Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Vortex Jagt

21 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Vortex Optics 6x20 - Impact 850 - Laser afstandsmåler

Vortex Optics 6x20 - Impact 850 - Laser afstandsmåler

Ekstra kompakt og højtydende laserafstandsmåler fra Vortex Optics Størstedelen af jægere i Danmark driver anstandsjagt. Og hvis du er en af dem, ved du helt sikkert, hvor svært det kan være at estimere den korrekte afstand til målet. Man kan selvfølgelig finde holdepunkter i naturen, men risikoen for, at man overvurderer egne evner, og i værste fald skyder forbi målet, er høj. Vortex Optics har løsningen på dette problem. Med Vortex Optics 6x20 Impact 850 laser afstandsmåleren er det slut med de sløsede øjemålsberegninger. Afstandsmåleren giver dig hurtigt og bekvemt et præcist estimat af afstanden til dit våben. Og så yder Vortex Optics livsvarig garanti på afstandsmåleren. Så du aldrig mere behøver at bekymre dig om dårligt estimerede afstandsberegninger. Perfekt! Læs mere herunder.

2.295 kr.

Fri fragt

JagtogVildt
Vortex Optics - Diamondback - Udsigtskikkert - 20-60x80 - Straight

Vortex Optics - Diamondback - Udsigtskikkert - 20-60x80 - Straight

Elegant og økonomisk Diamondback udsigtskikkert fra Vortex Optics Vortex Optics er din sikre leverandør, når det gælder jagtudstyr af høj kvalitet til fornuftige priser. Hos Vortex Optics sætter de nemlig en dyd i at lade kvalitet og økonomi gå hånd i hånd. Denne udsigtskikkert fra Diamondback-serien er ingen undtagelse! Med denne kikkert får du nemlig en klassisk udsigtskikkert med høj forstørrelse, i et ergonomisk og elegant design. Og så er kikkerten udstyret med forskellige features, der holder trit med de mere tunge spillere på markedet. Du får en udsigtskikkert, der blandt andet er vandtæt og støvfri, med fuld XR-belægning, dielektrisk fasekorrigende prismer, kraftig gummiarmering, nitrogengas og O-ringsforseglinger. Og så står Vortex Optics så meget inde for deres produkter, at de yder livslang garanti på dem. Du behøver altså aldrig at bekymre dig om, at din udsigtskikkert går i stykker - Vortex Optics har din ryg. Du kan læse meget mere om kikkerten herunder.

4.399 kr.

Fri fragt

JagtogVildt
Vortex Optics Venom Red Dot rødspunktssigte

Vortex Optics Venom Red Dot rødspunktssigte

Giv dit våben et giftigt sigte med Vortex Venom Red Dot Vortex Venom er med dets 3 MOA rødpunkt et hurtigt, effektivt og præcist sigte til dit våben. Huset er udarbejdet i højkvalitets aluminium som sikrer, at rødpunktssigtet holder til alle de knubs og tæsk, du måtte udsætte det for. Optikken er af højeste kvalitet og multicoated. Den præsterer et rent og lækkert, bredt perspektiv, som giver dig overblik og agilitet i din skudafgivelse. Sigtet drives af et CR1632 batteri, som skiftes hurtigt og let - uden at afmontere sigtet fra dit våben. Kraft- og rødpunktsindstillingerne er placeret på venstre side af rødpunktssigtet, hvor du hurtigt og let kan betjene det. Flush 1 MOA indstillinger gør indskydning af sigtet let som en leg. Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Venom serien.

2.495 kr.

Fri fragt

JagtogVildt
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem