Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Læsejl

Relaterede butikstilbud

(100+)

Isabella Sun 3-fløjet læsejl

Isabella Sun 3-fløjet læsejl

Isabella Sun 3-fløjet læsejl Fremstillet i coated polyester Måler 460x130 cm. Farven grå, Leveres som standard med Zinox-stænger (inkl. overligger), barduner, pløkke og Stabilo-system. Stabilo-systemet består af løse jordspyd og fodplader, der sikrer fuld stabilitet. © Campingsalg.dk - Camping tilbehør

Campingsalg

1.404 kr.

Fragt ukendt

WeCamp læsejl med netvindue

WeCamp læsejl med netvindue

WeCamp læsejl med 3 fløje WeCamp Læsejl med netvindue, så du kan sidde i læ og samtidiig se ud. Farve: Sort Materiale: Polyester Mål: 450 x 130 cm. Stænger: Aluminium Inkl læsejlsfødder. Inkl. barduner, pløkker og opbevaringspose.

Kg-camping

599 kr.

Fragt ukendt

På lager

Skab læ med et læsejl

Når aftenbrisen sætter ind efter en lang og lun sommerdag på terrassen, er det skønt at kunne skabe læ med et læsejl. Læsejl fås i mange forskellige farver, kvaliteter og udformninger, og derfor også i mange forskellige prisklasser. Det vigtige for dig er at finde de læsejl, som passer til din terrasse og til din stil og smag.

Montage af læsejl

Dit læsejl monteres let på husets mur, hvorfra de kan trækkes ud og gøres fast til en stolpe. Selve læsejlet sidder typisk monteret i en kassette på samme måde, som man kender det fra markiser, og en fjederbelastning gør, at læsejlet automatisk trækkes tilbage på plads i kasetten, når du ruller det sammen.

Det er først og fremmest praktisk, men det betyder også, at læsejlet altid er placeret trygt og sikkert, når vinden er for kraftig, og det ikke er terrassevejr. Hvis du monterer stolpen på en haveflise eller en smuk granitflise, kan du trække dit læsejl ud til præcis den længde og i præcis den retning, du ønsker.

Andre typer læsejl

Man kan også få såkaldte balkonlæsejl, der har form som en vifte og passer til at sidde på kanten af en altan. Det er en smuk, simpel og praktisk løsning, der forlænger sæsonen på altanen eller balkonen, eller som måske på en simpel måde kan skabe den ekstra lille lune krog ved ind yndlingsplads.

Tilbehør til læsejl

Du kan købe forskellige stykker tilbehør til dit læsejl. Hvis du har et læsejl, som ikke helt når ned til terrassen, kan du med fordel skærme yderligere af med et fodstykke. Du kan også få ekstra stolper og beslag, så du udvider funktionaliteten og glæden.

Skærm af for vind, lavt og generende sollys og ikke mindst for nysgerrige blikke fra naboer og forbipasserende. Med et læsejl bliver terrassen mere lun og mere privat.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem