Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Mil-Tec Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Mil-Tec Snow Wild Trees™ - Vinterhue/kasket til jagt

Mil-Tec Snow Wild Trees™ - Vinterhue/kasket til jagt

Sæt kronen på værket af dit "Mil-Tec Snow Wild Trees™"-sæt med denne vinterjagthue "Mil-Tec Snow Wild Trees™" giver dig mulighed for at samle et helt sæt af præstationsdygtigt vinterovertøj til jagt. Denne vinterhue til jagt sætter kronen på værket af sættet, både i forhold til ydelse og kamuflage! Foringen består af 100% ployester (fleece) og det samme gør den 2-lags overflade. Dermed er den både varm og åndbar - to vigtige kvaliteter, hvad angår vinterhuer til jagt. Hatten er udstyret med praktiske øreklapper, som bidrager yderligere til komfort og varmeisolation. Alt i alt en eminent vinterhue til jagt, der harmonerer perfekt med resten af Mil-Tec Snow Wild Trees™-sættet.

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Mil-Tec - T-shirt til børn - Urban Camouflage

Mil-Tec - T-shirt til børn - Urban Camouflage

Stilren t-shirt i bomuld til børn At gå på jagt sammen kan være en fantastisk oplevelse for børn såvel som voksne. Men jagttøj til børn skal være af en vis kvalitet for at kunne holde til leg og udfoldelse i naturen. Det er derfor vigtigt at have jagtudstyr af høj kvalitet - også til børnene. Denne t-shirt til jagt er fremstillet i 100% bomuld. Den er åndbar og slidstærk, og i en pasform, der ikke generer barnet. Camouflage t-shirten er nemlig udstyret med rund hals og korte ærmer, som ikke generer eller begrænser barnets bevægelser. Designet er holdt i klassisk camouflage-mønster, der gør t-shirten perfekt til hverdagsbrug, såvel som jagt og friluftsliv. Alt i alt en camouflage t-shirt i god kvalitet, og til en favorabel pris. Fordi vi her hos Jagt og Vildt udmærket ved, hvor hurtigt børn vokser. Og fordi vi er af den overbevisning, at det ikke skal koste en bondegård at klæde de små poder ordentligt på i noget ordentligt jagttøj til børn.

95 kr.
134 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Camo Creme - Super kvalitet

Camo Creme - Super kvalitet

Denne camo cream er i en super kvalitet, når den først er tørret ind på huden holder den virkelig godt og så er den ekstrem nem at få af igen med lidt sæbe og vand. Når du er på jagt, er det vigtigt, at du glider i ét med omgivelserne. Kamuflage er særligt vigtigt, hvis du er buejæger, fordi du skal komme helt tæt på byttedyret. Du kan få masser af jagttøj i kamuflage-farver og med kamuflage-mønstre. For ikke at tale om jagtskjul. Men hvis du vil opnå det bedste resultat, skal du også kamuflere din hud. Og til det formål er denne Camo Creme perfekt. Denne camo creme er kommer fra Miltec, og indeholder tre grundfarver; brun, grøn og sort. De er pakkede i praktiske tuber, som gør det let at have camo cremen med på jagtturen. Cremen er udarbejdet specifikt til jagt. Så den er drøj og slidstærk, og kan holde til vind og vejr.

79 kr.
118 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt