Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Halls drivhus

(62)

Kvalitetsdrivhuse fra Halls

Er du typen, der gerne vil vide hvad du putter i munden? Og har du lyst til selv at dyrke din mad? Så er det måske på tide at overveje at købe et drivhus og finde ud af om de grønne fingre sidder godt skruet fast. Det betyder ikke så meget om du har en kømpehave og et stort budget eller bor i et rækkehus med kun lidt plads. Selv hvis du bor i lejlighed og kun har en altan, er der en model, der passer til dig.

Halls drivhuse er en engelsk familievirksomhed med traditioner og ekspertise, der har produceret drivhuse siden 1952. Virksomheden har et internationalt ry som udvikler og forhandler af kvalitetsdrivhuse, der også er til at betale. Halls markedsfører en række forskellige modeller, der passer til alle typer huse og haver.

Klassiske kvalitetsdrivhuse

Halls Magnum er Halls topmodel indenfor drivhuse og det leveres med en flot antracitlakeret finish, dobbeltdør og ekstra sidehøjde. Den ekstra sidehøjde giver god ståhøjde og plads til høje planter. Dobbeltdøren giver let adgang med en trillebør. Halls Magnum fås blandt andet i en udgave med et gulvareal på 11,5 kvadratmeter. Et andet drivhus i Halls sortiment er Halls Universal, der kommer en letløbende skydedør og to vinduer. Begge modeller fås i flere størrelser og prisklasser.

Filter1

Vis