Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Jagtvest

Relaterede butikstilbud

Kincraig jagtvest, brungrøn

Kincraig jagtvest, brungrøn

En dejlig blød og lydløs jagtvest, med alt hvad man har brug for af lommer. Passer selvfølgelig til Kincraig jagtbukserne, Kinross windstopper jakken, en lækker skjorte fra Hoggs of Fife og eventuelt et af vores slips. BEMÆRK: Hvis du er i tvivl om størrelsen, så vælg nummeret mindre. Den er lidt stor i størrelsen. Skallen er en ultra-blød og slidstærk 85% polyester og 15% nylon. Behandlet med slidstærkt vandafvisende materiale. Let quilted forstærkning af skuldrene, lavet af suedette (falsk ruskind) Fronten lukkes med lynlås hele vejen ned. 2 x udvendige patronlommer med lynlås og suedette kanter. 2 x håndvarmer lommer. Lidt længere på bagsiden for at beskytte mod vejr og vind. Inderlomme med lynlås til pungen/mobilen. Kan maskinvaskes ved 40°C.

599 kr.

Fri fragt

Godsejeren

Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun XL

Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun XL

749 kr.

Fri fragt

Vildmarks
Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun L

Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun L

749 kr.

Fri fragt

Vildmarks
Børne jagtvest

Børne jagtvest

Beskrivelse Børne jagtvest der går ned til str. 6 år. Og så har den alt det en jagtvest skal have! 2 store frontlommer med klap og 2 lommer til at varme hænderne i. Derudover 2 inderlommer, den lille med velcrolukning. Der er en D-ring på ryggen i venstre side til montering af fuglegalge eller lignende. Den store harelomme bagpå er foret med pu stof så der ikke kommer snask på jakke eller trøje 🙂 Der er broderet et vildsvin på brystet og på trykknappperne er der motiv med jæger og hund. Børne jagtvest – fakta Mærke: Percussion Percussion producerer et stort program til jægere og naturentusiaster. Alle deres metervarer er lavet af bedste materiale i forhold til deres formål. De tester selv alle produkterne i real-life situationer for at kunne garantere komfort og effektivitet under brug. Siden firmaets start har de tilstræbt at tilbyde det mest undersøgte og konkurrencedygtige produkt.

349 kr.
398 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun XXL

Verney-Carron Jagtvest model Ibex - brun XXL

749 kr.

Fri fragt

Vildmarks
Jagtvest dame model Normandie - brun M

Jagtvest dame model Normandie - brun M

359 kr.
434 kr.inkl. fragt
Vildmarks
Orange børne jagtvest

Orange børne jagtvest

Beskrivelse Orange børne jagtvest – Der går ned til str. 6 år – og så har den alt det en jagtvest skal have! 2 store frontlommer med klap og 2 lommer foeret med fleece til at varme hænderne i. Der er en D-ring på ryggen i venstre side til montering af fuglegalge eller lignende. Den store harelomme er foret med PU-stof så der ikke kommer snask på jakke eller trøje 🙂 På brystet og på trykknappperne er der motiv med jæger og hund. Orange børne jagtvest – fakta Mærke: Percussion Percussion producerer et stort program til jægere og naturentusiaster. Alle deres metervarer er lavet af bedste materiale i forhold til deres formål. De tester selv alle produkterne i real-life situationer for at kunne garantere komfort og effektivitet under brug. Siden firmaets start har de tilstræbt at tilbyde det mest undersøgte og konkurrencedygtige produkt.

349 kr.
398 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Snipenstrike Jagtvest – Wolf

Snipenstrike Jagtvest – Wolf

GÅSEJAGT, BUEJAGT Snipenstrike Jagtvest – Wolf DKK 999,00 Kan købes i to forskellige farver. Se PRODUKT VIDEOEN – HER Farve Vælg en mulighed GREEN GHOST (GRØN) FOREST GHOST (BRUN) Str. Vælg en mulighed S M L XL 2XL 3XL 4XL Ryd Snipenstrike Jagtvest - Wolf quantity Tilføj til kurv Tilføj til Ønskeliste Product added! Browse Wishlist The product is already in the wishlist! Browse Wishlist Category: Jagttøj SKU: N/A Tags: Camouflage camouflagetøj jagttøj snipenstrike Tøj vest Del dette Share with Facebook Share with Twitter Share with Google+ Share with Pinterest Share with LinkedIn Share with WhatsApp Beskrivelse Yderligere information Beskrivelse En super fed fleece vest fra Snipenstrik ! Denne Snipenstrike Jagtvest er et must have. ! Yderlaget er et særdeles slidstærkt stretch-materiale, som er teflon-behandlet for unikke, vandafvisende egenskaber. Indersiden af vesten er en blød fleece, som holder dig varm . Den er perfekt til de lune sommerjagter, men hvor du om morgen eller aften, trænger til lidt ekstra varme. Du kan også bruge denne vest til at tage udover din efterårs / Vinterjakke, hvis det virkelig er koldt og du trænger til lidt ekstra, på eks. gåse eller grisejagter. Jakken er utroligt let og derfor nem at pakke. Funktioner: YKK lynlåse overalt 4 lommer, der kan bruges som håndvarmere Kombiner Wolf vest med Wolverine hættetrøjen og så har du et godt sæt til vinteren også. Fås i Forest Ghost og Green Ghost camo. Yderligere information Farve GREEN GHOST (GRØN), FOREST GHOST (BRUN) Str. S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL Du vil måske også kunne lide… Snipenstrike Jagtbukser - Wolf DKK 1.099,00 Vælg muligheder Camouflage maling til ansigt DKK 69,00 Vælg muligheder Snipenstrike Hoodie Wolverine DKK 999,00 Vælg muligheder Snipenstrike Wolf Jakke DKK 1.499,00 Vælg muligheder Relaterede produkter Camouflage farve - Mat spraymaling - English Green DKK 49,00 Tilføj til kurv Camouflage maling på dåse - Coyote DKK 49,00 Tilføj til kurv

999 kr.

Fragt ukendt

dk wai

Jagtvest dame model Normandie - brun L

Jagtvest dame model Normandie - brun L

359 kr.
434 kr.inkl. fragt
Vildmarks
Jagtvest dame model Normandie - brun XL

Jagtvest dame model Normandie - brun XL

359 kr.
434 kr.inkl. fragt
Vildmarks
Tweed Country Waistcoat, vest, mørk grøn

Tweed Country Waistcoat, vest, mørk grøn

Klassisk jagtvest i engelsk tweed, som er behandlet med Teflon, som medfører maksimal slidstyrke, og langvarig beskyttelse mod vand- og olie baserede pletter, støv og jord. Udvendigt er jakken er lavet tweed af 60% uld, 25% polyester, 11% akryl og 4% andre fibre, hvilket gør, at denne jakke er i god slidstærk kvalitet Indvendigt polstret foer i 100% polyester , for at sikre modstand mod barske vejrforhold. Foret har et diamant quiltet mønster. Der er tilføjet en åndbar membran imellem tweed og foer, som gør tøjet vandtæt. Membranen lader fugten fra kroppen perspirere ud, samtidigt med at den holder vand ude, og beskytter mod selv de værste vejrsituationer. Andre elementer omfatter 2 håndvarmende skrålommer, to nedre forlommer, 2-vejs messing lynlås og moleskin trimning indvendigt på kraven. Se størrelsesskema her

599 kr.

Fri fragt

Godsejeren

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt