Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Varier dit udtryk med neglelak

Hænderne siger utroligt meget om os som personer, og eftersom vi anvender vores hænder aktivt, og de hele tiden er synlige, er det en god idé at bruge lidt tid på at pleje sine hænder og negle. Smukke og velplejede negle giver et godt indtryk til omverdenen, mens nedbidte negle kan signalere, at man er usikker som person. Med flot neglelak i forskellige farver kan man pifte sine negle op og give dem den opmærksomhed, som de fortjener.

Der findes et enormt udbud af neglelak i forskellige farver og stilarter, så uanset hvilken smag man har, så er det nemt at finde noget, der passer. Man kan variere sit udseende i det uendelige med neglelak i forskellige farver. Man kan vælge neglelak efter årstid, hudfarve og situation eller matche sit tøj med en lak i samme nuance og stil.

Om sommeren er det flot med lyse pastelfarver til en frisk og solbrændt hud, mens man kan vælge mørkere nuancer om vinteren. Til fest er røde negle et rigtigt hit, og de kan med fordel matches med en rød læbestift i samme nuance for et vovet look. Forskellige former for specialneglelak, som for eksempel selvlysende eller med glimmer, er også populære til fest. Den, som foretrækker en mere afdæmpet stil og ikke vil tiltrække sig så meget opmærksomhed, kan vælge en fransk manicure med lysrosa lak og en hvid lak til neglespidserne. Den franske manicure er en rigtig klassiker, som passer helt perfekt til alle lejligheder. For at få lakken til at holde længere kan det betale sig at grunde med en basislak, inden man påfører den farvede lak, og til sidst afslutte med et beskyttende lag ufarvet overlak.

Neglelak bruges naturligvis ikke kun på fingerneglene - også tåneglene fortjener lidt opmærksomhed. Det gælder især om sommeren, hvor mange bruger åbne sko, hvor fødderne kan ses. Man kan vælge en klassisk rød lak til tåneglene, eller man kan skille sig ud fra mængden med en flot neglelak i en anden farve.

Til forskel fra andre skønhedsprodukter er neglelak for det meste ret billigt, og selvom der også findes dyrere lak, så kan man finde billig neglelak for kun et par tikroner. Med andre ord behøver man ikke at bruge en formue på sine negle, men man kan med god samvittighed udvide sin samling tit med nye og billige neglelak i alle regnbuens farver. Nogle af de kendte mærker, som tilbyder neglelak, er for eksempel Opi, L'Orèal, Isidora, Rimmel, Revlon, Maybelline, Glitter, Mavala, Depend og Essie.

Filter

Vis