Termometre & Vejrstationer

Vejrstationer
Filtrer

1000+ produkter

Termometre & Vejrstationer Netatmo Smart Home Weather Station
200+ overvåger

Netatmo Smart Home Weather Station

Vejrstation

1.249 kr.

4,1

VEJRSTATION

Almindelige spørgsmål

Som en tommelfingerregel består en vejrstation af to hoveddele. Den består af hovedenheden og en sensor. Sensoren placeres udenfor for at indsamle data om vejret, som derefter sendes til hovedenheden. Vejrstationen har forskellige sensorer til temperatur, lufttryk, fugtighed, vindhastighed og regn.

Det vigtigste er at placere den udendørs sensor så langt væk fra potentielle varmekilder som muligt. Dette sikrer, at sensoren foretager en nøjagtig temperaturaflæsning. Det bedste ville være at placere temperatursensoren over et åbent græsareal beskyttet mod sol og regn.

Hvis du er særlig dedikeret til vejraflæsninger, kan du købe en vejrstation med separate sensorer til forskellige slags aflæsninger. For eksempel er sensorplaceringen for vindhastighedsaflæsninger ikke altid den bedste placering for korrekte aflæsninger af temperaturen.

En vejrstation er et af de mest pålidelige værktøjer på markedet til aflæsning af det aktuelle vejr. Mange vejrstationer inkluderer også en funktion til prognoser, som på mange måder dog ikke er lige så pålidelige som aktuelle aflæsninger. De er i hvert fald ikke mere præcise end vejrinstitutterne såsom DMI. For de bedste og mest pålidelige prognoser skal du derfor fortsætte med at stole på vejrværterne.

Annonce