Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Calvin Klein One Parfumer

27 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Calvin Klein - Parfume - CK One EDT 200 ml

Calvin Klein - Parfume - CK One EDT 200 ml

Calvin Klein - Parfume - CK One EDT 200 ml Default Title Produktbeskrivelse Calvin Klein CK One Eau de Toilette er en frisk og ren klassiker til både kvinder og mænd i alle aldre. Noter Top noter: ananas, grøn te, mandarin appelsin, papaya, bergamot, kardemomme og citron Hjerte noter: muskatnød, viol, orris rod, jasmin, lilje of the dalen blomst og rose Base noter: sandeltræ, rav, moskus, cedertræ og mosset egetræ Calvin Klein Calvin Klein blev grundlagt i 1968 af den amerikanske modedesigner Calvin Richard Klein. Calvin Klein er en af verdens førende virksomheder inden for design og markedsføring. De designer og markedsfører alt fra parfumer til tøj og smykker, til både mænd og kvinder.Calvin Klein har hovedkontor på Manhattan, New York City.

289 kr.

Fragt ukendt

Whatelse
Calvin Klein CK One Summer EDT 100 ml (Limited Edition)

Calvin Klein CK One Summer EDT 100 ml (Limited Edition)

Calvin Klein CK One Summer EDT er en super forfriskende og energisk duft til dig der elsker sol, sommer og fart over feltet. Denne lækre og attraktive unisex duft indeholder noter fra blandt andet matcha-te, vandnoter, samt drivtømmer, der tilsammen giver en fantastisk ren fornemmelse, hvilket er et godt supplement til de varme dage der hurtigt kan sætte sit præg på din naturlige kropsduft. Derudover har du mulighed for at dekorere din egen flakon, da der sidder sjove og moderne pop-art klistermærker under mærkatet på bagsiden af æsken så du altid kan kende din egen parfume. En tidsløs og flirtende Eau de Toilette der passer til enhver lejlighed, og får dig til at fremstå som dagens friske pust, så snart du kommer i nærheden.

399 kr.
428 kr.inkl. fragt
Nicehair.dk
Calvin Klein CK One Collector's Edition Unisex EDT 100 ml (Limited Edition)

Calvin Klein CK One Collector's Edition Unisex EDT 100 ml (Limited Edition)

Calvin Klein CK One Collector's Edition er en modig og vovet nyfortolkning af den ikoniske og klassiske 'CK One' - en nyfortolkning af CK One-kulturen, som har været utrolig populær blandt mænd og kvinder siden 1994. Duften er en reflektion og udtryk for selvopdagelse, og afvisning på det konventionelle. Inspireret af håndsyet patchwork, sammensat af udsøgte duftnoter, forskellige hver især, og samlet som en enhed. Oplev den moderne amerikanske ånd, som vægter det individuelle og unikke i os alle, men som forener os i en fælles drøm. 'CK One Collector's Edition' er en duft-kollage af sprudlende og forfriskende, bergamotte, rabarber og grapefrugt, med et hjerte af aromatiske og komplekse noter af gin, rosmarin og gran nåle, som understøttes af styrkende og afrundet birketræ, ambrettiolide og ambrox.

470 kr.

Fri fragt

Nicehair.dk
Log ind

Bliv gratis medlem