Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Lansky Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Lansky - Universal Slibesæt - 4 sten

Lansky - Universal Slibesæt - 4 sten

Stærkt universal-slibesæt fra Lansky En skarp kniv er et af jægerens vigtigste redskaber. Og at opnå denne skarpe knivsæg, kræver finesse og håndelag. Men med dette slibesæt fra Lansky behøver du ikke at være en garvet knivsliber, for at opnå et blændende resultat. I dette knivslibesæt medfølger nemlig en monteringsanordning, der hjælper dig med at opnå perfekte resultater - hver gang. Det vigtigste, når man sliber knive, er nemlig vinklen. Og med dette slibesæt medfølger et værktøj, der hjælper dig med at holde en konsistent vinkel i dit slibearbejde. I dette sæt får du en slibeklemme med vinkelanvisninger, samt en styrestang til hver slibesten. Disse to komponenter er sammen med til at sikre et fejlfrit resultat. Sættet består selvfølgelig også af de fire slibesten: 1 grov, rød slibesten (120 korn), 1 medium, grøn slibesten (280 korn), 1 fin, blå slibesten (600 korn) samt 1 medium trekantformet slibesten. Læs mere herunder.

429 kr.
468 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Lansky - Dobbeltsidet Diamantsliber - Medium/Fine

Lansky - Dobbeltsidet Diamantsliber - Medium/Fine

Praktisk diamantsliber fra Lansky med smart monteringssokkel Slibestenen er dobbeltsidet, med en grøn side (medium, 280 korn) og en blå side (fine, 600 korn). Soklen er udstyret med huller i bunden, så du let kan montere den med et par skruer ved din arbejdsstation. Dette stabiliserer arbejdet, hvilket er alfa og omega, hvis man vil opnå et ensartet og skarpt resultat. Soklen er derudover udstyret med gummilister. Gummilisterne sørger for, at soklen står stabilt, på enhver plan flade. Og du kan derved have den med på farten! Den grønne slibesten (280 korn) gør det grove arbejde, og får hurtigt bugt med ethvert sløvt blad. Den blå slibesten (600 korn) sliber mærkerne fra den grovere slibesten væk, og efterpolerer klingen, så resulatet bliver fabriks-skarpt. Denne dobbeltsidede slibesten er således perfekt til alt fra jagtknive til køkkenknive. Et essentielt værktøj for enhver jæger!

369 kr.
408 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Lansky - Pilesliber / Broadhead Sharpener

Lansky - Pilesliber / Broadhead Sharpener

Et simpelt og effektivt værktøj til buejægeren Denne pilesliber fra Lansky er et lettilgængeligt værktøj. Den kombinerer tre opgaver, så du let og hurtigt kan optimere dine broadheads og pilespidser. Værktøjet består af et skridsikkert gummihåndtag, som højner sikkerheden og forebygger uheld. På håndtaget er monteret en stærk slibesten i wolframcarbid. Slibestenen er særdeles funktionel, og kan bruges til både broadheads, mekaniske broadheads og endda dine jagtknive! Slibestenen står ud fra håndtaget, for at optimere præcision, sikkerhed og effektivitet under slibningen. Værktøjet har desuden den funktion, at det kan fastholde broadheads, således at du let kan løsne eller spænde dem. Dette viser sig nyttigt, hvis du eksempelvis skal udskifte dem, eller hvis de har løsnet sig, og derfor skal strammes. Alt i alt et smart 3-i-1-værktøj til den velekvipererede bueskytte! OBS: Slibevinklerne er forudindstillede til 22.5º på hver slibesten for at opnå en 45º slibevinkel.

129 kr.
168 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Lansky Multi Tool - 20 funktioner

Lansky Multi Tool - 20 funktioner

Lansky multiværktøj: En hel værktøjskasse i lommeformat! Tag alle de værktøjer, du oftest har brug for, med dig på reviret med dette praktiske lansky multi-værktøj! Med det får du 20 forskellige funktioner. Værktøjet er udarbejdet i bedste Lansky-stil med øje for både vægt, kvalitet og pris! Værktøjet er udarbejdet i 420 HC rustrfit stål, der sikrer en styrke, der gør, at værktøjet kan håndtere selv de mest udfordrende opgaver. Værktøjet leveres med et smukt og særdeles slidstærkt, forstærket etui af ballistisk nylon. Dette lukkes lækkert med en snap-lukning. Etuiet har også en intern lomme til opbevaring af de inkluderede 1/4" topnøgle- og bitsæt. Læs mere om Lansky multiværktøjet nederst på siden!

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Lansky Mini multitool

Lansky Mini multitool

Fiks lille lommemultitool fra Lansky. Dette multitool består af 10 små stykker værktøj der hjælper med at gøre hverdagen lettere for dig. Værktøjet er godt at have i lommen når man er ude i fritiden, og f.eks. fisker, går tur i skoven eller noget helt andet. Mini multitool indeholder: Tang Bidetang Kniv 35 mm blad Sav 40 mm Stjerneskruetrækker Oplukker med fladskruetrækker ende Fil Dåseåbner Kratteværktøj Fladskruetrækker

119 kr.
168 kr.inkl. fragt
Westgun.dk
Lansky Mini multi tool

Lansky Mini multi tool

99 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Lansky 3-Stens Slibesæt

Lansky 3-Stens Slibesæt

Få perfekt skarpe knive igen. opspændingen sørger for den rigtige vinkel på skæret. Det kan ikke gå galt.

399 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt