Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Nordikpredator Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Rævekald - Nordik Plain Pain

Rævekald - Nordik Plain Pain

Unikt rævekald fra Nordik Dette særegne lokkekald kan benyttes - helt uden at du holder det eller på anden vis bruger dine hænger. Det er dermed eminent til at blive ved med at kalde til lige inden skudafgivelse, eller til den hurtige jagtsituation, hvor du skal være klar på aftrækkeren. Lokkekaldet kan frembringe nærmest alle de nødlyde, du kunne forestille dig at få brug for, for at lokke rovdyr til din placering. Den er udviklet specielt til at frembringe smertelyde, deraf også navnet "Plain Pain". Membranen er bred på den ene side, smal på den anden. Dermed kan du opnå forskellige toner alt efter, hvilken side, du blæser i. Helt generelt justeres lyden let ved at regulere hvor på lokkekaldet, du blæser, samt hvor hårdt, du blæser.

159 kr.
198 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Rævekald - Nordik Predator Pre-tuned

Rævekald - Nordik Predator Pre-tuned

Det ultimative lokkekald til jagt på ræv Nordic Preator Pre-tuned er et af de bedste lokkekald, du kan få til rævejagt. Det er udviklet af den velrenommerede jæger, Michael Tham. Formålet er at imitere lydene fra rævenes byttedyr, samt at opfylde alle de nordiske krav og regler der er for jagt på rovdyr. Kaldet er letanvendeligt, og udviklet således, at mundstykket ikke fryser til - selv ikke i hårde minusgrader. Kaldet kan udgive en vifte af lyde. Og det er testet og dokumenteret, at rævekaldet effektivt tiltrækker ræve i en radius på 2 kilometer. Kaldet er eminent - både for den garvede jæger, men i særdeleshed også for nybegynderen. For lokkekaldet er indstillet på forhånd. Så det eneste, du skal gøre, er at flytte en enkelt elastik for at vælge lyd, og derefter blæse i kaldet.

219 kr.
258 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
NordikPredator Nordik Hind-Krondyrkald

NordikPredator Nordik Hind-Krondyrkald

Krondyrkald fra NordikPredator NordikPredator er førende i Skandinavien inden for lokkekald til rovdyr, klovbærende vildt og fuglevildt. Disse kald er af højeste kvalitet og er værdsat af tusindvis af jægere i og udenfor Skandinavien. Sortimentet dækker et bredt spekter af lokkekald til den kvalitetsbevidste jæger.

399 kr.

Fragt ukendt

Vestjysk Jagt

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt