Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Baltic Sikkerhed

79 produkter
Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

BALTIC Emergency light - lys til redningsvest

BALTIC Emergency light - lys til redningsvest

BALTIC EMERGENCY LIGHT. Lys til påmontering på redningsvest, til ekstra sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.. SOLAS auto model..

185 kr.

Fragt ukendt

Aarhus Sea Shop

BALTIC RACE OPPUSTELIG REDNINGSVEST MED D-RING

BALTIC RACE OPPUSTELIG REDNINGSVEST MED D-RING

BALTIC RACE OPPUSTELIG REDNINGSVEST MED D-RING. BALTIC Race 150 er en nyudvilket redningsvest med livsele for at dække behovet for sejleren der lægger vægt på tætsiddende pasform.. Integreret, polstret rygstykke sikrer at vesten bliver siddende som den skal, og dermed er til mindst mulig gene ved aktivt dæksarbejde.. Livselen er dobbelt justerbar med rustfrie spænder og D-Ring.. Inspektionsvidue for let kontrol af om vesten er klar til brug.. Endvidere integreret, aftagelig skridtgjord.. Fløjte og løftestrop.. Vesten fås også i model Race SL med Lys og Sprayhood. Opdrift 165N. 5 års garanti til fritidsbrug. Godkendt iflg. CE EN/ISO 12402-3. Livsele / Safetyharness godkendt iflg. CE EN ISO 12401. Leveringstiden for denne vare er 4-5 hverdage. SÆLGES KUN PÅ WWW.AARHUSSEASHOP.DK - FINDES IKKE I BUTIKKEN.

1.858 kr.

Fragt ukendt

Aarhus Sea Shop

BALTIC PIRAT BØNEREDNINGSVEST

BALTIC PIRAT BØNEREDNINGSVEST

BALTIC PIRAT BØNEREDNINGSVEST. Pirat-vesten er udviklet med fokus på at opnå den højeste sikkerhed og den bedste pasform.. Takket være de velgennemtænkt størrelses-intervaller og et helt nyt design sidder vesten bedre på kroppen, resulterer i hurtigere ekspeditionstid og uovertruffen komfort.. Ligesom de øvrige. modeller af. redningsveste til. børn,. er denne vest. udstyret med fløjte. , løfte. håndtag i. nakken,. skridt. rem. og holdbart. synligt. stof.. De to mindste størrelser er udstyret med skridtbukser, der kan knappes i to størrelser, for at yde maksimal sikkerhed - selv for de mindste.. Nydesignet Redningsvest med lidt slankere snit.. Størrelsesintervallerne er tættere i de små størrelser 3-10, 10-20, 15-30 kg. Hvilket giver bedre pasform.. De 2 mindste str, 3-10 og 10-20 har bæverhale med 2 trins justering til klikspændet samt trinløs gjordjustering.. Stort løftehåndtag bag kraven på de 3 mindste str.. Iøvrigt reflekser, fløjte, bælte med klikspænde.. 5 års garanti..

448 kr.

Fragt ukendt

Aarhus Sea Shop

Log ind

Bliv gratis medlem