1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Hus
  4. Batterier & Opladere

Batterier & Opladere

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste batterier og opladere. Vores effektive kategorifiltre gør det nemt at sortere og vælge produkter baseret på dine præferencer. Du kan sammenligne priser, funktioner og brugeranmeldelser for at træffe den rigtige beslutning. Det gælder uanset om du leder efter genopladelige batterier, hurtigopladere eller standard AA-batterier. Læs anmeldelser fra andre brugere for at få indsigt i produktets ydeevne og holdbarhed. Lad os guide dig til det bedste køb inden for batterier & opladere.

Filtrer
Produktegenskaber
Tilslutninger
Strømforsyning
Strømkilde
Mål

1000+ produkter

Batterier & Opladere Anker PowerCore III Sense 20000mAh
50+ overvåger

Anker PowerCore III Sense 20000mAh

4,2

Powerbank, USB-A, USB-C, 20000mAh, Litium

349 kr.
ComputerSalg
Proshop.dk
i 10 butikker
POWERBANK

Almindelige spørgsmål

En powerbank er, mere eller mindre, et bærbart ekstra-batteri. Du oplader powerbanken derhjemme, og så kan du bruge powerbanken til at oplade din telefon, bærbar, dit headset og mere. Det er i bund og grund bare en forsikring, at du altid har ekstra strøm lige ved hånden.

Det er heldigvis ret simpelt at oplade en powerbank. Du oplader den på præcis samme måde som du gør med din telefon - sætter den i opladeren og så kører det. Det tager typisk et godt stykke tid at oplade en powerbank, da de normalt har ret meget kapacitet.

Hvor stor en powerbank, du skal bruge, afhænger af, hvad du skal oplade. Hvis det bare er en telefon, så kan en 10.000 mAh være nok - så burde du have til mellem 2-4 opladninger. Når det så er sagt, så anbefaler vi en så stor powerbank som muligt - så længe den fysiske størrelse er til at håndtere for dig. Grunden til det er, at hvis du alligevel husker at få den opladt derhjemme, så kan du lige så godt have så meget strøm på dig som muligt.

Annonce
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os