Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Floris London Herre Parfumer

Floris London Herre Parfumer

Relaterede butikstilbud

Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection - 9 x 14 ml

Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection - 9 x 14 ml

Dette er den ultimative gave til den kvalitetsbevidste parfumeelsker. "The Perfumers Wardrobe" indeholder nemlig hele ni af Floris' mest anerkendte parfumer, der alle er indspireret af enten specifikke personer, begivenheder eller ingredienser. Sættet indeholder 9 dufte af 14 ml: Jermyn Street : Klassisk unisexduft med grønne og friske noter. Bergamotto di Positano : Maritim og citrusfrisk duft til både kvinder og mænd. Sirena : Frisk og blomstret duft til kvinder. 1927 : Frisk og ungdommelig unisexduft med noter af blomster og citrusfrugter. 1976 : Dyb, men frisk unisexduft, der leder tankerne mod 70'ernes London. A Rose For : Orientalsk og feminin duft med krydrede og blomstrede noter. 71/72 : Duft med friske og træagtige noter til den elegante og selvsikre mand. Honey Oud : Orientalsk duft til både kvinder og mænd. Leather Oud : En dyb og frisk duft med lædernoter til mænd.

1.995 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris 1988 EDP - Sample

Floris 1988 EDP - Sample

Med serien "The Fragrance Journals" har Floris skabt en række dufte, der repræsenterer og hylder London i en række årtier tilbage i tiden. 1988 hylder således 80'erne - i særdeleshed området lige omkring Berkeley Square. 1980'erne var årtiet, hvor det kulturelle liv i London igen blev iscenesat. Årtiet var præget af kærlighed, selvsikkerhed og tillid, mens en udpræget optimisme og lyst til nye tiltag efterhånden vandt frem. Det er netop denne selvfølelse og nytænktning, der er udgangspunktet for 1988 Eau de Parfum, der kan bruges af både mænd og kvinder. Duften åbnes af sprudlende noter af bergamot, grapefrugt og citron. Et blomstret hjerte af rose og iris blandes med noter af friske urter, mens en ekstravagant aroma af moskus, vetiver, rav og træ afslutter duften. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris A Rose For… EDP - 100 ml

Floris A Rose For… EDP - 100 ml

”A Rose for …” er inspireret af den orientalske roses slående skønhed; dens på en gang skrøbelige og kraftfulde duft. Med titlen ”A Rose for …” giver Floris dig muligheden for at personliggøre duften, så lige præcis du bestemmer, hvem parfumen er tiltænkt. Med parfumen følger nemlig en guldtusch, der netop kan bruges til et afslutte parfumens navn. Med noter af krydderier, iris og træ får duften en mørk og moderne karakter. Duftens hjerte udgøres af en blomstersymfoni af rød rose, oud, røgelse og iris, mens parfumens styrke og dybde kommer fra de varme noter af sandeltræ, rav og patchouli.

1.655 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Neroli Voyage EDP - 100 ml

Neroli Voyage EDP - 100 ml

Neroli Voyage er skabt af Edward Bodenham (Parfumeur og familiemedlem til Floris familien samt nuværende direktør i Parfumevirksomheden, Floris). Parfumen er en hyldest til Robert Floris som udviklede nogle af de allerførste parfumer tilbage i slutningen af 1700 tallet. Neroli Voyage er bl.a. fremstillet med klare citrusnoter og med strejf af maritime noter. Pafumen er en smuk fortolkning af en opdagelsesrejse ved Det Liguriske Hav, havet mellem Korsika og den Italienske kyst i regionen Ligurien. En ekspedition Edward Bodenham i sin tid tog for at forfølge Robert Floris tidlige beskrivelser af dette område. I Neroli Voyage kan man fornemme hvordan duften af friske appelsinblomst-træer og andre sommerlige indtryk sender dig til duftende sommerlandskaber, som findes på bl.a. Korsika. Du sendes igen videre til den smukke by Positano ved Amalfikysten. En sand kærlighedshistorie på tværs af havet, hvor farver og dufte bliver til virkelighed. Topnote: Citrus, neroli og marinenoter. Hjertenote: Neroli, jasminblomst, krydrede noter af ingefær, aromatisk fennikelfrø. Bundnote: Egetræ, maquis shrubland (maki), musk og rav.

1.175 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Elite Edt - 50 ml

Elite Edt - 50 ml

Elite Edt från Floris London är en parfym med träiga noter som väckts till liv av citrusdoft från bergamott, citron och apelsin. Det förstärks ytterligare av cederblad och kryddiga enbär.I hjärtat av doften finns lavendel och gran blandad med patchouli och vetiver. Avslutningsvis möts man av bärnsten, mysk och en svag not av läder i basen.Volym 50 ml

799 kr.

Fragt ukendt

 Sliqhaq DK
Cefiro Edt - 100 ml

Cefiro Edt - 100 ml

Den varma, lätta brisen vid Medelhavet gav inspiration till att skapa doften Cefiro. Det är det spanska ordet för just lätt bris.Cefiro är en doft som passar både till män och kvinnor. Den har frisk citrustopp från citron, lime, bergamot och mandarin. I hjärtat möts man av kryddiga noter från kardemumma och muskot. Allt vilar på den träig basen med cederträ, sandelträ och inslag av musk.Volym 100 ml

1.099 kr.

Fragt ukendt

 Sliqhaq DK
Log ind

Bliv gratis medlem