Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Beartooth Jagt

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Sort

Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Sort

Med dette kolbeforhøjer sæt kan du øge kindpudehøjden på din geværkolbe let og effektivt Dette er løsningen, du har ledt efter, hvis din præcision med dit våben lider grundet forkert våbentilpasning. Eller hvis du har brug for hjælp til at komme på højde med trådkorset i dit riffelsigte. Med dette kolbeforhøjer sæt får du en slidstærk neopren sleeve og hi-density skumindlæg i 5 forskellige størrelser. Du kan benytte et enkelt indlæg, eller kombinere flere, til at afhjælpe et dårligt anlæg. Uanset hvor meget eller lidt, du har brug for at hæve kindpudehøjden på din geværkolbe, er det muligt med dette sæt. For du kan forhøje fra bare 1/8" og op til 1,5". Sættet indeholder: Kindpuder i 5 forskellige størrelser: 3, 6, 9,5, 12,5 og 16 mm. 1 StockGuard neopren sleeve - smoothskin model (med ammunitionsstropper). Passer til alle kolber!

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Brun

Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Brun

Med dette kolbeforhøjer sæt kan du øge kindpudehøjden på din riffel let og effektivt.Dette er løsningen, du har ledt efter, hvis din præcision med dit våben lider grundet forkert våbentilpasning. Eller hvis du har brug for hjælp til at komme på højde med trådkorset i dit riffelsigte. Med denne kolbeforhøjer sæt får du en slidstærk neopren sleeve og hi-density skumindlæg i 5 forskellige størrelser. Du kan benytte et enkelt indlæg, eller kombinere flere, til at afhjælpe et dårligt anlæg. Uanset hvor meget eller lidt, du har brug for at hæve kindpudehøjden på din riffel, er det muligt med dette sæt. For du kan forhøje fra bare 1/8" og op til 1,5". Sættet indeholder:Kindpuder i 5 forskellige størrelser: 3, 6, 9,5, 12,5 og 16 mm. 1 StockGuard neopren sleeve - smoothskin model (med ammunitionsstropper). Passer til alle kolber!

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Camo

Beartooth's Kit 2.0 Kolbeforhøjer - Camo

Øg kindpudehøjden på din riffel let og effektivt med dette kolbeforhøjersæt fra Beartooth Lider din våbenpræcision under forkert våbentilpasning? Har du brug for hjælp til at komme på højde med trådkorset i dit riffelsigte? Eller har du simpelthen bare brug for at have dine patroner tæt på dig, så de er lette at få fat på? Så er dette løsningen, du har ledt efter. Med denne kolbeforhøjer fra Beartooth får du et slidstærkt neoprensleeve, og 5 high-density skumindlæg i 5 forskellige størrelser. De forskellige skumindlæg giver dig mulighed for at benytte et enkelt indlæg, eller kombinere flere for at afhjælpe et dårligt anlæg. Med dette kolbeforhøjersæt er det muligt at forhøje din kolbes højde, så den passer perfekt til dig. Du kan nemlig forhøje med helt op til 1,5" og helt ned til 1/8". Kolbeforhøjeren har ammunitionsstropper på siden, så du kan opbevare din ammunition lige ved hånden - uden at blive generet af den. Sleevet passer til alle kolber.

349 kr.
388 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt