Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Juliana Drivhus

(1285)

Populære drivhuse fra Juliana

Smagen af grøntsager og frugt du selv har plantet og taget dig af er altid bedre end dem, du køber i supermarkedet. Og du ved altid, præcist hvordan de har groet. Derfor er der få ting, der passer så godt sammen som drivhuse, haver og lange sommeraftner med familien. Og selvom du ikke selv har en stor have eller et stort budget er der masser af muligheder på markedet for selv at få jord under neglene og præve sine grænne fingre af.

Hvad enten du leder efter et stort orangerie eller et lille vægdrivhus, der kan være på en altan hat Juliana et produkt, der passer til dig.

Drivhuse i alle størrelser

For den ambitiøse entusiast er der for eksempel Julianas store model Premium. Dette kvalitetsdrivhus er på 14 kvadratmeter i grundareal og fremstår i et gedigent design. Drivhuset har ekstra sidehøjde, der gør det ideelt som kombineret drivhus og udestue når aftnerne bliver kolde.

Juliana Premium fås også i en lidt mindre variant med et grundareal på cirka 9 kvadratmeter. Hvis du er endnu mere seriøs har Juliana også drivhusmodellen Gartner på hele 16 kvadratmeter eller det stilfulde Juliana Orangerie på 9 kvadratmeter med hærdet glas. Hvis du ikke har en kæmpehave eller måske endda bor i en lejlighed, er der stadig muligheder for dig i Julianas sortiment.

I den større ende af de små huse med et smukt og let design finder du Juliana Compact plus. Eller måske et vægdrivhus som Royal 608, der optager og absorberer varmen fra den væg, det er monteret på. For lejlighedsbeboere har Juliana designet Juliana Altan 2, hvor der sagtens er plads til et par plantesække eller tomatplanter. Ideelt til en mindre altan

Fortsæt sommeren med Juliana

Hvad enten dit drivhus er småt og står på altanen eller stort og står midt i haven fungerer det som en forlænger af sommeren. Både for planterne, der kan gro både før og efter havsæsonen for alvor sætter ind, og for menneskene, der kan være ude, men alligevel beskyttet mod elementerne, når det danske vejr tager en grim drejning.

Filter1

Vis