Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Tromborg Parfumer

Relaterede butikstilbud

Tromborg Room Spray 100ml

Tromborg Room Spray 100ml

Tromborg Room Spray 100ml Forskøn dit rum - Beautify your room. Forskøn duften i hvert et rum med Deluxe Aromatherapy Room Spray. Fjerner lugtgener naturligt med økologiske og naturlige ingredienser. Opfrisker, vitaliserer og renser luften. Fjerner hurtigt ubehagelig lugt fra tobaksrøg, mados, husdyr mm. Indeholder nordisk vand og økologiske essentielle olier - fremstillet med den mildeste og friske duft fra essentiel olie af orange med strejf af rosmarin og pelargonium. Molekyler fra essentielle olier fylder luften i rummet med en følelse af renhed, friskhed og vitalitet. Er ideel til brug i køkken, badeværelse eller andre rum, hvor luften trænger til en opfriskning. Desinficerer samtidig luften for bakterier, virus og svampe. Kan også anvendes til hotelrum, kontorlokaler, barer, restauranter, fitness lokaler, gymnastiksale, frisører, skønhedssaloner osv. Fantastisk til at forkæle duften i alle rum.

301 kr.

Fri fragt

Creme de la Creme
Tromborg Eau De Toilette Mind Matter 50 ml.

Tromborg Eau De Toilette Mind Matter 50 ml.

Tromborg Mind Matter Eau De Toilette 50 ml. - SMELL THE BEAUTY OF SCIENCE En duft til Mænd og kvinder. Dufte taler til os i et umiddelbart sprog – af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har – tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder. Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter. Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye duft. Kombinationen af disse to ingredienser tilsat molekyler og æteriske olier udgør essencen af Mind Matter.

357 kr.

Fri fragt

Creme de la Creme
Tromborg Eau de Toilette Mood 50ml

Tromborg Eau de Toilette Mood 50ml

Tromborg Eau de Toilette Mood 50ml Verbena, orange, grape, rosmarin og kanel. Rå energi og sensuel. Opløftende og forførende. Rosmarin er et af de stærkeste aromatiske midler og har været brugt i utallige kulturer i medicinske sammenhænge. I Danmark troede man, at rosmarin kunne beskytte mod onde ånder og heksekunst. Rosmarin er kendt for at styrke hukommelse og koncentrationen samtidig med, at den giver fornyet energi. Kanelolie er kendt tilbage til det antikke Grækenland, hvor det blev brugt i templerne. Kanelolie er med til at afhjælpe mental træthed og øger koncentrationen. Verbena modvirker stress og Grape og Orange virker stimulerende og opfriskende. En forførende duft der stimulerer alle sanser. 50 ml Eau de Toilette.

357 kr.

Fri fragt

Creme de la Creme
Tromborg Mind Matter Eau de Toilette 50 ml

Tromborg Mind Matter Eau de Toilette 50 ml

Smell the beauty of science. En duft til Mænd og kvinder.Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye duft. Kombinationen af disse to ingredienser tilsat molekyler og æteriske olier udgør essencen af Mind Matter.Dufte taler til os i et umiddelbart sprog; af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed.Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har; tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder.Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter.

285 kr.

Fri fragt

Matas
Tromborg Room Spray #13 100ml

Tromborg Room Spray #13 100ml

Tromborg Room Spray #13 100ml Forskøn duften i hvert et rum med Deluxe Aromatherapy Room Spray. Fjerner lugtgener naturligt med økologiske og naturlige ingredienser. Opfrisker, vitaliserer og renser luften. Fjerner hurtigt ubehagelig lugt fra tobaksrøg, mados, husdyr mm. Indeholder nordisk vand og økologiske essentielle olier - fremstillet med den mildeste og friske duft fra essentiel olie af Verbena, Grape, Orange, Rosentræ, Mandarin og et strejf af Rosmarin og Vanille. Molekyler fra essentielle olier fylder luften i rummet med en følelse af renhed, friskhed og vitalitet. Er ideel til brug i køkken, badeværelse eller andre rum, hvor luften trænger til en opfriskning. Desinficerer samtidig luften for bakterier, virus og svampe. Kan også anvendes til hotelrum, kontorlokaler, barer, restauranter, fitness lokaler, gymnastiksale, frisører, skønhedssaloner osv.. Fantastisk til at forkæle duften i alle rum.

301 kr.

Fri fragt

Creme de la Creme
Eau De Toilette #13

Eau De Toilette #13

Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye duft #13.Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer.Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft.Det er essensen i Tromborgs nye Eau De Toilette – #13Good vibes!#13 er en direkte udløber af vores populære Roomspray #13 med molekylærevibrationer fra verbena, grape, orange, mandarin og et strejf af rosemarin og vanilje.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Eau De Toilette Mallumo

Eau De Toilette Mallumo

Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye duft Mallumo.Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer.Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft.Det er essensen i Tromborgsnye Eau De Toilette Mallumo.Good vibes!Mallumo betyder mørke på verdenssproget esperanto. Den skaber lys i mørket med de gode vibrationer fra bl.a. patchouli, bergamot, vanilje og rose.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Tromborg Mallumo Eau De Toilette

Tromborg Mallumo Eau De Toilette

Tromborg Mallumo Eau De Toilette.... Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye Tromborg Mallumo Eau De Toilette.. Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Tromborg Mallumo Eau De Toilette - Gode dufte starter med gode vibrationer.. Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft.. Det er essensen i Tromborg Mallumo Eau De Toilette.. Mallumo betyder mørke på verdenssproget esperanto. Den skaber lys i mørket med de gode vibrationer fra bl.a. patchouli, bergamot, vanilje og rose.. Volumen 50 ml.

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Self Care Shop

Mind Matter Eau De Toilette - TROMBORG

Mind Matter Eau De Toilette - TROMBORG

380 kr.

Fragt ukendt

The Touch
Eau De Toilette Mallumo

Eau De Toilette Mallumo

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Illums Bolighus

Eau De Toilette New Matter

Eau De Toilette New Matter

Smell The Beauty of Science. Duftene – New Matter og Mind Matter – er født af naturvidenskaben og folder sig ud og bliver til virkelighed i vores sanser. Dufte taler til os i et umiddelbart sprog – af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Den aktiverer centre i vores hjerne på et helt fundamentalt niveau, uden om de intellektuelle filtre – man kan nærmest sige, at den aktiverer vores underbevidsthed. Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har – tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder – Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog. Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter. Matter er “stof” – de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads – også i vores hjerner. Hos Tromborg har vi været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed – altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter – og omvendt. Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber – biologien – der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores tanker, følelser, erindringer – og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser – det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af velvære. Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig ...

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau De Toilette Mind Matter

Eau De Toilette Mind Matter

Smell The Beauty of Science. Duftene – New Matter og Mind Matter – er født af naturvidenskaben og folder sig ud og bliver til virkelighed i vores sanser. Dufte taler til os i et umiddelbart sprog – af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Den aktiverer centre i vores hjerne på et helt fundamentalt niveau, uden om de intellektuelle filtre – man kan nærmest sige, at den aktiverer vores underbevidsthed. Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har – tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder – Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog. Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter. Matter er “stof” – de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads – også i vores hjerner. Hos Tromborg har vi været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed – altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter – og omvendt. Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber – biologien – der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores tanker, følelser, erindringer – og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser – det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af velvære. Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig ...

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Tromborg #13 Eau De Toilette

Tromborg #13 Eau De Toilette

Tromborg Mallumo Eau De Toilette.... Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye Tromborg #13 Eau De Toilette.. Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Tromborg #13 Eau De Toilette - Gode dufte starter med gode vibrationer.. Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft.. Det er essensen i Tromborg #13 Eau De Toilette.. #13 er en direkte udløber af vores populære Roomspray #13 med molekylære vibrationer fra verbena, grape, orange, mandarin og et strejf af rosemarin og vanilje.. Volumen 50 ml.

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Self Care Shop

Eau de Toilette - New Matter

Eau de Toilette - New Matter

Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder - Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog.Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum - det vi erindrer, og det vi oplever i nuet - til biologisk stof, til matter. Matter er "stof" de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads - også i vores hjerner. Hos Tromborg har vi været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed - altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter - og omvendt.Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber, biologien, der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores tanker, følelser, erindringer - og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser - det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af velvære.Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye dufte. De giver oplevelser af velvære, velbefindende, tiltrækning og energi, når de sanses af hjernen og bliver til matter. Det er ikke noget, man skal gøre noget aktivt for. New Matter og Mind Matter forener helt naturligt matter og mind du skal bare mærke velværen og energien og lade sanserne gøre arbejdet.If you dont mind, it doesnt matter.

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette Mood

Eau De Toilette Mood

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Verbena, orange, grape, rosmarin og kanel. Rå energi og sensuel. Opløftende og forførende. Rosmarin er et af de stærkeste aromatiske midler og har været brugt i utallige kulturer i medicinske sammenhænge. I Danmark troede man, at rosmarin kunne beskytte mod onde ånder og heksekunst. Rosmarin er kendt for at styrke hukommelse og koncentrationen samtidig med, at den giver fornyet energi. Kanelolie er kendt tilbage til det antikke Grækenland, hvor det blev brugt i templerne. Kanelolie er med til at afhjælpe mental træthed og øger koncentrationen. Verbena modvirker stress og Grape og Orange virker stimulerende og opfriskende. En forførende duft der stimulerer alle sanser. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau De Toilette Mood

Eau De Toilette Mood

Mood med Verbena, orange, grape, rosmarin og kanel. Rå energi og sensuel. Opløftende og forførende.Verbena modvirker stress og Grape og Orange virker stimulerende og opfriskende.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Eau De Toilette Cumulus

Eau De Toilette Cumulus

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Opkaldt efter det høje nords smukke skyer. Cumulus er inspireret af bløde og dunede smukke Cumulus skyer med et strejf af skandinavisk dugblå himmel. Cumulus har noter af Bergamot, der dufter ligesom Althea bolscher, med et strejf af vanilje. Bergamot giver selvtillid, er opløftende og glædesvækkende. Skyer har til alle tider været inspiration for kunst og litteratur. Omfanget og storslåetheden vækker fantasien. Drøm og lykke er det billede, der forbindes med skyer. Skyernes udformning symboliserer også det poetiske, imposante, mystiske og skønne. Det er fredfyldt tidsfordriv at se skyer passere over himlen og ændre form. Dette er Tromborgs bud på at indfange dette. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau De Toilette Rose

Eau De Toilette Rose

Rose Eau De Toilette dufter af Rose, som stod man i en have fyldt med blomstrende vidunderlige maj roser. Rosen hedder ”Rose Centrifolia” og blomstrer i Maj måned. Rosen er kendt som blomsternes dronning og er et symbol på kærlighed og renhed. Duften er fyldig og blomsteragtig, blød, sødlig og let bitter. Rose er god mod søvnløshed og angst, samtidig med at den er beroligende og tryghedsskabende. Rose EDT er en skøn duft, der kan røre én langt ind i sjælen, og være med til at skabe identitet og opbygge tillid.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Eau De Toilette Sweet Harmony

Eau De Toilette Sweet Harmony

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Sweet Harmony med vanilje er en rigtig “come closer”. Med duft af vanilje er det en sød, sensuel duft, der ikke er til at stå for. Vanilje er kendt for at afhjælpe vrede, stress og frustration. Sweet Harmony er en parfume lige i tråd med Tromborg; sød, ren, sensuel og vanedannende. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau de Toilette - Mallumo

Eau de Toilette - Mallumo

Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye duft Mallumo. Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer. Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft. Det er essensen i Tromborgsnye Eau De Toilette Mallumo. Good vibes! Mallumo betyder mørke på verdenssproget esperanto. Den skaber lys i mørket med de gode vibrationer fra bl.a. patchouli, bergamot, vanilje og rose.

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette - Mood

Eau De Toilette - Mood

Mood / Dark Mood Parfume uden ¨parfume¨ men lavet af æteriske oiler. Mood therapy - 2 udgaver: Mood: Opløftende og forførende. Verbena, orange, grape, rosmarin og kanel. Rå energi, sensuel. Dark Mood: Rørstrømsk og kreativ. Stimulerende Grape med undertoner af Patchouli. Mystificerende og extravagant. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette Sweet Harmony

Eau De Toilette Sweet Harmony

Sweet Harmony med vanilje er en rigtig ”come closer”. Med duft af vanilje er det en sød, sensuel duft, der ikke er til at stå for. Vanilje er samtidig kendt for at afhjælpe vrede, stress og frustration. Sweet Harmony er en parfume lige i tråd med Tromborg, sød, ren, sensuel og vanedannende.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Eau De Toilette Rose

Eau De Toilette Rose

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Rose Eau De Toilette dufter af Rose, som stod man i en have fyldt med blomstrende vidunderlige maj roser. Rosen hedder “Rose Centrifolia” og blomstrer i Maj måned. Rosen er kendt som blomsternes dronning og er et symbol på kærlighed og renhed. Duften er fyldig og blomsteragtig, blød, sødlig og let bitter. Rose er kendt for at være god mod søvnløshed og angst samtidig med, at den er beroligende og tryghedsskabende. Rose EDT er en skøn duft, der kan røre én langt ind i sjælen. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau De Toilette Dark Mood

Eau De Toilette Dark Mood

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Grape med en undertone af Patchouli. Rørstrømsk og kreativ. Grape virker stimulerende og opfriskende. Desuden virker Patchouli som et afslappende elskovsmiddel, der styrker krop og sanser. Stimulerende, mystificerende og ekstravagant. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Eau De Toilette Mind Matter

Eau De Toilette Mind Matter

Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye dufte. Oplevelsen af velvære, velbefindende, tiltrækning og energi, sanses af hjernen og bliver til Mind Matter. Det er ikke noget, man skal gøre noget aktivt for. Du skal bare mærke velværen og energien og lade sanserne gøre arbejdet.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Eau De Toilette Cumulus

Eau De Toilette Cumulus

En eau de toilette fra Tromborg med skønne æteriske olier fra bl.a. bergamot, bitter appelsin, rosentræ, verbena og pactchouli. Cumulus har noter af Bergamot, der dufter lige- som Althea bolscher. Bergamot giver selvtillid, er opløftende og glædesvækkende.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Dark Mood Eau De Toilette - TROMBORG

Dark Mood Eau De Toilette - TROMBORG

380 kr.

Fragt ukendt

The Touch
Eau De Toilette Rose

Eau De Toilette Rose

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Illums Bolighus

Eau De Toilette Stratus

Eau De Toilette Stratus

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Illums Bolighus

Tromborg New Matter Eau De Toilette

Tromborg New Matter Eau De Toilette

Tromborg New Matter Eau De Toilette.... Tromborg New Matter Eau De Toilette er født af naturvidenskaben og folder sig ud og bliver til virkelighed i vores sanser.. SMELL THE BEAUTY OF SCIENCE WITH TROMBORG NEW MATTER EAU DE TOILETTE. Dufte taler til os i et umiddelbart sprog – af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Den aktiverer centre i vores hjerne på et helt fundamentalt niveau, uden om de intellektuelle filtre – man kan nærmest sige, at den aktiverer vores underbevidsthed.. Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har – tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder… Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog.. Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter. Matter er “stof” – de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads – også i vores hjerner.. Tromborg har været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed – altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter – og omvendt.. Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber – biologien – der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores tanker, følelser, erindringer… og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser – det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af v...

380 kr.
410 kr.inkl. fragt

Self Care Shop

Mood Eau De Toilette - TROMBORG

Mood Eau De Toilette - TROMBORG

380 kr.

Fragt ukendt

The Touch
Stratus Eau De Toilette - TROMBORG

Stratus Eau De Toilette - TROMBORG

380 kr.

Fragt ukendt

The Touch
Eau de Toilette - Mind Matter

Eau de Toilette - Mind Matter

Vores to nye dufte: New Matter og Mind Matter - er født af naturvidenskaben og folder sig ud og bliver til virkelighed i vores sanser. SMELL THE BEAUTY OF SCIENCE Dufte taler til os i et umiddelbart sprog af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Den aktiverer centre i vores hjerne på et helt fundamentalt niveau, uden om de intellektuelle filtre, man kan nærmest sige, at den aktiverer vores underbevidsthed.Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder - Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog.Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum - det vi erindrer, og det vi oplever i nuet - til biologisk stof, til matter. Matter er "stof" de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads - også i vores hjerner. Hos Tromborg har vi været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed - altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter - og omvendt.Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber, biologien, der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores tanker, følelser, erindringer - og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser - det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af velvære.Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tr...

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette New Matter

Eau De Toilette New Matter

Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye dufte. Oplevelsen af velvære, velbefindende, tiltrækning og energi, sanses af hjernen og bliver til New Matter. Det er ikke noget, man skal gøre noget aktivt for. Du skal bare mærke velværen og energien og lade sanserne gøre arbejdet.

380 kr.

Fragt ukendt

Boutique Allure

Aroma Therapy Hair Styling Cream

Aroma Therapy Hair Styling Cream

Naturlig, økologisk og velduftende styling creme, der giver håret flot shine og bidrager til et unikt look. Tromborgs Aroma Therapy Hair Styling Cream giver flot volumen og struktur til håret samtidig med at hårets naturlige shine fremhæves. Den cremede tekstur gør den utrolig nem at anvende samtidig med, at den nemt kan vaskes ud igen. Styling cremen er velegnet til både kort og langt hår – mænd og kvinder og fungerer til alle hårtyper. Aroma Therapy Hair Styling Cream er beriget med de fineste bioaktive essentielle olier og planteekstrakter, der uden at fedte giver håret et glansfuldt udseende med flot struktur. Nærende ingredienser i form af sheasmør, aminosyrer og essentielle vitaminer og mineraler er alle med til at beskytte håret samt kontrollere for statisk elektricitet. Styling cremen indeholder også Ricinusoliesyre, der hjælper med til at balancere pH i hovedbunden. Ricinusolie er rig på antioxidanter, som understøtter keratinet i håret, hvilket gør det glattere, stærkere og mindre kruset. Hårets trækstyrke øges således, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at spalte og knække. På grund af sin lette struktur har olien nemt ved at trænge ind i det enkelte hårstrå, hvor den bidrager til at fastholde fugt. Fedtsyrerne, der findes i ricinusolie, danner endvidere et beskyttende lag på håret og hjælper med til at beskytte mod solskader og farvetab. Andre skønne ingredienser i Tromborgs Aroma Therapy Hair Styling Cream er: – Shea butter, der med sin høje koncentration af vitamin A og E, essentielle fedtsyrer, kanelestere, mineraler og andre næringsstoffer virker super fugtgivende samt beskyttende for håret. Især de essentielle fedtsyrer i shea butter, der består af linolsyre og alfa-linolensyre beroliger, fugter og balancerer hovedbunden. – Grapefrugtekstrakt, der med sine rigelige mængder af vitamin B1 og flavonoider forbedrer den naturlige næring til håret og hovedbunden. Indholdet af antioxidanter og vitamin C i grapefrugtekstrakt beskytter desuden hår og ...

240 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

75121 Eau De Toilette no. 13

75121 Eau De Toilette no. 13

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye duft #13. Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer. Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft. Det er essensen i Tromborgs Eau De Toilette – #13 Good vibes!

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette - Dark Mood

Eau De Toilette - Dark Mood

Mood / Dark Mood Parfume uden #parfume# men lavet af æteriske oiler. Mood therapy - 2 udgaver: Mood: Opløftende og forførende. Verbena, orange, grape, rosmarin og kanel. Rå energi, sensuel. Dark Mood: Rørstrømsk og kreativ. Stimulerende Grape med undertoner af Patchouli. Mystificerende og extravagant. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette - Stratus

Eau De Toilette - Stratus

Cumulus og Stratus 2 helt nye eau de toilette fra Tromborg med skønne æteriske olier fra bl.a. bergamot, bitter appelsin, rosentræ, verbena og pactchouli. De er opkaldt efter det høje nords smukke skyer. Cumulus: Inspireret af bløde og dunede smukke cumulus skyer med et strejf af skandinavisk dugblå himmel. Stratus: Den hvide slørede sky, der kan dække himlen og gør duft af regn smuk. Skyer har til alle tider været inspiration til kunst og litteratur. Omfanget og storslåetheden vækker fantasien. Drøm og lykke er det billede der forbindes med skyer. Skyernes udformning symboliserer også det poetiske, imposante, mystiske og skønne. Det er fredfyldt tidsfordriv at se skyer passere over himlen og ændre form. Cumulus og Stratus er Tromborg#s 2 helt nye bud på at indfange dette.

380 kr.

Fragt ukendt

Dot&fabrin

Eau De Toilette Mallumo

Eau De Toilette Mallumo

En unisex parfume baseret på essentielle olier. Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs nye duft Mallumo. Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer. Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft. Det er essensen i Tromborgsnye Eau De Toilette Mallumo. Good vibes! Mallumo betyder mørke på verdenssproget esperanto. Den skaber lys i mørket med de gode vibrationer fra bl.a. patchouli, bergamot, vanilje og rose. 50 ml.

380 kr.

Fragt ukendt

Tromborg

Log ind

Bliv gratis medlem