Vadestøvler

Filtrer
Produktegenskaber
Størrelse

100+ produkter

Vadestøvler Scierra Tracer
Trender

Scierra Tracer

Vadestøvler

699 kr.

Tre tips, når du skal købe vadestøvler

Oftest er sålen på vadestøvler fremstillet af filt. Filt er fremragende, når du går på glatte sten. Mange fiskere mener også, at filtsåler reducerer vibrationer fra bunden. En filtsål har det bedste greb i vandet – men modsat gummisåler, så har den ikke lige så godt greb i græs, eller når du går på skråninger ned mod vandet. På land er gummisåler det bedste og ofte også det mest holdbare valg.

Pigge giver ekstra godt greb. Du kan både købe vadestøvler med pigge og såler, som du kan spænde på efter behov. Skal du vandre på fisketuren, kan det være rart med lidt ekstra fodfæste, så du ikke glider og slår dig. Derimod bør du ikke bruge pigssåler i båden eller på gulvet indendørs.

  • Vælg varme vadestøvler med et isolerende materiale, når du gerne vil fiske i de kolde sæsoner. Gå eventuelt en størrelse op og få plads til en varm sok. Med aftageligt for kan du bruge vadestøvlerne året rundt.

  • Hvis du skal fiske i saltvand, så kig efter efter vadesstøvler, der tåler saltvand. Saltet kan nemlig slide på støvlerne – både på ydermaterialet og på eventuelle pigsåler. Tag højde for det, så dine vadestøvler holder sig pæne og hele længe.

  • Sats på vadestøvler, der er forstærket ved tå og hæl – det er guld værd, hvis du går steder, hvor der er mange skarpe sten.

Tip: Tør dine vadestøvler i en fart med en skotørrer - så holder støvlerne længere (og lugter bedre).

Vi har fundet flere (tips om vadestøvler hos Seatroutguidefyn)[https://seatroutguidefyn.dk/sande-og-ilde-ord-om-vadestoevler/]

Annonce