1. Start
 2. Skønhed & Helse
 3. Skønhed
 4. Hårstylere
 5. Glattejern
 6. Glattejern

Glattejern

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Keramiske glattejern er ekstra skånsomme mod håret. Er du ude efter et keramisk glattejern?
Filtrer
 • Hårstylere
 • Glattejern
 • Krøllejern
 • Multistylere
 • Varmebørster
 • Opvarmede curlers
 • Kombinerede Krølle- & Glattejern
Produktegenskaber
Strømkilde
Mål

500+ produkter

Glattejern GHD Platinum+
200+ overvåger

GHD Platinum+

Glattejern, Roterende ledning, Medfølgende etui, Automatisk slukning, Hurtig opvarmning, Tænd/sluk-knap, Keramisk

1.700 kr.1.574 kr.

4,5

ComputerSalg A/S
CompuMail
i 29 butikker

Tre tips ved køb af glattejern

Hvis du har tykt og/eller langt hår, så kommer du til at stå med armene opad i et godt stykke tid – uanset om håret skal glattes eller krølles. Derfor er det en god idé, at finde et glattejern med et ergonomisk greb, som er behageligt at holde på. En ekstra lang ledning, som også kan rotere, er også et stort plus.
I vores store test af glattejern kan du se glattejernet, der ramte plet på alle kriterier.

Glattejern med keramiske plader, ioniserende teknologi (reducerer statisk elektricitet), og bløde rundinger af kanterne på pladerne er ofte at foretrække. De runde kanter er desuden perfekte til proptrækkerkrøller.

Grimme folder i håret fra der hvor glattejernet klemmes sammen og raspede plader, som hårstråene hænger fast – det er ikke noget, der giver høje karakterer i testen af glattejern.

Brug af varmeværktøj som eksempelvis glattejern, krøllejern og føntørrer slider altsammen på dit hår. En god varmebeskyttelse lægger sig som et beskyttende lag rundt om hårstrået og gør, at det holder sig sundere længere.

 • Varmebeskyttende creme. Tag en klat i hænderne og fordel i længderne i vådt hår inden du går i gang med varmeværktøjet. Giv specielt de tørre spidser lidt ekstra opmærksomhed.

 • Varmebeskyttende spray. Let at påføre enten direkte i håret eller fordelt i længderne med hænderne.

 • Varmebeskyttende olie. En hårolie, som giver glans og glatter ud, kan også indeholde varmebeskyttelse.

Her giver Femina tips til at undgå 5 klassike fejl med dit glattejern.

GLATTEJERN

Almindelige spørgsmål

Det anbefales at glatte dit hår, når det er tørt. Anvend varmebeskyttelse for at beskytte dit hår mod skader forårsaget af for høj varme. Opdel dit hår i sektioner for at gøre det nemmere at glatte håret.

Indstil den korrekte temperatur på dit glattejern. Temperaturen afhænger af hårets længde og struktur samt det glattejern, du bruger. Manualen indeholder de anvisninger, du skal bruge. Klem glattejernet sammen ca. 2-3 cm under dine rødder, og træk forsigtigt ned.

Sørg for ikke at stoppe, mens du trækker ned, da det kan beskadige dit hår. Gentag for alle sektioner og voila. Nu har du lækkert, glat hår.

Tag fat i en hårsektion, og klem forsigtigt glattejernet mod toppen af hårsektionen. Træk glattejernet ned, indtil du kommer til den del, der skal krølles. Drej så glattejernet 180 grader væk fra dit ansigt. Træk forsigtigt glattejernet helt ned, og gentag. Det kan kræve lidt øvelse, men det er et billigere alternativ til at købe et krøllejern.

Din hårtype dikterer, hvilken temperatur du skal indstille glattejernet på. Tyndt, beskadiget og farvet hår bør glattes ved en lavere temperatur (under 300 grader). Normalt hår kan glattes ved 300-380 grader, mens tykt, groft og ekstra krøllet hår kan klare op til 350-400 grader. Nogle glattejern har kun én indstilling, mens andre giver dig mulighed for at indstille en bred vifte af temperaturer. Sørg for at kigge efter dette, før du køber.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os