Elektriske tandbørster

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Vil du købe en eltandbørste til en voksen eller til et barn?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

300+ produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Elektriske tandbørster Oral-B iO Series 9
Oral-B Logo
4,5/5

Oral-B iO Series 9

Elektrisk tandbørste, Børstetid: 40min, 7 Antal børsteindstillinger, Oscillerende, Indikator for at skifte børstehoved, Tryksensor, 2 minutters timer, Æske inkl., Ladestation

1.673 kr.

4,5

Elektriske tandbørster Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Logo
Bedst i test

Oral-B Pro 2 2000N CrossAction

Elektrisk tandbørste, Børstetid: 56min, 2 Antal børsteindstillinger, Pulserende, Roterende, Oscillerende, Tryksensor, 2 minutters timer, Ergonomisk design, Vandtæt, Ladestation

442 kr.

Effektiv eltandbørste med de mest nødvendige funktioner til en god pris

ELEKTRISK TANDBØRSTE

Almindelige spørgsmål

Det anbefales, at elektriske tandbørster holdes stille mod tænder og tandkød. Ingen vandrette eller cirkulære bevægelser bør forekomme, da børsten gør sit arbejde bedst uden hjælp. Du bør heller ikke trykke børsten for hårdt mod tænder og tandkød.

De fleste elektriske tandbørster leveres med mindst et ekstra børstehoved, og ifølge anbefalingerne skal de udskiftes hver tredje måned. Hvis du har brug for nye børstehoveder, er de tilgængelige på apoteker, elektronikbutikker og endda i velassorterede købmandsforretninger.

En elektrisk tandbørste kan holde i årevis, hvis du passer godt på den. Motoren og batteriet vil naturligvis slides til sidst, men du kan roligt regne med, at en børste holder i mindst et par år. Et af de mest almindelige problemer er, at tandbørstens batteri stopper med at oplade. En anden detalje, der kan forkorte en tandbørstes levetid, er børstehovedets børster og beslag. Sørg for at passe godt på din tandbørste – så skal den nok holde i flere år.

Annonce