Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Ameristep Jagt

Relaterede butikstilbud

Ameristep drejbar jagtstol

Ameristep drejbar jagtstol

Sædet kan drejes rundt 360 grader, så stolen er ideel til skydetårnet, jagtskjulet mv. Stolen vejer kun lidt over 1 kilo, så den er utroligt nem at have med.

299 kr.

Fragt ukendt

Prohunt

Drejbar Jagtstol

Drejbar Jagtstol

Let og handy 3 benet jagtstol fra amerikanske Ameristep. God siddekomfort i timevis. Sædet kan drejes rundt, så stolen er ideel til skydetårnet, jagtskjulet mv. Med flot break-up møster på sædet. Testet til en max vægt på 90 kg.

299 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Ameristep Camo Jagtskjul inkl. Stol - Model 882

Ameristep Camo Jagtskjul inkl. Stol - Model 882

Lækkert jagtskjul med mange smarte detaljer til mange former for jagt. En klar forbedring af model 881, som vi tidligere har kørt med. Skjulet har flere vinduer, og du kan bl.a. åbne den øverste halvdel i fronten helt op, så skjulet er godt velegnet til buejagt også. Skjulet er foldbart og har en indbygget stol, så du kan sidde komfortabelt i timevis. Størrelse: L 114,3 x B 86,36 x H 137,2 cm. Vægt: 4,8 kilo. Materiale i åndbart Durashell Plus materiale.

1.399 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

Ameristep Runway liggeskjul

Ameristep Runway liggeskjul

Duck Commander liggeskjul til gåse- og andejagt Det nye Duck Commander Runway Layout Blind fra Ameristep er et fantastisk liggeskjul til en bred vifte af jagtsituationer på trækfugle. Du kan ligge på en åben mark mellem dine lokkefugle og få maksimale chancer for skud, når fuglene flyver ind for at lande. Liggeskjulet er fremstillet i robust vejrbestandig polyester materiale med et super flot Realtree Max-4 camo mønster. Skjulet har en virkelig god komfort med polstret sæde og nakkestøtte samt en kraftig aluminiumsramme, der sikrer at skjulet kan holde til mange års brug. Størrelse: 193 cm (længde) x 66 cm (bredde) x 46 cm (højde). Ameristep har udviklet dette skjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders, der er en gruppe passionerede fuglejægere med egen hjemmeside, TV programmer, Blogs, video produktion, Youtube udgivelser mv. Mød legendariske Duck Commanders her: http://duckcommander.com/

1.695 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Ameristep Rapid Shooter

Ameristep Rapid Shooter

Rapid Shooter skjul fra amerikanske Ameristep er et jagtskjul i luksusudgave og giver dig hele 270° udsyn og en behagelig stol Rapid Shooter skjul fra amerikanske Ameristep er et jagtskjul i luksusudgave. Det kamouflerede mesh vindue giver dig hele 270° udsyn, og det indbyggede regnslag holder dig tør, hvis der skulle komme en byge forbi. Den indbyggede stol med ryg- og armlæn sikrer et behageligt ophold i skjulet i timevis. De fleksible stænger gør skjulet hurtigt at sætte op og pakke sammen. Rapid Shooter har en unik magnetisk lukning, der på et splitsekund kan udløses af en snor, så du lynhurtigt kan afgive skud. Se denne You Tube video fra sekvens 2 minutter og 30 sekunder. Skjulet anbefales af Duck Commander. Specifikationer: Dimension opslået: længde 86,4 x bredde 114,3 x højde 137,2 cm. Dimension foldet sammen: 38,1 x 91,4 cm. Dimension stol: 60,33 bred x 50,8 dyb. Højde til sæde 49,5 cm. Højde til ryglæn 97 cm. Maksimal belasting af stol: 113,5 kilo Vægt: 5,9 kilo. Model: 1R41C032DFR. Stof: Realtree Max-4 kamouflage. Der medfølger bærepose og kraftige pløkker.

1.995 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

Jagtskjul / fotoskjul – 2 pers.

Jagtskjul / fotoskjul – 2 pers.

Det originale Doghouse jagtskjul fra amrikanske Ameristep med Realree Edge camo design. Doghouse er det mest populære skjul fra Ameristep, og med hele 7 vinduer er det særligt velegnet til buejagt og naturfotografer. Det særlige shadow Guard stof forebygger skygger og sillouetter, når du sidder i skjulet. Skjulet har en fjederramme og er meget nemt at sætte op. Den medfølgende rygsæk bæretaske gør det nemt at flytte skjulet rundt på dit jagtområde. Der er plads til 2 personer i skjulet. Vægt: 5,5 kg. Polyester materiale. Dimension opslået: 152 x 152 x 168 cm.

1.639 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Runway liggeskjul

Runway liggeskjul

Et virkelig komfortabelt liggeskjul fra amerikanske Ameristep til en bred vifte af jagtsituationer på trækfugle. Du kan ligge på en åben mark mellem dine lokkefugle og få maksimale chancer for skud, når fuglene flyver ind for at lande. Liggeskjulet er fremstillet i robust vejrbestandig polyester materiale med det velkendte Realtree Max-4 camo mønster. Skjulet har en super god komfort med polstret sæde og nakkestøtte samt en kraftig aluminiumsramme, der sikrer at skjulet kan holde til mange års brug. Størrelse: 193 cm (længde) x 66 cm (bredde) x 46 cm (højde). Ameristep har udviklet dette skjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders http://duckcommander.com/

1.695 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Ameristep drejbar jagtstol

Ameristep drejbar jagtstol

God siddekomfort i timevis Let og handy 3 benet foldbar jagtstol fra amerikanske Ameristep. Sædet kan drejes rundt 360 grader, så stolen er ideel til skydetårnet, jagtskjulet mv. Siddehøjden kan justeres fra 41 – 48 cm. Med flot break-up møster på sædet og ben i pulverlakeret aluminium. Testet til en max vægt på 90 kg. Stolen vejer kun lidt over 1 kilo, så den er utroligt nem at have med.

299 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Ameristep Model 881 Camouflage Jagtskjul inkl. Stol

Ameristep Model 881 Camouflage Jagtskjul inkl. Stol

1.199 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

Ameristep Krageskjul

Ameristep Krageskjul

Ameristep Krageskjul Et virkelig godt og effektivt skjul som er klar på under 1 minut. Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transperant mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Skjulet er fremstillet i Durashell TM camouflage stof. Størrelse opstillet: 145x145cm Størrelse sammenfoldet: 105x10cm Vægt: 4kg. Leveres inkl. bæretaske

1.400 kr.

Fri fragt

Lundemøllen

Ameristep Rapid Shooter

Ameristep Rapid Shooter

Det camouflerede mesh vindue giver dig hele 270° udsyn, og det indbyggede regnslag holder dig tør, hvis der skulle komme en byge forbi. Den indbyggede stol med ryg- og armlæn sikrer et behageligt ophold i skjulet i timevis. De fleksible stænger gør skjulet hurtigt at sætte op og pakke sammen.

1.995 kr.

Fragt ukendt

Prohunt

Jagtskjul – Halmballe

Jagtskjul – Halmballe

Jagtskjulet har form som en stor halmballe, og taget kan udløses med en snor, så du nemt kan afgive skud på trækkende fugle. De store sideruder er ideelle, når skjulet anvendes til jagt på hjortevildt, ræv, hare mv. Jagtskjulet har god plads til 2 jægere, og det er fremstillet i åndbart og vandafvisende Durashell materiale. Flot Realtree MAX-4 camo design. Størrelse: 152 x 152 cm. Jagtskjulet leveres med en praktisk bærepose og fylder kun 15 x 71 cm, når det er pakket sammen. Glasfiber stænger, pløkker og samleinstruktion medfølger. Jagtskjulet er meget nemt at sætte op og tage ned igen. Det har mange fine detaljer, bl.a. udvendige stropper så du kan kamouflere med siv og græs fra det område, du skal jage på. Ameristep har udviklet dette jagtskjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders.

1.999 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Ameristep Tellus Stol

Ameristep Tellus Stol

399 kr.
448 kr.inkl. fragt
Mertz Jagt
Trebenet Drejbar Jagt- og Fritidsstol

Trebenet Drejbar Jagt- og Fritidsstol

Let og handy 3 benet foldbar jagtstol fra amerikanske Ameristep. Stolen er utrolig nem at have med rundt, og har god siddekomfort i timevis. Siddehøjden kan justeres fra 41-48 cm og sædet kan drejes rundt 360 grader. Mange kan få glæde af denne finde jagt- og fritidsstol, som er ideel til skydetårnet, jagtskjulet, fiskepladsen mv. Let og handy 3 benet foldbar jagtstol fra amerikanske Ameristep. Stolen er utrolig nem at have med rundt, og har god siddekomfort i timevis. Siddehøjden kan justeres fra 41-48 cm og sædet kan drejes rundt 360 grader. Mange kan få glæde af denne finde jagt- og fritidsstol, som er ideel til skydetårnet, jagtskjulet, fiskepladsen mv. Stolen vejer kun lidt over 1 kilo. Testet til en max vægt på 90 kg. Flot break-up møster på sædet og ben i pulverlakeret aluminium.

299 kr.

Fragt ukendt

Jagtuniverset

Jagtskjul – Ameristep Field Hunter

Jagtskjul – Ameristep Field Hunter

Lækkert jagtskjul fra Ameristep som du nemt og hurtigt kan sætte op. Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Størrelse opstillet: 145 x 145 cm. Størrelse sammenfoldet : 105 x 10 cm. Vægt kun 4 kilo og leveres med bæretaske.

1.375 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Jagtskjul – Halmballe

Jagtskjul – Halmballe

Super fedt jagtskjul fra Ameristep til alle former for jagt Jagtskjulet har form som en stor halmballe, og taget kan udløses med en snor, så du nemt kan afgive skud på trækkende fugle, og de store sideruder er perfekte, når skjulet anvendes til jagt på hjortevildt, ræv, hare mv. Ameristep Hay Bale Blind har rigeligt med plads til 2 jægere, og er fremstillet i åndbart og vandafvisende Durashell materiale. Design i flot Realtree MAX-4 camouflage. Størrelse: 152 x 152 cm. Jagtskjulet leveres med en praktisk bærepose og fylder kun 15 x 71 cm. i sammenfoldet tilstand. Glasfiber stænger, pløkker og samleinstruktion medfølger. Ameristep Hay Bale Blind er nemt at sætte op og tage ned igen, når jagtdagen er slut. Jagtskjulet har mange fine detaljer, bl.a. udvendige stropper så du nemt kan kamouflere med siv og græs fra det område, du skal jage på. Ameristep har udviklet dette jagtskjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders, der er en gruppe passionerede fuglejægere med egen hjemmeside, TV programmer, Blogs, video produktion, Youtube udgivelser mv. Mød legendariske Duck Commanders her: http://duckcommander.com/

1.999 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Rundt jagtskjul

Rundt jagtskjul

Smart jagtskjul fra Ameristep Jagtskjulet er uden tag, og den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du nemt kan observere vildtet fra skjulet uden selv at blive afsløret. Skjulet er særligt velegnet til andejagt og er nemt at stille op. Størrelse opstillet : 90 x 140 cm. Størrelse sammenfoldet : 8 x 30 cm. Vejer kun ca. 2 kilo, og der medfølger en praktisk transporttaske.

895 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Ameristep Tellus stol - jagt og vandretur stol

Ameristep Tellus stol - jagt og vandretur stol

Kompakt og transportabel. Komfortabelt design. Let at slå op. Integreret grejpose med plads til mobil, vandflaske osv.Transportpose med karabinhage. Vægt-kapacitet: 136 kg Realtree Xtra Camo Transportmål: 38 x 10 x 10cm

549 kr.

Fri fragt

Lundemøllen

Ameristep Strip Layout liggeskjul

Ameristep Strip Layout liggeskjul

Duck Commander liggeskjul til gåse- og andejagt Det nye Duck Commander Strip Layout fra Ameristep er et fantastisk liggeskjul til en bred vifte af jagtsituationer på trækfugle. Du kan ligge på en åben mark mellem dine lokkefugle og få maksimale chancer for skud, når fuglene flyver ind for at lande. Liggeskjulet er fremstillet i robust vejrbestandig polyester materiale med et super flot Realtree Max-4 camo mønster. Skjulet har en virkelig god komfort med polstret sæde og nakkestøtte samt en kraftig aluminiumsramme og stål armerede samlinger, som giver mulighed for i alt 6 liggeindstillinger. Størrelse: 216 cm (længde) x 89 cm (bredde) x 46 cm (højde). Ameristep har udviklet dette skjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders, der er en gruppe passionerede fuglejægere med egen hjemmeside, TV programmer, Blogs, video produktion, Youtube udgivelser mv. Mød legendariske Duck Commanders her: http://duckcommander.com/

1.995 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Strip Layout skjul

Strip Layout skjul

Et liggeskjul fra amerikanske Ameristep i allerbedste kvalitet til en bred vifte af jagtsituationer på trækfugle. Liggeskjulet er fremstillet i robust vejrbestandig polyester materiale med det velkendte Realtree Max-4 camo mønster. Skjulet har en virkelig god komfort med polstret sæde og nakkestøtte samt en kraftig aluminiumsramme og stål armerede samlinger, som giver mulighed for i alt 6 liggeindstillinger. Størrelse: 216 cm (længde) x 89 cm (bredde) x 46 cm (højde). Ameristep har udviklet dette skjul i samarbejde med amerikanske Duck Commanders: http://duckcommander.com/

1.995 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Jagtskjul og fotoskjul – model 1900

Jagtskjul og fotoskjul – model 1900

​Pop Up jagtskjul fra Ameristep Et super smart og ultra let Pop Up jagtskjul fra amerikanske Ameristep med Shadow Guard foring, der eliminerer skygger og silhuetter. Udført i vandafvisende polyester materiale med hvidt camouflage mønster. Specifikationer: Længde 137 x bredde 142 x højde 145 cm. Vægt: 2 kilo Leveres med praktisk bærepose.

749 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Ameristep Krageskjul – model 3327

Ameristep Krageskjul – model 3327

Lækkert jagtskjul fra Ameristep Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Størrelse opstillet: 145 x 145 cm. Størrelse sammenfoldet : 105 x 10 cm. Vægt kun 4 kilo og leveres med bæretaske.

1.395 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Ameristep Strip Layout liggeskjul

Ameristep Strip Layout liggeskjul

Dette Duck Commander Strip Layout fra Ameristep er et fantastisk liggeskjul til en bred vifte af jagtsituationer på trækfugle. robust vejrbestandig polyester materiale med et super flot Realtree Max-4 camo mønster.

1.995 kr.

Fragt ukendt

Prohunt

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt