Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Krøllet hår Hårpleje

1000+ produkter
Sorter efter popularitet

1

3

...

26

...

48

Relaterede butikstilbud

EIMI Nutri Boost Bounce Mousse For Curly Hair 300 ml

EIMI Nutri Boost Bounce Mousse For Curly Hair 300 ml

Wella Professionals EIMI Boost Bounce Mousse giver dig mere definerede krøller samtidigt med at den reducerer krus og giver håret glans. EIMI Boost Bounce beskytter håret mod varme og udtørring ved føntørring. Fordele: Professionel mousse til flotte krøller med naturligt hold. Antikrus-effekt og definition til krøllet hår. Beskytter mod varme og udtørring. Holdfaktor 2. Resultat: Definerede krøller med spændstighed. Anvendelse: Påfør EIMI Boost Bounce mousse jævnt i fugtigt hår. Lad håret lufttørre, eller brug en diffuser til at lave kreative krøller. EIMI's professionelle stylingprodukter former og inspirerer og gør, at stylister og salonkunder kan udtrykke deres individualitet og egen unikke stil.

190 kr.
240 kr.inkl. fragt
Ellos Danmark
Oway Curly Hair Bath 950 ml

Oway Curly Hair Bath 950 ml

En økologisk shampoo til naturligt krøllet og permanentet hår.Denne shampoo renser skånsomt dine krøller samt tilfører masser af fugt uden at virke tyngende. Shampooen har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer dig smukke, definerede krøller uden krus.Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer dit hår i dybden, så det efterlades sundt og velplejet.Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener.Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.Dette er en XL-størrelse, så du ikke løber tør for shampoo lige foreløbig.

449 kr.

Fri fragt

Beautycos
Redken Curvaceous Kit - Curly Hair

Redken Curvaceous Kit - Curly Hair

Redken Curvaceous er det perfekte hårpleje kit til dig med krøllet hår - uanset om de er naturlige eller permanentet. Redken Curvaceous serien beriger nemlig dit hår med masser af pleje og næring, der resulterer i mere spændstige og definerede krøller. Indeholder: 1 stk. Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser 300 ml 1 stk. Redken Curvaceous Conditioner 250 ml 1 stk. Redken Curvaceous Curl Refiner Creme 250 ml 1 stk. Redken Curvaceous Wind Up 145 ml Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser er en cremet shampoo specielt til krøllet hår. Den indeholder det eksklusive Curl Memory Complex, der ved hjælp fra sukker krystaller og moringa olie giver intens pleje og spændstighed til krøllerne. Redken Curvaceous Conditioner er en specielt designet conditioner til krøllet hår. Den har den ekstraordinære egenskab, at den kan bruges som en almindelig conditioner hvor den skal skylle ud, for at give daglig fugt og pleje. Redken Curvaceous Curl Refiner Creme reducerer krus og får det smukkeste frem i dine krøller. Med UV filteret undgår du at håret dehydrer, da fugten indkapsles i håret, så det vil fremstå blankt og velplejet. Redken Curvaceous Wind Up er en afsluttende spray til krøller. Denne leave-in spray genopfrisker krøllerne og er velegnet til dagen derpå, eller for at friske krøllerne op.

619 kr.

Fri fragt

Nicehair.dk
Log ind

Bliv gratis medlem