Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

GRS Jagt

Relaterede butikstilbud

GRS Hunter justerbart skæfte, Green Mountain Camo Schultz & Larsen - Classic DL LH

GRS Hunter justerbart skæfte, Green Mountain Camo Schultz & Larsen - Classic DL LH

Riffelskæfte i flot Green Mountain Camo-design. Passer til mange riffelmærker/modeller: Blaser, Browning, Carl Gustav Husqarna, Howa, Kongsberg/Lakelender, Mauser, Remington, Sako, Sauer, Schultz & Larsen, Tikka.

5.400 kr.
5.425 kr.inkl. fragt
SIE-Hunting
GRS Beserk

GRS Beserk

GRS Beserk syntetskæfte. Norske GRS har for længst positioneret sig på markedet for sportskydning med deres super ergonomiske skæfter. GRS Beserk er det nyeste skud på stammen, og efter vores vurdering får man virkelig noget for pengene. I modsætning til de fleste andre GRS skæfter er Beserk ikke lavet af laminat, men af glasfiberforstærket plastik. På greb og forskæfte er ilagt gummipaneler, så man har et sikkert greb selv under de værste vejrforhold. Kolben kan nemt forlænges, ligesom kindpuden nemt kan forhøjes. Desuden medfølger aftagelige rembøjler med trykknap. Indtil videre fåes skæftet kun i sort, og kun til Remington 700 SA og LA samt Tikka T3. Hvis man ønsker at bestille, kontakt os da venligst for dialog, således at det bliver helt rigtigt.

3.990 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

GRS Decima Hunter

GRS Decima Hunter

Videreudviklingen af det populære Adjustable Hunting skæfte. GRS Decima Hunter er magen til Adjustable Hunting skæftet, men det er nedskaleret med cirka 10%. For mange vil det betyde, at håndteringen bliver noget nemmere, og derved forøges betingelserne for at afgive et optimalt skud. Skæftet fåes i 6 forskellige farver: Sort, brun, green mountain camo, royal jacaranda, rød og blå. Ydermere kan det leveres i links, og prisen er den samme uanset, om det er RH eller LH. Det passer til stort set alle pibediamtre, og det fåes til langt de fleste rifler i dag. Ved interesse, kontakt os venligst, så det bliver den helt rigtige løsning

5.495 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

GRS Adjustable Hunting

GRS Adjustable Hunting

Super jagtskæfte fra Norske GRS. Norske GRS har for længst positioneret sig på markedet for sport- og jagtskydning med deres super ergonomiske skæfter. GRS Adjustable Hunting er lavet af lamineret træ, som er noget af det stærkeste og bedste skæftemateriale, der findes. Med det super ergonomiske greb samt både længde og højdejustering på skæftet har man virkelig mulighed for at afgive det perfekte skud. Skæftet fåes i seks forskellige farver: Sort, brun, green mountain camo, royal jacaranda, rød og blå. Det laves ydermere også til linksskytter, og prisen er den samme uanset farve og rh/lh. Det passer til stort set alle pibediamtre, og det fåes til langt de fleste rifler i dag. Ved interesse, kontakt os venligst, så det bliver den helt rigtige løsning.

5.495 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem