Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Æther Parfumer

Relaterede butikstilbud

®THER Xtr¾m EdP 30 ml

®THER Xtr¾m EdP 30 ml

Xtr¾m - unisex og st¾rkt vanedannende duft! Takket v¾re sammens¾tning af den h¿jest mulige koncentration af Ambroxan (den syntetiske form af ambergris). Dette i smuk forening med Hedione, Irotyl, Globalide og Exaltolide, hvilket giver et sofistikeret ”touch” af tr¾, blomst og et strejf af musk, der til sammen udg¿r en subtil, sensuel, varm og sexet duft. SUPR®M-serien, fra ®THER Parfums, bestŒr af SUP®R, HYP®R, ULTR® og XTR®M baseret pŒ syntetiske ikoner: ISO E SUPER (SUP®R), CASHMERAN (HYP®R), AMBROXAN (XTR®M) AND ALDAMBRE (ULTR®). Disse dufte giver dig mulighed for at eksperimentere og hylder individet. Alle simple, unikke dufte, som du kan b¾re hver for sig, blande med hinanden eller med din yndlingsduft derhjemme, for at give den et strejf af noget nyt og udefinerbart l¾kkert.

392 kr.
424 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
®THER Ultr¾ EdP 30 ml

®THER Ultr¾ EdP 30 ml

Ultr¾ - unisex duft baseret pŒ Aldambre - et aldehyd molekyle, som leder tanker hen pŒ en t¿r varme, duften fra et varmt strygejern, overophedet computer eller varme saunasten. I kombination med Rose Oxyde, Habdanolide ogTonalid tilf¿res duften en metallisk og tr¾agtig karakter. Lad os bare sige den er hot, hot, hot … SUPR®M-serien, fra ®THER Parfums, bestŒr af SUP®R, HYP®R, ULTR® og XTR®M baseret pŒ syntetiske ikoner: ISO E SUPER (SUP®R), CASHMERAN (HYP®R), AMBROXAN (XTR®M) AND ALDAMBRE (ULTR®). Disse dufte giver dig mulighed for at eksperimentere og hylder individet. Alle simple, unikke dufte, som du kan b¾re hver for sig, blande med hinanden eller med din yndlingsduft derhjemme, for at give den et strejf af noget nyt og udefinerbart l¾kkert.

392 kr.
424 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
®THER Hyp¾r EdP 30 ml

®THER Hyp¾r EdP 30 ml

Hyp¾r - unisex og unik duft baseret pŒ Cashmeran - et molekyle, der forf¿rer og tryllebinder med sin fl¿jlsbl¿de karakter. Triplal tilf¿rer duften en spr¿dhed, der dv¾lende leder hen til et tr¾agtige molekyle og en omfavnelse af sensuel musk takket v¾re Kephalis, Ambrettolide og Musk T. HYP®R mŒ siges at v¾re en smooth operator. SUPR®M-serien, fra ®THER Parfums, bestŒr af SUP®R, HYP®R, ULTR® og XTR®M baseret pŒ syntetiske ikoner: ISO E SUPER (SUP®R), CASHMERAN (HYP®R), AMBROXAN (XTR®M) AND ALDAMBRE (ULTR®). Disse dufte giver dig mulighed for at eksperimentere og hylder individet. Alle simple, unikke dufte, som du kan b¾re hver for sig, blande med hinanden eller med din yndlingsduft derhjemme, for at give den et strejf af noget nyt og udefinerbart l¾kkert.

392 kr.
424 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
®THER Sup¾r EdP 30 ml

®THER Sup¾r EdP 30 ml

Sup¾r - unik og subtil, n¾sten uhŒndgribelig dog st¾rkt vanedannende duft. SUP®R er baseret pŒ det magnetiske tr¾agtige molekyle - Iso E Super. Molekylet stŒr ikke alene, men er i en smuk forening med Ethyl Acetate, Phenyl Oxyde og Menthanyl Acetate, der med sin ¾terisk ynde og metallisk touch skaber en overjordisk aura. N¾rmest en feromon-lignende effekt. SUPR®M-serien, fra ®THER Parfums, bestŒr af SUP®R, HYP®R, ULTR® og XTR®M baseret pŒ syntetiske ikoner: ISO E SUPER (SUP®R), CASHMERAN (HYP®R), AMBROXAN (XTR®M) AND ALDAMBRE (ULTR®). Disse dufte giver dig mulighed for at eksperimentere og hylder individet. Alle simple, unikke dufte, som du kan b¾re hver for sig, blande med hinanden eller med din yndlingsduft derhjemme, for at give den et strejf af noget nyt og udefinerbart l¾kkert.

392 kr.
424 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Æther Oxyde

Æther Oxyde

ÆTHER Langt væk, meget langt væk, fornemmer du vagt en smuk duft af frisk og moderne træ: tættere på er der denne mærkelige og vanedannende ETHER ACCORD (ethylacetat) og en strøm af kærlighed, et usynligt lys (AMBROXAN, ISO E SUPER). Og hvis fred havde en duft? spurgte hun, en smule bekymret. Den kunne være sådan her svarede jeg. “Float with me in the world of ether” David Lynch. Citatet er toneangivende for Etheroxyde: en inciterende, henførende og afhængighedsskabende kærlighedshistorie.

1.090 kr.

Fri fragt

Parfumeri Ham og Hende
Æther Muskethanol (100 ml) - - OS

Æther Muskethanol (100 ml) - - OS

Muskethanol fra Æther er en varm og blød Eau de Parfum med duft af vame krydderier og moskus.Duftene fra Æther fokuserer på dufte af molekyler, som ikke knytter sig til kendte ingredienser, men er overraskende og rene.Muskethanol fra Æther100 mlEau de ParfumVarm moskusduftDuftnoter: damascenone, cetalox, muscone, krydderierOm Muskethanol siger Æther: En antydning afrealisme. En håndfuld gyldent sand der hældes i alkohol og begynder at gløde som ved et trylleslag, tusind pailletter, sølvglimtende

1.090 kr.
1.119 kr.inkl. fragt
Stoy
Æther Muskethanol (50 ml) - - OS

Æther Muskethanol (50 ml) - - OS

Muskethanol fra Æther er en varm og blød Eau de Parfum med duft af vame krydderier og moskus.Duftene fra Æther fokuserer på dufte af molekyler, som ikke knytter sig til kendte ingredienser, men er overraskende og rene.Muskethanol fra Æther50 mlEau de ParfumVarm moskusduftDuftnoter: damascenone, cetalox, muscone, krydderierOm Muskethanol siger Æther: En antydning afrealisme. En håndfuld gyldent sand der hældes i alkohol og begynder at gløde som ved et trylleslag, tusind pailletter, sølvglimtende

690 kr.
719 kr.inkl. fragt
Stoy
Log ind

Bliv gratis medlem