude hele året. Anabel solvognen har hjul, så den er let at flytte rundt med. Hvid med gråt sæde/ryg lava sort med sort sæde ryg Outdoor Anabel solvognshynder kan købes her Sidebord i samme farve fås her.

3.695 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Legend bænk 190 cm, teak

LIFE Legend bænk 190 cm, teak

Teak bænk model Legend uden ryglæn. Legend bænken måler 190 cm er er ideel som ekstra siddeplads ved havebordet. Stil bænken langs hækken i hverdagen med en lanterne og blomst og du har nemt flere siddepladser når der er havefest. Legend bænken kan stå ude hele året. Bænken er fremstillet med aluminiums stel og ægte teak på sædet. Havebænken fås også med ryglæn og begge i samme kvalitet, der kan holde i mange år. Sæde hynder i sort Sunbrella eller khaki farvet all weather materiale. I samme serie fås Legend spisestol, bænk med ryglæn og spisestole.

4.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Nevada teak bord 320 cm

LIFE Nevada teak bord 320 cm

Nevada havebord er et robust og solidst havebord - helt i særklasse. De enkle aluminiums ben er monteret yderst på bordpladen, så der er god siddeplads på hver langside. Det store nevadabord har plads til 3-4 stole ved hver side. Pladsen mellem bordben måler 280 cm. Teak bordpladen er olieret teak træ. Pladen kan også stå uden olie og blive mere lys grå. Nevada bordet fås også i mindre udgave på 240*100 cm . Stellet kan både være hvidt eller lava sort. Vi anbefaler en stor spisestol til det kraftige outdoor havebord. Se model King og Lancaster stol. Nevada outdoor teak havebord kan ses i butikken - enten i hvid eller sort - og kort eller lang. Kan stå ude hele året, men læg et overtræk over i vinterhalvåret, det letter forårsrengøringen, og holder havebordet pænt i mange år.

20.500 kr.

Fri fragt

Vestmark

TILBUD Rundt bord m/4 flet stole

TILBUD Rundt bord m/4 flet stole

Udstillings sæt - leveres samlet. Smukt havebord fra LIFE i enkelt og stileligt design. Et holdbar havebord der ikke skal vedligeholdes, og som kan stå ude i mange år. Bordet kan naturligvis også bruges indenfor - spisekøkken eller havestue. Et stabilt spisebord med plads til 4-6 personer Pladen er stenbelagt glas, som ikke skal vedligeholdes. Kan beskyttes med Spraystone spray, for at lette den daglige rengøring. Komfortable armstole i grå flet der giver læ for vinden og som har god støtte. Valletta armstolene kan også bruges i køkken, orangeri eller sommerhuset. Et komfortabel kvalitets spisesæt, som kan bruges med eller uden hynder. Brug et lammeskind og skab hygge og varme - ude eller inde

8.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Concept bord SprayStone

LIFE Concept bord SprayStone

Concept havebordet er enkelt og simpelt design med en bordplade der svæver let over stellet. Elegant design med mange valgmuligheder. Stellet kan fås i pulverlakeret hvid eller lava sort. Concept havebord med spraystone bordplade har en naturlig stenoverflade, som giver et naturligt og råt look. Under sten belægningen ligger en glasplade som har god vægt, og gør bordet stabilt i vinden. Vælg selv om bordet skal være rundt eller firkantet. Concept med spraystone bordplade fås i 8 forskellige størrelser. Elegant kvalitetshavebord der ikke skal vedligeholdes, og som kan stå ude hele året. Concept bordet fås også i rundt Ø120 cm

3.795 kr.

Fri fragt

Vestmark

TILBUD Udtræksbord hvidt 340 cm

TILBUD Udtræksbord hvidt 340 cm

REST salg af udstillings modeller - kan have små fejl. Vedligeholdelses frit havebord med udtræk. Det store Anabel bord kan blive helt op til 340 cm langt. Havebordet er nemt at slå ud slå sammen igennem af en person. Elegant bordplade med mussegrå glas, en glasbordplade der ser meget eksklusiv ud. Et enkelt og let havebord der giver plads til hele familien. Udstilings bordene vil blive kontrolleret for fejl før det bliver afsendt. Anabel haveborde fås i flere farver, se her.

6.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Delta Solvogn

LIFE Delta Solvogn

Enkel og klassisk solvogn fra LIFE Delta solvogn fra LIFE er elegant design og i en kvalitet der holder til dagligt brug. Delta solvogn har pulverlakeret stel der ikke kan ruste og sæde og ryg med texaline stof, hvor vandet kan løbe igennem. Solvognen kan benyttes uden hynde, måske med et håndklæde på. Delta solvogn fås i: hvid med lysegrå betræk lava sort med carbon betræk Sunbrella de luxe Outdoor solvogns hynder kan købes her . All weather outdoor hynder uden syning fås her. Sidebord i samme farve fås her.

3.295 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Caribean stol, lava

LIFE Caribean stol, lava

LIFE Caribean havestol med outdoor hynder. Komfortabel spisestol til inde eller udendørs brug. Caribean all weather spisestol fås med hvidt eller koks grå aluminiums stel. Outdoor hynderne er nemme at rengøre og fås i flere farver. En god havestol fra LIFE der er let at rengøre og som passer til mange typer af havebord. Se forslag her

1.650 kr.

Fri fragt

Vestmark

Cafe stol, aluminium

Cafe stol, aluminium

Vedligeholdelses frie cafe stole med god siddekomfort - kan sagtens bruges uden hynder. Stabel stolen fylder ikke meget og er nemt at stable. Pulverlakeret aluminium, der ikke kan ruste. Stolen fås i flere farver - husk at vælge din favorit farve.

749 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Primavera stol

LIFE Primavera stol

LIFE design havestol i ekstraordinært lækkert design. Den elegante havestol er designet til udelivet, når det skal være lidt anderledes. LIFE Primavera havestol med lige linier, lette aluminiums ben og outdoor texaline stof der kan stå ude hele året. LIFE Primavera havestol kan fås i Lava sort med carbon hvid med taupe hvid med mussegrå Hynder Primavera fås her.

1.330 kr.

Fri fragt

Vestmark

Mixx rund bord Ø150 cm, alu/teak

Mixx rund bord Ø150 cm, alu/teak

Rustikt havebord i ægte teak træ. LIFE Mixx havebord har kraftige aluminiums ben og en tyk bordplade med brede recycle teak lameller. Pladen leveres i lys grå teak eller almindelig rødbrun teak farve. Skriv i kommentar feltet hvilken teak plade du ønsker. Aluminum stellet kan både fås i lava sort og hvid. Mixx havebordet fås også i rektangulær 180 cm og 220 cm Du behandler dit Mixx bord med lys grå teak plade Teak Shield et par gange om året. Det holder farven i længere tid, og bordet er lettere at rengøre i det daglige. Vælger du den brune olierede teak plade, skal du give teak olie 1-2 gange årligt. Teak haveborde er nemme at vedligeholde og rengøre.

10.495 kr.

Fri fragt

Vestmark

2 stk TEAK lænestole m/outdoor hynde

2 stk TEAK lænestole m/outdoor hynde

Tahiti lænestole i ægte teak træ til udendørs brug. Leveres med outdoor hynder i taupe farve. Hynderne tåler vand og tører af sig selv. Hold stoffet rent for snavs, så løber vandet igennem betræk og skum i løbet af en times tid. Teak stolene er lys teak og skal behandles med teak Shield eller sæbespåner for at holde den lyse farve ensartet.

9.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Canada barstole, teak

LIFE Canada barstole, teak

Kvalitets barstol med aluminiums stel og rundt sæde af olieret teak træ. Bar stolene har 4 faste ben, så de står godt fast. Kan bruges både ude og inde. Køb flere og spar mere! Står flot til LIFE Nevada barbordet i samme materialer.

1.099 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Legend havebænk m/ryg, teak

LIFE Legend havebænk m/ryg, teak

LIFE legend havebænk fås både med og uden ryglæn. Legend bænk med ryglæn i kraftige materialer. Ægte teak på sæde og ryg der tilpasser sig udendørs temperaturen. Stellet er af lava sort aluminium, som gør bænken lettere og får et moderne udtryk. En holdbar havebænk der kan stå udenfor i mange år. Hynder fås i sort eller khaki. Teak bænken leveres olieret og kan vedligeholdes med olie få gange om året. I legend serien fås også spise stole og spise bord.

6.895 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Concept bord med teak plade

LIFE Concept bord med teak plade

Outdoor havebord med stel i lava grå eller hvid aluminium. Pulverlakeret aluminium der tåler alt slags vejr - også på terrasser tæt på havet. Bordpladen leveres i ægte teak træ. Den lys grå bejdset teak træ, har fået en kemisk behandling, så pladen er sølv grå fra ny. Denne lyse teak plade vedligeholdes med lidt Teak Shield et par gange om året, så holder den sig pæn og tager ikke imod snavs og pletter Den almindelige brune teak plade skal have teak olie , for at bevare den brune glød som det velkendte teak træ jo har. Concept havebordene har fin tynd teak bordplade, som svæver let over stellet. Lameller i pladen danner et flot mønster. Concept kvalitets haveborde Fra LIFE leveres i et enkelt design i 7 forskellige størrelser, fra 90 cm til 260 cm Se Concept bordet med Spraystone bordplade eller de nye med beton look.

6.690 kr.

Fri fragt

Vestmark

Hynde solvogn, All Weather

Hynde solvogn, All Weather

Udendørs solvogns hynde der kan tåle det skandinaviske vejr. All weather solvogns hynden tørrer på kort tid og kan ligge ude hele sommeren og være klar til brug. Slut med at slæbe hynder frem og tilbage. All weather hynden fås også i Sunbrella kvalitet. se her. Solvogns hynde er fast skum og faste mål. Fås i flere farver og kan også fås med transninger (Lines).

1.250 kr.

Fri fragt

Vestmark

Anabel udtræksbord, koksgrå

Anabel udtræksbord, koksgrå

Stort vedligeholdelses frit havebord med udtræk og beton look bordplade Det store Anabel udtræksbord kan blive helt op til 340 cm langt. Havebordet slås nemt sammen igen, og du kan selv gøre det. Anabel udtræksbord kan stå ude hele året, da stellet er aluminium. 100% vedligeholdelses frit og nemt at rengøre. Selv regndråber og snavs er svære at se på begge bordplader. Anabel havebordet er let i sit udtryk, men står godt fast i blæsten. Brug f.eks Primavera eller Sense havestol, som også har et let og elegant udtryk. LIFE Anabel havebord fås også i hvid.

11.550 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Concept rundt bord spraystone

LIFE Concept rundt bord spraystone

Det runde concept bord med sort spraystone bordplade er kvalitet og design. Enkelt havebord med diameter på 120 cm, giver plads til 6 personer. Vælg hvidst stel til hvide stole, her er kontrasten mellem stel og plade ret flot. Stellet er pulverlakeret aluminium, som ikke kan ruste. Pladen er stenbelagt glas, som ikke skal vedligeholdes. Naturligt materiale som er holdbart og meget elegant. Concept havebordene fås også i mange firkantede variationer. Se mere her. Elegant kvalitetshavebord der ikke skal vedligeholdes, og som kan stå ude hele året.

4.850 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Queen stol m/ outdoor hynder (4 stk)

LIFE Queen stol m/ outdoor hynder (4 stk)

LIGE NU sælges Queen udstillings stole med ekstra rabat. Queen havestol af tykke polyrattan snore der ikke så let slides eller kan gå op. De kraftige snore er flettet på et kraftigt aluminiums stel, som ikke kan ruste. Have stolen har god vægt, så den står godt fast i vinden, og er særdeles velegnet ved kysten og på steder med megen blæst. Queen spisestol er også god som hvilestol. Leveres med mussegrå udendørs hynder. Queen havestol er creme hvid, som matcher de lyse teak borde, beton borde og meget andet.

8.500 kr.

Fri fragt

Vestmark

Rundt Berlini sæt med 4 stole

Rundt Berlini sæt med 4 stole

Lækkert rundt havesæt med højryggede positions stole. Det runde Berlini bord er fremstillet af polywood (kunst plast) og danner et flot mønster på den runde bordplade. I midten er drejeskive, så alle kan nå.. De ekstra høje havestole har stadig nakke støtte når de lægges tilbage. Et kvalitets sæt fra LIFE der holder i mange år. Høje pos. hynder kan tilkøbes her.

13.295 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Diva 2 lænestole med bord

LIFE Diva 2 lænestole med bord

2 stk LIFE Luksus hvilestole til udendørs brug. Diva lænestole tippes let tilbage med håndtaget i siden. Her kan man også få fodskamlen op ved at trække i det andet håndtag, som sidder på siden af stolen. Diva stole og bord leveres i flere farver og er alle fremstillet af kraftig polyrattan flet. Sættet leveres med udendørs hynder i matchende farve. Lige nu er der rabat på Diva hvilestole i grå flet Et hyggeligt sæt som kan stå udendørs hele året og som ikke kræver nogen vedligeholdelse. Rengøring med almindeligt rengøringsmiddel. Man kan med fordel bruge texaline rens til hynderne for at få alt fedt og snavs ud af hullerne i stoffet, så vandet får fri passage. Diva leveres som sæt med 2 stole og sofabord. Prøv sættet i vores fysiske butik.

12.950 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Axel havestole - 6 stk

LIFE Axel havestole - 6 stk

Axel spisestol i let design er særdeles holdbar. Kraftig texaline stof holder til atblive brugt. Kan stå udendørs hele året, kan let bruges uden hynde. Efter regn er stolen hurtigt klar til brug. Axel stolen leveres i mussegrå sæde og ryg med lava koks grå aluminiums stel. Lys grå polywood arm som ikke bliver kold eller varm. Axel havestol kan stables meget tæt. En kvalitets stol med god siddekomfort og let at flytte med. Kontakt os for valg af andre farver: butik@vestmark.dk Mulighed for tilkøb af Axel hynder.

6.850 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Block picknick teak bord, hvid

LIFE Block picknick teak bord, hvid

LIFE Block picknick havebord med hvide alu kryds ben og en tyk bordplade i ægte teak, er et af de smukkeste haveborde i vores kollektion. Havebordet kan stå ude hele året, den lyse teak bordplade er klar til brug, og skal blot plejes med teak shield for at undgår sorte pletter og for at nemme den daglige rengøring. De kraftige krydsben giver et elegant look, og giver plads til mange stole, da der ingen bordben er i hjørner. Block picknick serien kan også leveres med lava sort kryds ben stel. Det mindste LIFE Block spisebord på 180 cm har nemt plads til 8-10 spisende gæster, og i hverdagen kan du godt nøjes med 4 stole og stadig have et sæt der ser godt ud. I samme serie fås også Block picknick havebænk . Brug Teak Shield et par gange om året, så holder pladen sig pæn og er lettere at rengøre.

8.350 kr.

Fri fragt

Vestmark

Berlini bord Ø140 cm

Berlini bord Ø140 cm

Vedligeholdelses frit rundt Berlini outdoor spisebord med ben i nyt design. Den midterste cirkel kan drejes, så du nemt kan dele maden rundt. Midter pladen er af Spray stone, småsten lagt på en glasplade, som er vedligeholdelses fri. Berlini bordet er et kvalitets havebord med koksgrå nonwood lameller, der går fra midt og bliver bredere yderst (som solens stråler) Berlini bordet har stabile koksgrå aluminiums ben. Sættet er pænest med 4 stole til i hverdagen, men der er plads til 6 havestole til omkring 140 cm bordet, hvis man bliver flere. Se Berlini højrygget positions stol her

6.300 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Aya solvogn med udendørs hynde

LIFE Aya solvogn med udendørs hynde

PRISGARANTI på alle vores solvogne Aya solvogn har skjulte hjul under sædet, så vognen er nem at flytte rundt med og solvognshjulene ikke ødelægger designet. Enkelt design med lige linjer, som også er velegnet som bænk. Aya liggestol kan blive helt flad, så man kan ligge på maven. Med det diskrete håndtag i siden justeres ryglænet meget let, så har man mange funktioner til sidde- og ligge stilling. Aya solvognen står godt fast og tipper ikke, når man rejser sig, og med en højde på 30 cm, er den nem at komme op og ned af. Leveres med outdoor hynder, som kan fås i flere farver. Matchende drinksbord Aya/Vicia på 29*88*h62 cm kan tilkøbes, ligesom der findes lounge og modul sofa grupper i samme serie. Flettet fås også i 4 farver: mix lys grå, koks lava grå, hvid beige og natur camel flet. Outdoor hynderne fås i 5 forskellige farver og flere kvaliteter.

4.759 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Block bænk teak, hvid

LIFE Block bænk teak, hvid

Denne udendærs bænk fra LIFE er designet i et enkelt og stileligt design, LIFE Block havebænk leveres med lys grå teak overflade der kan tåle alt slags vejr. Stellet eraf hvidt pulver lakeret aluminium som har elegante kryds ben. Havebænken kan også fås med lava sorte ben. I samme Block Picnic serie fås også spiseborde.

3.095 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Diva 2 lænestole

LIFE Diva 2 lænestole

LIFE Luksus hvilestole til udendørs brug. mix grå flet med udendørs hynder. Håndtag for at lægge stol ryggen ned og håndtag for at slå fodskamler op. Kan betjenes uafhening af hinanden. Sættet leveres med udendørs hynder. Fås også med bord i flere farver. Køb det her.

9.500 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Spring liggestol

LIFE Spring liggestol

Spring liggestole kan ses og prøves i vores butik på Vestfyn. Spændende nyt design fra LIFE. Spring liggestol/solstol som er en fantastisk smuk outdoor hvile stol, hvor benene også har god støtte. Presser man ryggen tilbage, tipper Spring stolen bagover så man kan tage sig en middags lur. En liggestol man bør prøve, med garanti for man bliver "forelsket". Til Spring liggestol fås en lækker blød Sunbrella hynde. eller en almindelig All Weather hynde

2.495 kr.

Fri fragt

Vestmark

LIFE Block teak bord, lava sort

LIFE Block teak bord, lava sort

Et meget kraftigt teak havebord med kratige koks grå aluminiums kryds ben. Block havebord er i særklasse. Et virkeligt flot og solidt outdoor spisebord, der passer til de fleste havestole. Teak bord pladen er produceret af genbrugsteak, en dejlig glæde at træet bliver genanvendt. Recycle teak pladen er lysnet i lys grå farve, så den står flot og ensartet. Block picknick spisebord fås også med hvidt stel - i flere størrelser. Bænk i samme serie kan købes her.

8.350 kr.

Fri fragt

Vestmark

Log ind

Bliv gratis medlem