Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Deerhunter Jagtjakke

1 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Deerhunter Muflon Jagtjakke

Deerhunter Muflon Jagtjakke

Deerhunter Muflon Jagtjakke.Lækker jagtjakke fra Deerhunter med Thinsulateisolering og Deer-Tex membran.Deer-Tex membranen danner et beskyttende lag, somer 100% vind- og vandtæt, samt åndbart.Deerhunter Muflon er med forstærkning på demest udsatte steder med ruskindsdetaljer og alti lommer til den krævende jæger.- Skrå radiolomme med elastisk snor til antenne.- To håndvarmerlommer med lynlås.- Pudseklud i venstre brystlomme.- Nederst forlommer foran med integreretpatronlomme.- To brystlommer i siden med overlap ogintegreret patronlomme og lynlås.Deerhunter Muflon er endvidere medaftagelig hætte, tovejs YKK lynlås foran,justerbar snoretræk i taljen ogstormmanchet ved ærmer ogindvendig i hoften.Deerhunter Muflon jagtjakken fås i farvenArt Green og i størrelsen 50 - 60.

2.699 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Moorland Tweed Jagtjakke

Deerhunter Moorland Tweed Jagtjakke

Deerhunter Moorland Tweed Jakke.Moorland tweed jakke med mange flotte detaljer og store praktisk lommer.Tweed jakken er med Deer-Tex membran, som er 100% vind -og vandtæt, samt åndbar.Klassisk tweed med to store håndvarmerlommer, to store forlommer, skjult trykknapper foran og ved klapperne over forlommerne, harelomme, justerbar manchet og lommer med lynlås indeni.Deerhunter Moorland tweed fås i størrelsen 46 - 56.

2.099 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Light Jagtjakke

Deerhunter Muflon Light Jagtjakke

Deerhunter Muflon Light jagtjakke.Ny let jagtjakke fra Deerhunter, som er perfekt til jagten når vejret er lunere forår og sommer.Deerhunter Muflon light jakken er med Deer-Tex membran, som giver dig en jakke, som er 100% vandtæt, vindtæt og med rigtig god åndbarhed.Muflon light er en jakke med rigtig god bevægelsesfrihed og super pasform.Rigtig god vandbestandighed på op til 10.000 mm. og vanddampgennemtrængelighed op til 10.000g pr. 24 timer.Her får du en utrolig behagelig og let jagtjakke, hvor der ikke er sparet på kvalitet og flere praktisk lommer til diverse udstyr.Deerhunter Muflon Light jakken fås i størrelsen 48 - 60.

2.099 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Zin-In Jagtjakke

Deerhunter Muflon Zin-In Jagtjakke

Deerhunter muflon zip-in jakke er en let vatteret jakke, som kan bruges til både jagt eller fritid. Den er med strech i siden, som gør at den har en utrolig god pasform. Jakken kan bruges som en almindelig jakke eller kan lynes ind i Deerhunter muflon jakke. Jakken har ydermere en god isoleringsevne, da den er med Thinsulate foer, som sikre dig den bedste isolerings evne, på selv de koldeste dage. Den er med både side og brystlommer med lynlås. Fås i str 48-64

899 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Remis Herre Jagtjakke

Deerhunter Remis Herre Jagtjakke

Deerhunter Remis jagtjakke til herrer.Lækker let jagtjakke til herrer med smarte og praktisk detaljer i fleksibelt design, som giver en rigtig fod komfort og ikke midst bevægelsesfrihed.Remis er fremstillet i vandafvisende og åndbart materiale og udstyret med mange praktisk lommer herunder, brystlomme med lynlås, to hvilelommer, to forlommer med klap og aftagelig patronholder, så du har plads til alt på jagtturen.Jakken er med ekstra forstærkning og quilted skulderstøtte, samt harelomme bagpå.Deerhunter Remis er velegnet til brug hele året og fås i farven After Dark og størrelsen 48 - 58.

799 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Deerhunter Muflon Kort Jagtjakke

Deerhunter Muflon Kort Jagtjakke

Deerhunter Muflon kort jagtjakke.Lækker kort jagtjakke med Thinsulate isolering,som holder dig dejlig varm, samt Deer-Texmembran som er 100% vind- og vandtæt.Jagtjakken er med aftagelig hætte og et stortantal lommer.- Skrå radiolomme med elastisk snor til antenne.- To håndvarmer lommer med lynlås.- To brystlommer i siden med overlap.- To forlommer nederst med integreret patronlomme.- To forlommer med lynlås.Jakken er udstyret med stormmanchet ved ærmerne,udskæring nederst i venstre side for øget komfortog harelomme med lynlås.Deerhunter Muflon kort jagtjakken fås i farvenArt Green og i størrelsen 48 - 58.

2.399 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Muflon Jacket

Muflon Jacket

Muflon jakken er vandtæt, vindtæt og åndbar og tilført en isolering, så du kan holde varmen. I serien er der tænkt i alle detaljer inspireret af Muflon-fåret – et vanskeligt bytte med skarpe sanser, både syn-, høre- og lugtesans, der er god til at tilpasse sig naturen og dens klimatiske forandringer. Det kræver vedholdenhed og fokus hos jægeren, for at opnå vædderens store og eftertragtede horn som jagttrofæ.Sættet består af to jagtjakker i forskellige længder, to forskellige zip-in jakker, et par jagtbukser, et par selebukser, et par jagthandsker, en jagthat, en jagtkasket og endnu en jagtkasket til det lidt koldere vejr. I serien er der brugt 3M™ Thinsulate™ og Deer-Tex® Membran. Serien fås i farverne Art Green, Realtree Max-5 og Edge Camouflage. • Temperatur ned til -15°C • Aftagelig hætte • Tovejslynlås (YKK) • Forstærkning med ruskindsdetaljer • Skrå radiolomme med elastisk snor til antenne • Stormmanchet ved ærme • To håndvarmelommer med lynlås • To brystlommer ved siden af overfald • Pudseklud i venstre brystlomme • To forlommer nederst med integreret patronlomme og rund, bred åbning for let adgang • To lynlåslommer ved forlommer • Udskæring nederst i venstre side for øget komfort • Harelomme med lynlås • Justerbar manchet med strop og velcro

2.499 kr.

Fri fragt

Jagt og Fiskeri Skive
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt