Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Wiley X Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Wiley X SPEAR Goggles, Smoke/Clear lens, Matte Black Frame

Wiley X SPEAR Goggles, Smoke/Clear lens, Matte Black Frame

Wiley X SPEAR beskyttelsesbriller Wiley X SPEAR er en lavprofil, multi-funktionel beskyttelsesbrille med stel i mat sort. Indvendigt er brillen isoleret med kraftig skum, der slutter tæt til ansigtet og lukker af for vind, støv og partikler. Skumindsatsen sørger desuden for, at du har god ventilation, og at brillen er åndbar og dug-fri. Skumindsatsen kan nemt tages af og på eller skiftes efter behov. Den justerbare nakkerem i elastik har quick release-spænder, så du hurtig kan spænde nakkenremmen af. Til brillen får du 2 forskellige linser; Smoke og Clear. De to linser gør det muligt at lave hurtige skift af linse alt efter, hvilke omgivelser, situationer og lysforhold du befinder dig i. Smoke er perfekt til stærkt sollys. Den filtrerer 80-86% af det synlige lys og sørger for maksimal reduktion af blænding. Clear sørger for maksimal lysgennemgang, så du oplever omgivelsernes faktiske farver. Den filtrerer 11% af det synlige lys. Brilleglassene er lavet i polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. De er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler. Med til brillen hører en opbevaringspose med bæltestopper, en pudseklud samt stof til at sætte over stellet, når brillen ikke er i brug. Farve: Matte Black. Detaljer: Stel i mat sort. 2 linser: Smoke og Clear. Justerbar elastiknakkerem med quick release-spænder. Stærkt og splintfrit polykarbonat brilleglas. Modstandsdygtig overfor ridser. Anti-dug system. Opfylder kravene i det europæiske direktiv 89/686/EEC og EN166:2001. Bestået ANSI standard. CE-mærket. Beskyttende stof til brillestellet, når brillen ikke er i brug. Der medfølger opbevaringspose og pudseklud. Varen er ny.

849 kr.

Fri fragt

417.dk
Wiley X NERVE Goggles, Smoke/Clear, Tan Frame

Wiley X NERVE Goggles, Smoke/Clear, Tan Frame

Wiley X NERVE sikkerhedsbriller Beskyt dine øjne mod skarpt lys, flyvende partikler, støv eller lignende med disse ballistiske goggles fra Wiley X i sandfarvet stel. Nakkeremmen i elastik har quick release-spænder samt et TRI-Glide system, så du kan justere længden på remmen. Til brillen hører to linser; Clear og Smoke Grey. De to linser gør det nemt at tilpasse sig skiftende omgivelser. Clear beskytter dine øjne og øjenomgivelser. Den maksimale lysgennemgang i det klare glas sørger for, at du oplever omgivelsernes faktiske farver. De er gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. De filtrerer 11% af det synlige lys. Smoke Grey-linsen er perfekt til stærkt sollys og filtrerer 80-86% af det synlige lys. Brilleglassene er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler. Med til brillen hører et kraftigt opbevaringshylster med bæltestopper, en pudseklud samt stof til at sætte over stellet, når brillen ikke er i brug. Farve: Tan. Detaljer: Sandfarvet stel. Linser: Clear og Smoke Grey. Elastiknakkerem med TRI-Glide system og quick release-spænder. Stærkt og splintfrit polykarbonat brilleglas. Modstandsdygtig overfor ridser. Anti-dug system. Opfylder kravene i det europæiske direktiv 89/686/EEC og EN166:2001. Bestået ANSI standard. CE-mærket. Beskyttende stof til brillestellet, når brillen ikke er i brug. Der medfølger opbevaringshylster og pudseklud. Varen er ny.

849 kr.

Fri fragt

417.dk
Wiley X - Boss Kryptek

Wiley X - Boss Kryptek

Wiley X er tilbage og præsenterer her en stilren camouflage-udgave af deres populære Boss-model Du har sikkert hørt det, men det skader ikke at høre det igen: Denne brillemodel vandt prisen for Best New Eyewear Product på den europæiske fiskemesse EFFTEX i 2017. Brillen er udstyret med Polarized Amber Gold Mirror glas, som udelukker refleksioner fra alle vandrette overflade. Dette øger kontrasterne i synsfeltet, giver en klarere farveopfattelse og et skarpere syn. Wiley X's Boss-brillens polariserede solglas fjerner desuden al genskær. Dette gør dem perfekte til bilkørsel, præcisionsskydning samt diverse friluftsaktiviteter, såsom skisport og fiskeri. Billernes polariserede glas yder 100% UV beskyttelse - og så er det behandlet med T-ShellTM, som beskytter glasset mod ridser. Med til brillen følger et aftageligt skumindsats, som beskytter dine øjne for støv, vind og fremmedlegemer. Læs mere herunder.

1.249 kr.

Fri fragt

JagtogVildt
Wiley X SG-1 brille, Smoke/Clear, Matte Black Frame

Wiley X SG-1 brille, Smoke/Clear, Matte Black Frame

Wiley X SG-1 multifunktionsbrille Wiley X SG-1 er en multifunktionsbrille, som er praktisk til mange forskellige situationer og arbejdssteder. Du kan bruge den alsidige brille med almindelige brillerstænger eller som goggles med den medfølgende nakkerem i elastik. Med til brillen hører også et etui til opbevaring, brillesnor, pudseklud og to forskellige linser. Brilleglassene er lavet i polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. De er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler. Til brillen får du 2 forskellige linser; Smoke og Clear, som gør det muligt at lave hurtige skift af linse alt efter, hvilke omgivelser situationer og lysforhold, du befinder dig i. Smoke er perfekt til stærkt sollys. Den filtrerer 80-86% af det synlige lys og sørger for maksimal reduktion af blænding. Clear sørger for maksimal lysgennemgang, så du oplever omgivelsernes faktiske farver. Den filtrerer 11% af det synlige lys. Detaljer: Matsort stel. 2 linser: Smoke og Clear. Justerbare nakkerem i elastik. Brillestænger, som kan skiftes. Stærkt og splintfrit polykarbonat brilleglas. Modstandsdygtig overfor ridser. Medfølgende etui til at beskytte brillen, når den ikke er i brug. Medfølgende brillesnor og pudseklud. Varen er ny.

899 kr.

Fri fragt

417.dk
Wiley X SPEAR Goggles, Grey/Clear/Light rust, Matte Black Frame

Wiley X SPEAR Goggles, Grey/Clear/Light rust, Matte Black Frame

Wiley X SPEAR sikkerhedsbriller Wiley X SPEAR er en lavprofil multi-funktionel beskyttelsesbrille med mat sort stel. Indvendigt er brillen isoleret med kraftig skum, der slutter tæt til ansigtet og lukker af for vind, støv og partikler. En ekstra skumindsat kan nemt tages af og på efter behov. Et tyndt lag skum i stellets kant sørger for, at du har god ventilation og at brillen er åndbar og dug-fri. Den justerbare nakkerem i elastik har quick release-spænder, så du hurtigt kan spænde nakkenremmen af. Til brillen får du hele 3 forskellige linser; Clear, Smoke Grey og Light Rust. De tre linser gør det muligt at lave hurtige skift af linse alt efter hvilke omgivelser, situationer og lysforhold, du befinder dig i. Smoke Grey er perfekt til stærkt sollys. Den filtrerer 80-86% af det synlige lys og sørger for maksimal reduktion af blænding. Light Rust har en kontrastfremhævende virkning og filtrerer 40% af det synlige lys, særligt det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn. Clear sørger for maksimal lysgennemgang, så du oplever omgivelsernes faktiske farver. Den filtrerer 11% af det synlige lys. Brilleglassene er lavet i polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. De er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler. Med til brillen hører en opbevaringspose med bæltestopper, en pudseklud samt stof til at sætte over stellet, når brillen ikke er i brug. Farve: Matte black. Detaljer: Matsort stel. 3 linser: Smoke Grey, Light Rust og Clear. Justerbar elastiknakkerem med quick release-spænder. Stærkt og splintfrit polykarbonat brilleglas. Modstandsdygtig overfor ridser. Anti-dug system. Opfylder kravene i det europæiske direktiv 89/686/EEC og EN166:2001. Bestået ANSI standard. CE-mærket. Beskyttende stof til brillestellet, når brillen ikke er i brug. Der medfølger en ekstra skumindsat der kan klikkes af og på. Der medfølger opbevaringspose og pudseklu...

899 kr.

Fri fragt

417.dk
Wiley X SPEAR Dual Goggles Grey/Clear/Rust, Tan Frame

Wiley X SPEAR Dual Goggles Grey/Clear/Rust, Tan Frame

Wiley X SPEAR Dual beskyttelsesbriller Wiley X SPEAR Dual er en lavprofil, multi-funktionel beskyttelsesbrille med sandfarvet stel. Indvendigt er brillen isoleret med kraftig skum, der slutter tæt til ansigtet og lukker af for vind, støv og partikler. Et tyndt lag skum i stellets kant sørger for, at du har god ventilation, og at brillen er åndbar og dug-fri. Skumindsatsen kan nemt tages af og på eller skiftes efter behov. Den justerbare nakkerem i elastik har quick release-spænder, så du hurtig kan spænde nakkenremmen af. Linsen på Wiley X SPEAR Dual består af to lag, som adskiller temperaturforskellen fra luften på indersiden og ydersiden af linsen, hvilket gør det næsten umuligt, at brillen dugger. Til brillen får du hele 3 forskellige linser; Grey, Clear og Rust. De tre linser gør det muligt at lave hurtige skift af linse alt efter hvilke omgivelser, situationer og lysforhold, du befinder dig i. Grey er perfekt til stærkt sollys. Den filtrerer 80-86% af det synlige lys og sørger for maksimal reduktion af blænding. Clear sørger for maksimal lysgennemgang, så du oplever omgivelsernes faktiske farver. Den filtrerer 11% af det synlige lys. Rust har en kontrastfremhævende virkning og filtrerer 40% af det synlige lys, særligt det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn. Brilleglassene er lavet i polykarbonat, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. De er behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover beskytter de mod alle skadelige UVA og UVB-stråler. Med til brillen hører en opbevaringspose med bæltestopper, en pudseklud samt stof til at sætte over stellet, når brillen ikke er i brug. Farve: Tan. Detaljer: Sandfarvet stel. To-lags linse, som gør det næsten umuligt, at brillen dugger. 3 linser: Grey, Clear og Rust. Justerbar elastiknakkerem med quick release-spænder. Stærkt og splintfrit polykarbonat brilleglas. Modstandsdygtig overfor ridser. Anti-dug system. Opfylder kravene i det europæiske direktiv 8...

999 kr.

Fri fragt

417.dk
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt