Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Sensum Havemøbler

Sensum Havemøbler

1 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Sensum havestol Madison aluminium/plast sort/grå

Sensum havestol Madison aluminium/plast sort/grå

Lækker havestol i et skandinavisk design. Madison havestolen har et understel udført i sortlakeret aluminium og et sæde udført i grå gennemfarvet plast, der giver stolen et minimalistisk og simpelt udtryk, der vil passe godt til de fleste terrasser eller havemiljøer. De udvalgte materialer er stort set vedligeholdelsesfri og kræver kun let rengøring. Samtidig er stellet af aluminium og plast med til at sikre en lang levetid og god siddekomfort. Havestolen er oplagt at kombinere med et af bordene fra Madison-serien, hvormed du kan indrette lige det udendørs spisested, der passer til din terrasse. Læs om pleje og vedligeholdelse af havemøbler her. Produktinformation: Mål: 46 x 54 x 82 cm (L x B x H) Farve: sort/grå Materiale understel: sortlakeret aluminium Materiale sæde/ryg: plast

120 kr.
369 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Sensum havemøbelsæt Madison 6 personer

Sensum havemøbelsæt Madison 6 personer

Minimalistisk og moderne havemøbelsæt bestående af et spisebord og seks spisebordsstole i serien Madison. Det rektangulære Madison-spisebord er udført med stel og bordben i sortlakeret aluminium og grå bordplade i hårdtpresset laminat. Bordet har et moderne og tidløst design, der vil passe godt til de fleste terrasser eller havemiljøer. Samtidig er spisebordet stort set vedligeholdelsesfrit, og den slidstærke laminatbordplade behøver kun en let rengøring fra tid til anden for at stå pænt. Med til sættet hører seks Madison-stole, der er udført med understel i sortlakeret aluminium og sæder i gråt gennemfarvet plast, der giver stolene et minimalistisk og simpelt udtryk. Stellet af aluminium og plast er samtidig med til at sikre en lang levetid og god siddekomfort. Med disse havemøbler får du et lækkert havemøbelsæt i et skandinavisk design med udvalgte materialer, der er stort set vedligeholdelsesfrie og kun kræver let rengøring. Produktinformationer: Havebord: Mål: 210 x 100 x 72 cm (L x B x H) Materiale stel: sortlakeret aluminium Materiale bordplade: hårdtpresset laminat (HPL) Farve: sort/mørkegrå Havestole: Mål: 46 x 54 x 82 cm (L x B x H) Materiale: aluminium/plast Farve: sort/grå Antal: 6 stk.

1.999 kr.
2.598 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Sensum havemøbelsæt Madison 4 personer

Sensum havemøbelsæt Madison 4 personer

Minimalistisk og moderne havemøbelsæt bestående af et spisebord og fire spisebordsstole i serien Madison. Det rektangulære Madison-spisebord er udført med stel og bordben i sortlakeret aluminium og grå bordplade i hårdtpresset laminat. Bordet har et moderne og tidløst design, der vil passe godt til de fleste terrasser eller havemiljøer. Samtidig er spisebordet stort set vedligeholdelsesfrit, og den slidstærke laminatbordplade behøver kun en let rengøring fra tid til anden for at stå pænt. Med til sættet hører fire Madison-stole, der er udført med et understel i sortlakeret aluminium og et sæde i gråt gennemfarvet plast, der giver stolen et minimalistisk og simpelt udtryk. Stellet i aluminium og plast er samtidig med til at sikre en lang levetid og god siddekomfort. Med disse havemøbler får du et lækkert havemøbelsæt i et skandinavisk design og i udvalgte materialer, der stort set er vedligeholdelsesfrie og kun kræver en let rengøring. Produktinformationer: Havebord: Mål: 170 x 90 x 72 cm (L x B x H) Bordpladetykkelse: 12 mm Materiale stel: sortlakeret aluminium Materiale bordplade: hårdtpresset laminat (HPL) Farve: sort/mørkegrå Havestole: Mål: 46 x 54 x 82 cm (L x B x H) Materiale: aluminium/plast Farve: sort/grå Antal: 4 stk.

1.499 kr.
2.098 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Sensum havemøbelsæt Madison Ø100 cm 4 personer

Sensum havemøbelsæt Madison Ø100 cm 4 personer

Minimalistisk og moderne havemøbelsæt bestående af rundt spisebord og fire spisebordsstole i serien Madison. Det runde Madison-spisebord er udført med stel og bordben i sortlakeret aluminium og grå bordplade i hårdtpresset laminat. Bordet har et moderne og tidløst design, der vil passe godt til de fleste terrasser eller havemiljøer. Samtidig er spisebordet stort set vedligeholdelsesfrit, og den slidstærke laminatbordplade behøver kun en let rengøring fra tid til anden for at stå pænt. Med til sættet hører fire Madison-stole, der er udført med understel i sortlakeret aluminium og sæder i gråt gennemfarvet plast, der giver stolene et minimalistisk og simpelt udtryk. Stellet af aluminium og plast er samtidig med til at sikre en lang levetid og god siddekomfort. Med disse havemøbler får du et lækkert havemøbelsæt i et skandinavisk design med udvalgte materialer, der er stort set vedligeholdelsesfrie og kun kræver en let rengøring. Det runde design indbyder desuden til mange hyggelige stunder med brætspil eller frokost i solen. Produktinformationer: Havebord: Mål: 100 x 72 cm (Ø x H) Materiale stel: sortlakeret aluminium Materiale bordplade: hårdtpresset laminat (HPL) Farve: sort/mørkegrå Havestole: Mål: 46 x 54 x 82 cm (L x B x H) Materiale: aluminium/plast Farve: sort/grå Antal: 4 stk.

1.299 kr.
1.898 kr.inkl. fragt
Bauhaus
Log ind

Bliv gratis medlem