Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Härkila Jagttøj

24 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Härkila Moose Hunter HSP Jagtjakke

Härkila Moose Hunter HSP Jagtjakke

Härkila Moose Hunter HSP Jagtjakke.Moose Hunter HSP er lavet i børstet og lydsvagt tricot stof, som er DWR behandlet og derved giver en overflade, som er smuds -og vandafvisende. Jakkens HSP membran giver en jakke, som er 100% vindtæt og rigtig god åndbarhed.Moose Hunter er i en blanding af MossyOak Break-UP Country og MossyOak Orange Blaze camouflage, der giver en bedre synlighed overfor andre jægere.Jakkens inderside er med mesh foring, som effektiv transporterer fugten væk fra kroppen, så du får den bedst mulige komfort.2-vejs skråstillet lynlås, høj krave, ventilationslynlåse under armene og to store praktisk forlommer, brystlomme med lynlås og magnetlukning.Härkila Moose Hunter HSP fås i størrelsen Medium - 3XL.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Härkila Norse Jagtjakke

Härkila Norse Jagtjakke

Härkila Norse jagtjakke i lydløst materiale og med meget lav vægt.Jakken er med Gore-Tex teknologi, som giver en 100% vandtæt og vindtæt jakke.Härkila Norse er forsynet med ventilationslynlåse under armene, justerbar i ærmer og bund, sammenklappelig hætte, samt radiolomme til walkie-talkie eller mobiltelefon.Härkila Norse er i meget høj kvalitet og det perfekte valg til den aktive jæger og fås i størrelsen 48 - 56.

2.499 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Härkila Pro Hunter X Herre Jagtbukser

Härkila Pro Hunter X Herre Jagtbukser

Härkila Pro Hunter X jagtbukser.Ekstrem slidstærke jagtbukser i Pro Hunter serien med vand -og vindtæt Gore-Tex membran.Pro Hunter X er forsynet med flere store praktisk lommer og lårlommer, seleknapper, formskårne knæ, snelås og D-ring.Härkila Pro Hunter X bukserne er med hele 5 års garanti og fås i størrelsen 46 - 58.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Härkila Hiker jagtbukser

Härkila Hiker jagtbukser

Härkila Hiker er slidstærke bukser med stor komfort der er perfekte til jagt og outdoor aktiviteter. Voksbehandlede så de er vand- og smudsafvisende Formskårne knæ Silikonebånd i linningen forhindrer bukserne i at glide ned

999 kr.
1.048 kr.inkl. fragt
Westgun.dk
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt