Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Life Havebord Havemøbler

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

LIFE Concept havebord keramik top

LIFE Concept havebord keramik top

Concept bordene fås i flere størrelser og med valgfri bordplader. Her er vores populære LIFE Concept havebord med en tynd keramik overflade som kan fås med gråt beton look eller silkeblød elfenbensfarve. Tynd og elegant bordplade der svæver let over stellet. Pladen er fremstillet af glas med keramik belægning, der kan stå ude hele året og ikke kræver vedligeholdelse. Den mørk grå mix farvede bordplade skjuler snavs og pletter fra regnen, så den altid fremstår pæn og ren. Den lyse elfenbensfarvede marmor look, giver et ekstklusivt og dyrt look. Concept bord af keramik er nem at tørre af og rengøre med almindeligt rengøringsmiddel. LIFE Concept havebord fås også med sort Spraystone og kan også leveres med ægte teak træ på toppen . Ligemeget hvad du vælger er Concept havebordet i en kvalitet der holder i mange år. Husk at skrive i kommentar fejltet om stellet skal være hvidt eller lava sort, og hvilken farve bordpladen skal være.

3.550 kr.

Fri fragt

Vestmark

Riviera teak havebord 240 cm

Riviera teak havebord 240 cm

SIDSTE UDSTILLINGS BORD Kraftigt teak havebord der tåler at stå ude hele året. Et teak bord der står godt fast. Havebord på 240 cm har plads til 4 stole på hver side. Kan behandles med olie for at opnå ensartet farve struktur og undgå de sorte fugt pletter. Kan også stå ubehandlet og få naturligt look. Et ægte kvalitets teak havebord der holder i mange år. Riviera teak spisebord kan bruges ude eller inde. LIFE Riviera teak bordet er fremstillet af genbrugstræ, så træet er hærdet til udendørs brug. Spisebord med et enkelt og let udtryk, som passer til de fleste spisestole og havestole Brug teak olie som letter den daglige rengøring og holder en ensartet struktur.

5.995 kr.

Fri fragt

Vestmark

Havebord m/krydsben og pos. stole

Havebord m/krydsben og pos. stole

Udstillings sæt - rest tilbud! Stort havebord med krydben af aluminium og lys teak plade. Kan stå udenfor hele året uden at ruste. Bordpladen rengøres med sæbespåner og kan vedligeholdes med teak shield - således holdes pladen lys grå hele sommeren. Til udstillingsbordet følger 6 stk Hawaii positions stole med. Kraftige havestole der vippes helt tilbage vha. håndtag i siden. Stolene har polywood på armlæn, som ikke bliver varm eller stikker. Polywood er kunst materiale, og skal ikke behandles. Hawaii positions stolene har rustfrit aluminiums stel og polyrattan flet, der tåler solens stråler. Køb Pos. hynder stole her.

17.569 kr.

Fri fragt

Vestmark

Log ind

Bliv gratis medlem