Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Merkel Jagt

Relaterede butikstilbud

Merkel - Helix Speedster OR (Limited Edition) inkl. Aimpoint "Driven Hunt" Micro H2

Merkel - Helix Speedster OR (Limited Edition) inkl. Aimpoint "Driven Hunt" Micro H2

Riflen er produceret i begrænset oplæg. Dette er den ultimate riffel til stort set alle jagtsituationer. Kaliberskift er super nemt, uden brug af værktøj, så du kan tilpasse riflen til hver jagtsituation. Speedster skæftet sikrer hurtig repetering i alle skudøjeblikke og sammen med "Straight-Pull" funktionen, vil du være repetere hurtigere end alle dine jagtkamerater. Samtidig er skæftet justerbart på både bagskæftet og kindpuden. Kommer med gevind til lyddæmper. Limited Edition er med orange "Soft-Point" indlæg.Aimpoint-serien er verdenskendt for sin robusthed og anerkendt for deres parallaxe-frie sigter, hvilket betyder, at ligegyldigt hvordan dit øje er placeret i forhold til sigtet, så rammer du, der hvor den røde prik indikerer det - hver gang. Micro H-2 er fremstillet efter feedback fra kunder, som ønskede et endnu kraftigere rødpunktsigte. Micro H-2 kommer med en ultrastærk opbygning og flip-up covers som beskytter linserne. Nye optiske linser og coating giver en ultraskarp rød prik. Dette sæt inkluderer både det populære Micro H-2 rødpunktsigte, en orange kasket, en orange geværrem, en orange grebskugle & en god jagt-DVD. Sættet passer perfekt til drivjagter.

38.999 kr.

Fri fragt

GrejFreak
Merkel Gebr LUX Haglgevær - Kaliber 12/70

Merkel Gebr LUX Haglgevær - Kaliber 12/70

Velholdt haglvåben fra Gebr Merkel i kaliber 12/70 model Lux. Våbnet har masser af smukke graveringer på baskylen. På den ene side en hund, der har stand med opfløj af to agerhøns og på den anden side ænder. Våbnet har fast boring, 2-delt forskæfte, er udført i flot valdnød samt har fine netgraveringer. Der er pistolgreb, kindpude samt bred ventileret sigteskinne. Et flot våben, som du skal have i hånden! Træstruktur og -nuance kan variere fra våbnet på billedet. Kaliber: 12/76 Løbslængde: 68 cm Skæftelængde: 36,5 cm Skæfte: Træ Sikring: Manuel Ejector: Ja Chokes: Fast boring Aftrækker: Double aftrækker Tilhørende kuffert: Nej Købet af våbnet er betinget af, at du som køber har et gyldigt jagttegn. Ring gerne til os på 86 6000 36, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

24.999 kr.

Fri fragt

Jafi
Merkel Kuffert

Merkel Kuffert

Merkel kuffert til eksempelvis RX.HELIX med 2 løb. Også plads til ekstra magasiner og 2 sigtekikkerter. Fremstillet i canvas med læderforstærkninger i hjørner. Eksklusiv udseende

8.879 kr.

Fragt ukendt

Gun & Country Shop

Merkel Gear jakke PALEARCTIC 365

Merkel Gear jakke PALEARCTIC 365

Merkel Gear PALEARCTIC 365 JACKET Helt igennem fantastisk jakke til outdoor og jagt. Let og smidig med rigtig gode detaljer, såsom ammunitionsholder i lommen, udluftnings lommer, lydløs, vind og regntæt. Designed til aktivitet Den nyeste teknologi - 37.5TM-membran. Indvendig foer i Waffle fleece. Specifikationer min. 20.000 mm/m² vandsøjletryk min. 20.000m² Åndbarhed Lynlås: #5, YKK® 2-way Vislon Zip #5, YKK® 1-way Vislon Zip Forstærket lommer til varme hænder Ekstra stærke syninger 800 grams

2.299 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

Merkel Gear Hybrid buks

Merkel Gear Hybrid buks

Super jagtbuks, med alle de rigtige finesser. Vandafvisende på for og bagside op til lommerne. 37,5 membran gør buksen meget åndbar og super temperatur regulerende. Flexibelt materiale. 2 lårlommer, 2 sidelommer, baglomme og justerbare ben og lille støvle hægte. Max comfort høj talje og antislip belægning som holder bluse / skjorte på plads. 87 % polyester, 13 % polyamid, med stretch.

1.699 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

Merkel RX. Helix Wild Boar Syntet. System

Merkel RX. Helix Wild Boar Syntet. System

Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige lige-tilbage-frem repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster.RX.Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede.Hele designet af den nye RX.Helix er kompakt og ergonomisk.

16.000 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Merkel Gear Palaerktis Dame Jagtbuks

Merkel Gear Palaerktis Dame Jagtbuks

Merkel Gear dame tøj er helt et nyt frisk design i stil rigtige farver og former. Disse Merkel Gear MNTN bukser er gennemtænkt til mindste detalje. De er lavet til helårsbrug, og selvfølgelig 100 % vind og vandtætte samt ånd bar, ved brug af den nyeste teknologi udviklet sammen med blandt andet ADDIDAS. Masser af lommer med og uden lylåse, lommerne fungerer som ekstra slid stærke bagdel og knæ stykker. Mulighed for åbning ved låret til udluftning. Formen er tætsiddende uden at stramme og med et lidt højere rygstykke.

1.124 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

Merkel Gear Palaerktis Dame Jakke

Merkel Gear Palaerktis Dame Jakke

Merkel Gear dame tøj er helt et nyt frisk design i stil rigtige farver og former. Denne Merkel Palearctic 365 jakke, er lavet til helårsbrug. Den er super behagelig at have på - Let, smidig og med mange smarte detaljer. 100 % vind og vandtæt, men samtidig åndbar, indvending med tyndt lag af waffle fleece. Formen er tætsiddende, og lidt længere på bagstykket.

1.687 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

Merkel 96K Drilling - 7x57R - 12/70 - Brugt

Merkel 96K Drilling - 7x57R - 12/70 - Brugt

Super flot drilling fra Merkel. Merkel 96K er i kaliber. 7x57R Hagl kaliber. 12/70 Drillingen er med flotte skæfter, og kindpude på bagkolben. Geværet har løbsvælger Rembøjler er monteret Total længde. 103 cm. Længde fra bagkappe til aftrækker. 36,5 cm.

27.995 kr.

Fragt ukendt

Sportshuset

Merkel Helix Explorer 308 M/ Vekselpibe & Aimpoint H2 Micro

Merkel Helix Explorer 308 M/ Vekselpibe & Aimpoint H2 Micro

Merkel helix Explorer med den lynhurtige “lige-tilbage-frem” repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster. Merkel Helix Explorer er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede. RX. Helix "Explorer" er med sort receiver og sort syntetisk skæfte Kaliber. 308 Riflen er monteret med Aimpoint H2 Weaver rødpunkts sigte, så er du hurtig på jagt målet. Aimpoint Micro H-2 Weaver er genial til tryk og driv jagt. Justerbar dot Farve: Sort Dot Size: 2 MOA Batteri levetid: 50.000 timer Batteri type: CR2032 Vægt: 93 g Vægt med montage og flip covers: 136 g Tænd/sluk: Drejeknap Montage: Picatinny/Weaver Her får du en drivjagtspakke i topklasse

20.000 kr.

Fragt ukendt

Sportshuset

RX. Helix Bundstykkehoved

RX. Helix Bundstykkehoved

bundstykkehoved til RX Helix Tikka Tikka T3x Tactical 20.499,00 kr. Tikka Tikka T3x Hunter 11.299,00 kr. Sako Sako A7 Synthetic 12.499,00 kr. CZ CZ 455 Synthetic 4.599,00 kr. Sako Sako Quad løb 3.199,00 kr. Mauser Mauser M18 7.499,00 kr. Merkel RX. Helix Black 30.296,00 kr. Blaser Blaser R8 udskiftelige løb 7.400,00 kr. Blaser Blaser K95 Kip Black Edition 45.600,00 kr. Sako Sako Quad Synt. 8.099,00 kr. Merkel RX. Helix synt 27.099,00 kr. Mauser Mauser M12 Extreme 14.000,00 kr. Blaser Blaser R8 Baronesse 88.700,00 kr. Sako Sako 85 Hunter 17.699,00 kr. Tikka Tikka T3x Lite 9.999,00 kr. Sako Sako 85 Grizzly 21.999,00 kr.

2.399 kr.

Fragt ukendt

Nancke Jagtliv

Merkel RX. Helix Black system

Merkel RX. Helix Black system

Hurtigt overblik PRISERNE ER FRA - OG OPAD! En riffel fra tyske , der har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet. Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige “lige-tilbage-frem” repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster. RX.Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede. Hele designet af den nye RX.Helix er kompakt og ergonomisk. Den er en fryd for øjet - og så kan du få den med skæfter i flere forskellige trækvaliteter samt et skæfte i kunststof. Sammen med de mange forskellige kalibre i vekselløb betyder det, at du kan skræddersy din helt personlige riffel. Se mere om konceptet her og oplev Merkel RX. Helix i Hunters Video filmen "Wild Boar 5" her. RX.Helix "Black" fås med sort receiver, træklasse 2, straight pistolgrebsskæfte med kindpude, gummi bagkappe, sort baskyle og drivjagt-sigtemiddel. RX.Helix "Black HK4" som ovenstående men i træklasse 4. RX.Helix "Black HK6" som ovenstående men i træklasse 6

17.899 kr.

Fragt ukendt

Nordsjællands Jagt

Merkel Gear Jagthat

Merkel Gear Jagthat

En stilfuld klassisk jagthat med læderbånd og bronze Merkel emblem. Vandtæt og formfast, lavet i tætvævet filt.

699 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

RX. Helix udskiftelige løb

RX. Helix udskiftelige løb

17 mm dia. = rundt løb samt drivjagt-sigtemiddel. 19 mm dia. = rundt løb semi vægt uden sigtemiddel. Jensen Rifle Co. Jensen Rifle Co. 65.000,00 kr. Blaser Blaser R8 Baronesse 88.700,00 kr. Tikka Tikka T3x Hunter Fluted 11.999,00 kr. Blaser R8 Professional Success Monza 40.500,00 kr. Mauser Mauser M12 Basic 18.100,00 kr. Tikka Tikka T3x Lite 9.999,00 kr. Lynx Lynx rettrækker 24.000,00 kr. Sako Sako A7 Synthetic 12.499,00 kr. Sako Sako 85 Brown Bear 21.299,00 kr. Sako Sako 85 Classic Deluxe 31.199,00 kr. Merkel RX. Helix synt 27.099,00 kr. Sako Sako 85 Hunter Stainless 18.899,00 kr. Sako Sako 85 Deluxe 26.299,00 kr. Mauser Mauser M12 Extreme 14.000,00 kr. Sako Sako Quad Synthetic 8.699,00 kr. Tikka Tikka T3x Hunter 11.299,00 kr.

7.699 kr.

Fragt ukendt

Nancke Jagtliv

Merkel Helix Speedster, 308W

Merkel Helix Speedster, 308W

Merkel Helix Speedster, 308W Syntetisk skæfte 51 cm pibe med gevind 15x1 Total længde: 107 cm Aftageligt 3 skuds magasin

31.995 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

Merkel Helix Explorer Cal. 308 Win

Merkel Helix Explorer Cal. 308 Win

En riffel fra tyske Merkel, der har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet. Med lanceringen af Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige “lige-tilbage-frem” repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster. Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede. Hele designet af den nye Helix Explorer er kompakt og ergonomisk. Den er en fryd for øjet - og så kan du få den med skæfter i flere forskellige trækvaliteter samt et skæfte i kunststof. Sammen med de mange forskellige kalibre i vekselløb betyder det, at du kan skræddersy din helt personlige riffel. Denne kommer med glat løb uden sigte, men med gevind til dæmper.

24.000 kr.

Fri fragt

Lundemøllen

Merkel Drilling, 12-70 + 6.5x57R #BRUGT

Merkel Drilling, 12-70 + 6.5x57R #BRUGT

Merkel Drilling, 12-70 + 6.5x57R Drilling Kaliber 12-70 + 6.5x57R 63 cm løb Inkl. Swarovski optik Habicht 1,5-4,5x20 Med einhack montage

14.995 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

Merkel RX. Helix "Black HK4" System

Merkel RX. Helix "Black HK4" System

Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige lige-tilbage-frem repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster.RX.Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede.Hele designet af den nye RX.Helix er kompakt og ergonomisk. Den er en fryd for øjet - og så kan du få den med skæfter i flere forskellige trækvaliteter. Her er den vist med grade 4 skæfte.

20.000 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Merkel Gear lang underbuks

Merkel Gear lang underbuks

Merkel longjohn, Underbuks, er blød og elastisk og lavet af blandt andet merino uld. Det gør at varme og sved transporteres effektivt væk fra kroppen. Kraftig elastik og gylp som gør buksen super behagelig at have på. SPECIFIKATIONER Stof 65% Merinowolle, 35% Cocona 37.5 Polyester 235 g/m²

749 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

Merkel Helix, 9.3x62

Merkel Helix, 9.3x62

Merkel Helix Skæfte i træ Kaliber 9,3x62 med mundingsbremse Fem skuds magasin Velholdt

21.995 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

RX. Helix synt

RX. Helix synt

En riffel fra tyske Merkel, der har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet. Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige lige-tilbage-frem" repetering - uden op/ned bevægelser. Jensen Rifle Co. Jensen Rifle Co. M75 42.000,00 kr. Jensen Rifle Co. Jensen Rifle Co. M98 Lux 375 H&H Mag, 95.000,00 kr. CZ CZ vekselløb 2.599,00 kr. Merkel RX. Helix Bundstykkehoved 2.399,00 kr. Merkel RX. Helix Black 30.296,00 kr. Tikka Tikka T3x Tactical 20.499,00 kr. Tikka Tikka T3x Hunter Fluted 11.999,00 kr. Merkel RX. Helix udskiftelige løb 7.699,00 kr. Blaser Blaser K95 Kip Black Edition 45.600,00 kr. Blaser Blaser R8 Baronesse 88.700,00 kr. Tikka Tikka T3 Lite 9.199,00 kr. CZ CZ 455 Lux 5.899,00 kr. Mauser Mauser M03 30.600,00 kr. Mauser Mauser M12 Basic 18.100,00 kr. Sako Sako 85 Grizzly 21.999,00 kr. Sako Sako 85 Classic Deluxe 31.199,00 kr.

27.099 kr.

Fragt ukendt

Nancke Jagtliv

Merkel RX. Helix Wild Boar system

Merkel RX. Helix Wild Boar system

Hurtigt overblik En riffel fra tyske , der har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet. Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige “lige-tilbage-frem” repetering - uden op/ned bevægelser. Skift af løb, og dermed kaliber, sker ganske hurtigt og med enkle greb - og sikkerheden er i top. Samtidig med at løbet fjernes, udtages også bundstykket med det roterbare og aftagelige bundstykkehoved med seks låseknaster. RX.Helix er forsynet med en letbetjent sikring øverst på kolbehalsen, og med et patenteret slagfjedersystem kan du altid være sikker på skudafgivelsen. Under rejse eller anden transport kan du altid fjerne bundstykkehovedet, og riflen vil ikke kunne anvendes af uautoriserede. Hele designet af den nye RX.Helix er kompakt og ergonomisk. Den er en fryd for øjet - og så kan du få den med skæfter i flere forskellige trækvaliteter samt et skæfte i kunststof. Sammen med de mange forskellige kalibre i vekselløb betyder det, at du kan skræddersy din helt personlige riffel. Se mere om konceptet her og oplev Merkel RX. Helix i Hunters Video filmen "Wild Boar 5" her. RX.Helix "Wild Boar" fås med grå receiver, træklasse 4, speciel udvalg træ, straight pistolgrebsskæfte med kindpude, gummi bagkappe, sort baskyle g drivjagt-sigtemiddel og med jagt scene-gravering med 1 dyr og arabesk buket.

25.899 kr.

Fragt ukendt

Nordsjællands Jagt

Merkel RX Helix 30.06 Pibe Ø17 15/1 u/Sigtemid.

Merkel RX Helix 30.06 Pibe Ø17 15/1 u/Sigtemid.

7.499 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Merkel magasin

Merkel magasin

Udskiftelig magasin til Merkel RX Helix systemer og rifler. Magasinet er udført i kraftig fiber plast og metal. Farve: Sort. Kaliber Valg. Magasin -4-skuds 222 rem. Magasin -4-skuds 223 rem. Magasin -3-skuds 243 win., 6,5x55, 308 win. Magasin -3-skuds 7x64, 8x57js, 30-06, 270. Magasin -3-skuds 9,3x62 Magasin -3-skuds 300 win.Mag., 7 mm. Mag. Magasin -5-skuds 243, 6,5x55, 308 win. Magasin -5-skuds 30-06, 270, 7x64, 8x57js. Magasin -5-skuds 9,3x62.

1.499 kr.

Fragt ukendt

Sportshuset

Merkel RX Helix, 6.5x55

Merkel RX Helix, 6.5x55

Merkel RX Helix, kaliber 6.5x55 Syntetisk skæfte 57 cm pibe Total længde: 107 cm Aftageligt 3 skuds magasin Mulighed for kaliberskifte

19.995 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

Merkel RX Helix, 9.3x62

Merkel RX Helix, 9.3x62

Merkel RX Helix, kaliber 9.3x62 Syntetisk skæfte 57 cm pibe Total længde: 107 cm Aftageligt 3 skuds magasin Mulighed for kaliberskifte

19.995 kr.

Fragt ukendt

Mbjagt

Merkel Gear Odin Uldtrøje

Merkel Gear Odin Uldtrøje

Merkel Gear Odin uldtrøje, en U undværlig del i jagtgarderoben. Denne trøje alsidig i sin brug, enten til at bruge som ydertrøje eller mellemtrøje. Perfekt som mellemlag om vinteren, uldindholdet på 80 % gør trøjen virkelig varm og behagelig. 20 % polyamid, gør trøjen fleksibel og giver god pasform. Behagelig krave med lynlås til ned midt på brystet. Virkelig lækker.

949 kr.

Fri fragt

Jagtkompagniet

RX. Helix Black

RX. Helix Black

En riffel fra tyske Merkel, der har produceret våben siden slutningen af 1800 tallet. Med lanceringen af RX.Helix sætter Merkel helt nye normer for repeterrifler til jagt. Mauser låsen, som har været anvendt i repeterrifler siden 1898, har af Merkels våbeningeniører fået en revolutionerende ansigtsløftning, som tillader den lynhurtige lige-tilbage-frem" repetering - uden op/ned bevægelser. Blaser Blaser R8 Baronesse 88.700,00 kr. Sako Sako Quad Synthetic 8.699,00 kr. Jensen Rifle Co. Jensen Rifle Co. - M98 - STANDARD 68.000,00 kr. Jensen Rifle Co. Jensen Rifle Co. M98 Lux 375 H&H Mag, 95.000,00 kr. Sako Sako 85 Classic 21.299,00 kr. Sako Sako 85 Classic Deluxe 31.199,00 kr. Tikka Tikka T3x Lite 9.999,00 kr. Blaser R8 Professional Success Monza 40.500,00 kr. Blaser Blaser R8 Proffessionel Success 29.800,00 kr. Sako Sako 85 Bavarian 19.799,00 kr. Merkel RX. Helix Bundstykkehoved 2.399,00 kr. Mauser Mauser M18 7.499,00 kr. Sako Sako A7 Synthetic 12.499,00 kr. CZ CZ vekselløb 2.599,00 kr. Tikka Tikka T3x Hunter Fluted 11.999,00 kr. Blaser Blaser R8 Proffessionel 29.800,00 kr.

30.296 kr.

Fragt ukendt

Nancke Jagtliv

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt