Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Deerhunter Jagttøj

1 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Deerhunter Muflon Jagtjakke

Deerhunter Muflon Jagtjakke

Deerhunter Muflon Jagtjakke.Lækker jagtjakke fra Deerhunter med Thinsulateisolering og Deer-Tex membran.Deer-Tex membranen danner et beskyttende lag, somer 100% vind- og vandtæt, samt åndbart.Deerhunter Muflon er med forstærkning på demest udsatte steder med ruskindsdetaljer og alti lommer til den krævende jæger.- Skrå radiolomme med elastisk snor til antenne.- To håndvarmerlommer med lynlås.- Pudseklud i venstre brystlomme.- Nederst forlommer foran med integreretpatronlomme.- To brystlommer i siden med overlap ogintegreret patronlomme og lynlås.Deerhunter Muflon er endvidere medaftagelig hætte, tovejs YKK lynlås foran,justerbar snoretræk i taljen ogstormmanchet ved ærmer ogindvendig i hoften.Deerhunter Muflon jagtjakken fås i farvenArt Green og i størrelsen 50 - 60.

2.699 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Moorland Tweed Jagtjakke

Deerhunter Moorland Tweed Jagtjakke

Deerhunter Moorland Tweed Jakke.Moorland tweed jakke med mange flotte detaljer og store praktisk lommer.Tweed jakken er med Deer-Tex membran, som er 100% vind -og vandtæt, samt åndbar.Klassisk tweed med to store håndvarmerlommer, to store forlommer, skjult trykknapper foran og ved klapperne over forlommerne, harelomme, justerbar manchet og lommer med lynlås indeni.Deerhunter Moorland tweed fås i størrelsen 46 - 56.

2.099 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Light Jagtjakke

Deerhunter Muflon Light Jagtjakke

Deerhunter Muflon Light jagtjakke.Ny let jagtjakke fra Deerhunter, som er perfekt til jagten når vejret er lunere forår og sommer.Deerhunter Muflon light jakken er med Deer-Tex membran, som giver dig en jakke, som er 100% vandtæt, vindtæt og med rigtig god åndbarhed.Muflon light er en jakke med rigtig god bevægelsesfrihed og super pasform.Rigtig god vandbestandighed på op til 10.000 mm. og vanddampgennemtrængelighed op til 10.000g pr. 24 timer.Her får du en utrolig behagelig og let jagtjakke, hvor der ikke er sparet på kvalitet og flere praktisk lommer til diverse udstyr.Deerhunter Muflon Light jakken fås i størrelsen 48 - 60.

2.099 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Light Jagtbukser

Deerhunter Muflon Light Jagtbukser

Deerhunter Muflon Light Bukser.Bukser til fritid med rigtig god bevægelsesfrihed og god pasform med Deer-Tex membran, som sikrer en 100% vand -og vindtæt buks med høj åndbarhed.Det strækbare materiale giver en god pasform, men vigtigst af alt en meget fri bevægelsesfrihed.Deerhunter Muflon Light bukserne er imprægneret, så bukserne er vand og smudsafvisende, så stænk m.m. er let at fjerne.Deerhunter Muflon Light fås i størrelsen 48 -60.Skal ses og prøves.

1.299 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Cumberland Jagtbukser

Deerhunter Cumberland Jagtbukser

Deerhunter Cumberland Bukser.Vindtæt og vandtæt Deerhunter bukser med Deer-Tex Performance Shell membran.Forstærkninger på knæ og bagdel og mange praktiske lommer, herunder forlomme med lynlås, baglomme med lynlås, lårlomme og knivlomme.Justerbar elastisk talje og vandtætte lynlåse.Deerhunter Cumberland er i adapt camouflage farve, så du falder i et med omgivelserne.Cumberland bukserne fås i størrelsen Small - 3XL.

1.399 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Zin-In Jagtjakke

Deerhunter Muflon Zin-In Jagtjakke

Deerhunter muflon zip-in jakke er en let vatteret jakke, som kan bruges til både jagt eller fritid. Den er med strech i siden, som gør at den har en utrolig god pasform. Jakken kan bruges som en almindelig jakke eller kan lynes ind i Deerhunter muflon jakke. Jakken har ydermere en god isoleringsevne, da den er med Thinsulate foer, som sikre dig den bedste isolerings evne, på selv de koldeste dage. Den er med både side og brystlommer med lynlås. Fås i str 48-64

899 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Remis Herre Jagtjakke

Deerhunter Remis Herre Jagtjakke

Deerhunter Remis jagtjakke til herrer.Lækker let jagtjakke til herrer med smarte og praktisk detaljer i fleksibelt design, som giver en rigtig fod komfort og ikke midst bevægelsesfrihed.Remis er fremstillet i vandafvisende og åndbart materiale og udstyret med mange praktisk lommer herunder, brystlomme med lynlås, to hvilelommer, to forlommer med klap og aftagelig patronholder, så du har plads til alt på jagtturen.Jakken er med ekstra forstærkning og quilted skulderstøtte, samt harelomme bagpå.Deerhunter Remis er velegnet til brug hele året og fås i farven After Dark og størrelsen 48 - 58.

799 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Kort Jagtjakke

Deerhunter Muflon Kort Jagtjakke

Deerhunter Muflon kort jagtjakke.Lækker kort jagtjakke med Thinsulate isolering,som holder dig dejlig varm, samt Deer-Texmembran som er 100% vind- og vandtæt.Jagtjakken er med aftagelig hætte og et stortantal lommer.- Skrå radiolomme med elastisk snor til antenne.- To håndvarmer lommer med lynlås.- To brystlommer i siden med overlap.- To forlommer nederst med integreret patronlomme.- To forlommer med lynlås.Jakken er udstyret med stormmanchet ved ærmerne,udskæring nederst i venstre side for øget komfortog harelomme med lynlås.Deerhunter Muflon kort jagtjakken fås i farvenArt Green og i størrelsen 48 - 58.

2.399 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Jagtbukser Med Seler

Deerhunter Muflon Jagtbukser Med Seler

Deerhunter Muflon Jagtbusker.Lækker jagtbukser fra Deerhunter medThinsulate isolering, som er åndbart og holderdig varm i fugtige omgivelser.Deer-Tex membran som er 100% vind- ogvandtæt.Deerhunter Muflon jagtbukserne er medforstærkning på udsatte steder medruskindsdetaljer, aftagelige seler og justerbartalje med elastik.To forlommer, baglomme med lynlås, lårlomem medbred åbning, for let adgang og lårlomme ivenstre med lynlås.Deerhunter Muflon Jagtbukser fås i farvenArt Green og i størrelsen 48 - 58.

1.599 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem