Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Molton Brown Parfumer

34 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Molton Brown Black Leather Accord & Cade - Enkelt Væge Lys (180 g)

Molton Brown Black Leather Accord & Cade - Enkelt Væge Lys (180 g)

Blandingen Et enkelt væge duft lys, med noter af birkeolie og cedarwood. Samtidig noter af cade olie og "Black Leather Accord" og en base af rent accord, rav og varmt træ. Duften Top note: Birkeolie og cedarwood. Middle note: Cade oile og black leather accord. Base note: Tjære, rav og varmt træ. Tidligere kendt som: "Firefly Embers" Forestil dig... London via Russia Endnu ikke opdaget terran og gådefuld duft. Dette enkelt væge duftlys har en unik og aroma, som minder om lejrbål og gammelt læder. Fordele Hvorfor vil du elske det: Skaber en rolig atmosfære i dit hjem, og giver samtidig lidt lys i rummet. Lysets rolige væge vil blafre lidt løst fra lyset og så bliver det helt roligt og fredsfyldt. Lyset ligger i en håndblæst glasbeholder, som er lavet i England, af Molton Browns eksperter i lys. Den gode duft er også bygget af de samme lys eksperter og er også perfekt sammensat til de formål beskrevet overfor. Bedst til... At skabe den helt rigtige stemning! Lysets formål er netop, at skabe en kanon god stemning i dét rum du mangler den.

355 kr.
394 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
Molton Brown Black Peppercorn - 3 væge duft lys (500 g)

Molton Brown Black Peppercorn - 3 væge duft lys (500 g)

Blandingen Et spicy, luksuriøst duft lys med hele 3 væger. Blandt top noterne finder du blandt andet ingefær, rav og bergamotte. Duften Top note: Forfriskende korriander. Middle note: Black peppercorns - sorte peberkorn. Base note: Aromatiske vetiver. Tidligere kendt som "Re-charge Black Pepper" Forestil dig... London via Madagascar Varmt sand. En stærkt brise. En ø, som du ikke har kune finde. Spark gang i dit hjem med denne ikoniske blanding. Fordele Hvorfor du vil elske den: Den skaber den helt perfekte og meget rolige stemning i dit hjem. Den sætter gang i en lille beroligende flamme, som står og svejer i vinden mens lyset spreder god aroma i rummet. Lyset opholder sig i en beholder, som er håndblæst og håndlavet, hos Molton Browns eksperter i England. Det er også måden hvorpå, de får skabt den rigtig genkendelige Molton Brown duft og stil.

453 kr.
492 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
Molton Brown Black Peppercorn - Enkelt Væge Lys (180 g)

Molton Brown Black Peppercorn - Enkelt Væge Lys (180 g)

Blandingen En spicy, luksuriøs enkelt væge duftlys, med duftnoter af ingefær, rav og bergamotte. Duften Top note: Friske koriander. Middle note: Black peppercorns (sorte peberkorn) Base note: Aromatiske vetiver. Tidligere kendt som: "Re-charge Black Pepper" Forestil dig... London via Madagascar Varmt sand. En lækker brise. Du er nået til dén ø, som du har kigget efter længe. Pep dit hjem op med denne blanding. Fordele Derfor vil du elske den: Skab en rolig atmosfære i dit hjem. Tænd op for lyset i et rum, og lad den beroligende gløde fra lyset lave dens magi. Selve lyset er huset i en ekstrem flot hånd blæst glasbeholder i England. Molton Brown er eksperter i at lave lysene, og der vil derfor være en klar kvalitetsforskel fra andre lys. Denne udsøgte "Black Peppercorn" lysestage vil med det samme skabe en rigtig lækker stemning i dit rum.

302 kr.
341 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
Molton Brown Suede Orris EDT (100 ml)

Molton Brown Suede Orris EDT (100 ml)

Feminin kvalitets parfume med dyrebare duftnoterEr du kræsen med din parfume? Så har du fundet parfumen, der er skræddersyet til dig! Parfumen giver dig en ekstrem feminin duft, samtidig med at den er krydret af de dyrebare duftnoter i parfumen. Parfumens duftnoter Vil du gerne have en sensuel, feminin og krydret parfume? Så har du fundet din signatur parfume lige her. Den har følgende duftnoter, der giver dig en duftoplevelse udover det sædvanlige. Topnoter OlibanumElemiMadarin Disse duftnoter giver en meget sensuel duft i starten. Efter et par minutter fordamper topnoterne, og du vil derefter kunne dufte mellemnoterne. Mellemnoter JasminRoseToskanske orris Jasminen giver en krydret duft, hvor rosen og toskanske orris tilfører en masse friskhed. Du vil efter 10-15 minutter opleve, at mellemnoterne fordamper, og så vil du til sidst kunne dufte bundnoterne. Bundnoter PatchouliLabdanumCedertræ Du vil med cedertræ og pachouli få en krydret duft, hvortil labdanum tilfører det mere sensuelle dybe duft. Sådan får du mest ud af din parfume For at du får mest muligt ud af din parfume, så anbefaler vi, at du bruger din parfume efter et bad, da din hud er helt ren derefter. Det vil få parfumen til at holde sin intense duft. Parfumen er så koncentreret, at det er rigeligt med et par sprøjt, så du stadig vil dufte intenst sidst på dagen. Indhold 100 ml.

628 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Log ind

Bliv gratis medlem