Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Spillekonsoller

Spillekonsoller

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet

Spillekonsoller

Opgaven er at finde et typisk dansk teenageværelse uden nogen spillekonsol. Det bliver svært. Spillekonsoller er efterhånden blevet ligeså essentielle at eje som et fjernsyn. Det er de færreste danske teenagere, der ikke er i besiddelse af en af de store producenters maskiner. Hvordan er det kommet så vidt?

Fra dengang, hvor den allerførste spillekonsol kom ud, og frem til nu har der været et behov for underholdning – en måde at sætte hovedet lidt på pause og bare sidde og have det sjovt uden rigtig at lave noget. Der har været en kæmpe udvikling i spillekonsollernes egenskaber. Den allerførste konsol skulle blot kunne afspille en skive med det ønskede spil på, mens man i dag har langt mere teknologiske behov, hvorfor internet på spillekonsoller er mere eller mindre en selvfølge.

I denne teknologiske tid, hvor deling af ens liv med venner og familie er blevet meget vigtig, har man brug for muligheden for at være online og vise sine bedrifter frem på en måde. Nutidens spillekonsoller er blevet nogle af de største tidsslugere inden for underholdningsindustrien. Det er lige før, computeren og fjernsynet har fået sig en mindre konkurrent i danske teenageres tidsforbrug.

Spillekonsollerne er jo ikke blot konsollen i sig selv. Salget af selve maskinen afhænger også af udvalget af spil. Og spiludvalget er boomet ekstremt, hvor den ene store spilproducent efter den anden har forsøgt at overgå hinanden. Der er alle slags spil; du kan enten spille spil, hvor du skal bruge hovedet og have et taktisk overblik, men også bare spil uden nogen egentlig historie – fx diverse fodboldspil, der er en af de bedre sælgende genrer inden for spilindustrien.

En spilkonsol er langt fra uundværlig, men det er et fantastisk værktøj til en hurtig omgang underholdning til de kedelige tider.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem