Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gosh Herre Parfumer

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Isabell Kristensen My Dream Eau de Parfum 50 ml.

Isabell Kristensen My Dream Eau de Parfum 50 ml.

Isabell Kristensen My Dream Eau de Parfum 50 ml. MY DREAM er en uimodståelig duft med noter af elegance, eksklusivitet og femininitet. En sensuel og universal duft med en blid, forførende følelse af sødme. MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN er, som Isabell Kristensen selv, indbegrebet af luksus.En feminin, eksklusiv og sensuel duft, som ved første indtryk bibringer en følelse af energi og renhed.Duftens hjerte dannes af fløjlsbløde og uimodståelige forførende noter, mens duftens bundnoter bibringer sjælen balance og ro.Parfumens duftnuancer :•En øjeblikkelig følelse af energi med top note af: Grapefrugt, Bergamot og Orange blomster. •En frugtagtig, blomstrende, feminin og forførende duft med hjerte note af: Ananas, Fersken, Rose og Jasmin. •En beroligende og afbalancerende effekt for sjælen med en sød og attraktiv base note af: Patchouli, Amber og Vanilje

169 kr.
208 kr.inkl. fragt
Creme de la Creme
KAOS MEN GAVEÆSKE DEO/EDT

KAOS MEN GAVEÆSKE DEO/EDT

160 kr.

Fragt ukendt

Fleggaard

GOSH Gift Box Party Look - N

GOSH Gift Box Party Look - N

Indeholder: Eau de Toilette (50 ml) Deodorant Spray (150 ml) KAOS er en sensuel og moderne, men samtidig klassisk duft. Duftnoter: Citron, tangerin, viol, jasmin, liljekonval, sandeltræ, ceder og mos Om duften: Frisk og frugtagtig blomsterduft.

199 kr.

Fri fragt

Gosh Copenhagen
GOSH Gift Box Party Look - N

GOSH Gift Box Party Look - N

Gaveæsken PARTY LOOK indeholder alt hvad du behøver for at skabe et lækkert og forførende aftenlook. Skab flotte intense øjne med MONO EYE SHADOW i sølv, VELVET TOUCH EYE LINER i sort og vores LASH SCULPTING FIBRE MASCARA, som giver ekstra fyldige vipper. Sæt prikken over i'et med VELVET TOUCH LIPSTICK i en mat, gammelrosa farve. Produkterne kan dog også bruges hver for sig til en mere neutral dagsmakeup. MONO EYE SHADOW - 012 Silver Denne øjenskygge har en flot farvepigmentering med et shiny look. Den kan nemt tones ud og bygges op, så man opnår præcis den intensitet, men ønsker. Den sølvgrå farve passer perfekt til et festlook, men er samtidg så neutral, at den også sagtens kan bruges til hverdag. VELVET TOUCH EYE LINER - Black Ink GOSH Velvet Touch Eye Liner har en fantastisk farvepigmentering. Kvaliteten er blød og smidig at arbejde med og kan efter påføring nemt tones ud med pensel eller applikator. GOSH Velvet Touch Eye Liner tilhører en ny generation af semipermanent makeup, der ikke smitter af. Holdbarheden er yderst lang og produktet smittet hverken af eller falmer i løbet af dagen og natten. Alle VELVET TOUCH EYE LINERS indeholder bl.a. E-vitamin og jojobaolie og er uden parfume. Kan spidses med en almindelig kosmetikblyantspidser. For at beskytte blyanten mod udtørring er det yderst vigtigt at sætte hætten på efter brug. LASH SCULPTING FIBRE MASCARA Med denne mascara får volumen og længde en helt ny betydning. Mascaraen er tilsat op til 2 mm lange fibre, der lægger sig på de naturlige vipper og dirigerer dem, en efter en, lag på lag, i den samme retning – for et enestående og fyldigt resultat. VELVET TOUCH LIPSTICK - 003 Matt Antique GOSH Velvet Touch Lipstick giver læberne intens og holdbar farve takket være den høje koncentration af farvepigmenter. Indeholder E-vitamin, der beskytter mod frie radikaler.

199 kr.

Fri fragt

Gosh Copenhagen
Elin Nilsson·Kategoriansvarlig for Parfumer

Populære søgninger i Parfumer

Log ind

Bliv gratis medlem