Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Merrild Kaffe

Relaterede butikstilbud

Merrild Aroma Filterkaffe Formalet | 500g

Merrild Aroma Filterkaffe Formalet | 500g

Forkæl dig selv med denne Aroma filterkaffe blanding fra danske Merrild og tilføj lidt luksus til din hverdag. Kaffeblandingen er lavet på en blanding mellem Arabicabønner og Robustabønner. Nyd den runde aroma fra Arabicabønnen kombineret med den intense Robusta og oplev en aromatisk og fløjlsblød smagsoplevelse. Denne kaffeblanding er mellemristet, og du kan mærke fylden fra kaffen på tungen. Derudover bliver du beriget med en skøn eftersmag af tørrede frugter og bittersød chokolade. Aroma filterkaffen er formalet og derfor klar til at komme i et filter og blive brygget, som du ønsker det. Dermed slipper du for selv at skulle kværne kaffen, inden du kan nyde duften, der spreder sig i dit hjem under brygningen. Vi anbefaler blot at opbevare kaffen i en lufttæt beholder og væk fra lys, fugt og kraftige dufte fra eksempelvis krydderier. Sådan passer du bedst muligt på kaffeblandingen, så den ikke mister smagen for hurtigt. Server kaffen for dig selv, når du har lyst til at nyde den skønne smag eller trænger til et energiboost. Har du gæster på besøg, er denne kaffe også oplagt at servere for dem og dermed forkæle dem lidt. Der er altid en anledning til at brygge kaffe. Specifikationer: Vægt: 500 gram Bønnetype: Arabica og Robusta Smag: Kakao, frugtig Ristningsgrad: Mellemristet Beregnet til: Filterkaffe Ingredienser Ingredienser:100% Arabica og Robusta ristet og malet kaffe
49 kr.
78 kr.inkl. fragt
MoccaJoe.dk Logo
MERRILD Kaffe Merrild Mocca 500g

MERRILD Kaffe Merrild Mocca 500g

100% mellemristet Arabica kaffe. En harmonisk kaffenydelse med brasiliansk sødme, fyldig aroma og fine blomsteragtige noter.
89 kr.

Fragt ukendt

Kontordepotet

MERRILD Kaffe Merrild Instant Øko 150g

MERRILD Kaffe Merrild Instant Øko 150g

Økologisk instant kaffe med en rund og delikat smag med en behagelig syrlighed. Kaffen er mellemristet og lavet af 100% Arabica bønner.
99 kr.

Fragt ukendt

Kontordepotet

Rød Merrild 103 Kaffe 400 g

Rød Merrild 103 Kaffe 400 g

35 kr.

Fragt ukendt

Fleggaard

Merrild Special Kaffe 400 g

Merrild Special Kaffe 400 g

30 kr.

Fragt ukendt

Fleggaard

Profilbillede
Ingo de Temple·Kategoriansvarlig for Fødevarer og Drikkevarer