Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Northern Hunting Jagt

31 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Northern Hunting - Olaf - Facemask - Grøn

Northern Hunting - Olaf - Facemask - Grøn

Olaf er en behagelig, multifunktionel face mask til jagt og outdoor Masken er udviklet i et fleecemateriale, der holder dit hoved varmt på kolde efterårs- og vinterdage. Masken er tætsiddende og isolerende. Designet er holdt i rene linjer, med en pasform, der passer langt de fleste hoveder. En facemask er uundværlig, hvis man går på jagt eller udøver andre outdoor-aktiviteter i de kolde måneder. Masken er mere funktionel end en almindelig hue, da den giver mulighed for at beskytte ansigtet mod kulde og vind. Denne Olaf-model er udført i en mosgrøn nuance, der blender elegant ind i ethvert skovterræn. Masken fåes også i camouflagedesign her. Masken er unisex og holdt i to størrelser, så det er let at finde den, der passer dig bedst. Materiale: 95% Polyester, 5% Elastan Læs mere om Northern Hunting herunder.

219 kr.
258 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Northern Hunting - Thorlak - Jagttrøje i brun fleece

Northern Hunting - Thorlak - Jagttrøje i brun fleece

Praktisk fleece i elegant brun nuance til jagt og outdoor året rundt Leder du efter den perfekte fleece, du kan bruge året rundt? Så er du landet det helt rigtige sted. Thorlak er en brun fleecetrøje fra Northern Hunting. Med sit bløde, fleksible og lydløse materiale, er den perfekt til enhver udendørsaktivitet - herunder helt eminent til jagt. Jagttrøjen er både varmeisolerende og åndbar, hvilket gør den oplagt som mellemlag i de koldere måneder, og yderlag i de varmere. Fleecen er særligt velegnet til jagt fra post, samt som en fast del af dit hundefører-outfit. Thorlak er holdt i et enkelt design, hvor fronten er kortere end bagsiden, hvilket gør fleecen perfekt som isolerende lag under din yndlings jakke til jagt. Materialet består af 100% Polyester, og er silkeblødt, lydløst og særdeles komfortabelt. Læs mere om Northern Hunting herunder. Klik her og se størrelsesguide!

599 kr.

Fri fragt

JagtogVildt
Northern Hunting - Eik - Jagtskjorte

Northern Hunting - Eik - Jagtskjorte

Funktionel skjorte til jagt og outdoor fra Northern Hunting Eik er en jagtskjorte, der egner sig perfekt til brug som mellemlag - året rundt. Skjorten er designet i en farveskala, der gør skjorten anvendelig til enhver anledning - det være sig jagt, hverdag og naturliv. Jagtskjorten Eik er skabt i et yderst komfortabelt materiale bestående af 100% bomuld. Materialet er krydret med et let all-over stræk, som øger bevægelsesfriheden ved aktivitet. Og så gør strækket, at skjortens materiale tørrer hurtigere end mange andre materialer. Perfekt, hvis du bliver svedig under intens jagt eller lang vandring! Skjorten er således funktionel og praktisk i designet - en perfekt skjorte til boltring i vildmarken. Skjorten kan bruges som mellemlag året rundt. Om vinteren vil den holde dig varm, og om sommeren, kan den bruges som yderlag. Perfekt for den dedikerede jæger, der ikke vil lade sig bremse af vejr og vind! Læs mere herunder. Klik her og se størrelsesguide!

499 kr.
538 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Northern Hunting - Trand - Jagthue - Camouflage

Northern Hunting - Trand - Jagthue - Camouflage

Lækker jagthue i fleece fra Northern Hunting holder dig varm i kulden Trand er alletiders hue til jagt. Og det har enhver jæger brug for, hvis samlingen af jagtudstyr skal være komplet. Huen er fremstillet i et fleecemateriale af højeste kvalitet, som holder dig varm på selv de strideste efterårs- og vinterdage. Trand fungerer til både outdoor og jagt, og egner sig særligt godt til pürsch og buejagt. Materialet er glat på ydersiden, hvilket får det licenserede Tecl-Wood camouflage print til at stå imponerende skarpt. Printet er designet med inspiration fra de nordiske skove, så det passer perfekt til den skandinaviske jæger. På indersiden er huens materiale børstet, hvilket giver en uovertruffen isolation. Trand jagthuen holder dig varm og tør på de kolde dage - alt imens du kan koncentrere dig fuldt ud om at få ram på byttet. Trand er nemlig designet med fokus på funktionalitet og komfort. Så er det bare at komme ud på reviret - uanset vind og vejr! Læs mere herunder.

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Northern Hunting - Ari - Halsedisse - Camouflage

Northern Hunting - Ari - Halsedisse - Camouflage

Ari er en varm og isolerende halsedisse til jagt og outdoor Kært barn har mange navne. Ari har helt bestemt to; man kan nemlig både kalde den en halsedisse, eller en neck gaiter. Lige gyldigt hvilken term vi bruger, er én ting sikkert: Ari er et must-have i enhver jagtgarderobe. Ari er nemlig multifunktionel ud over alle grænser. Først og fremmest fungerer den som et isolerende varmelag. Den er designet i et let, lydløst og åndbart materiale, som sikrer dig fuld komfort. Men selvom navnet indikerer, at Ari bruges omkring halsen, behøver dette ikke at begrænse dig. Ari fungerer nemlig også perfekt som hovedcamouflage, eller som et varmende pandebånd. Mulighederne er mange! Men tilfælles har de, at Ari holder dig varm og tør på kolde dage. Og så fungerer den blændende til alle former for jagt og outdoor aktiviteter. Året rundt. Ari er både unisex og one-size, og det behagelige materiale består af 95% polyester og 5% elastan. Du kan læse mere om Northern Hunting herunder.

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
Northern Hunting - Trand - Jagthue - Grøn

Northern Hunting - Trand - Jagthue - Grøn

Lækker jagthue i fleece fra Northern Hunting holder dig varm i kulden Trand er alletiders hue til jagt. Og det har enhver jæger brug for, hvis samlingen af jagtudstyr skal være komplet. Huen er fremstillet i et fleecemateriale af højeste kvalitet, som holder dig varm på selv de strideste efterårs- og vinterdage. Trand fungerer til både outdoor og jagt, og egner sig særligt godt til pürsch og buejagt. Materialet er glat på ydersiden, hvilket giver en flot finish til materialets i forvejen elegante grønne nuance. Huen passer således til enhver skandinaviske jæger. Trand fåes også i camouflagedesign, her. På indersiden er huens materiale børstet, hvilket giver en uovertruffen isolation. Trand jagthuen holder dig varm og tør på de kolde dage - alt imens du kan koncentrere dig fuldt ud om at få ram på byttet. Trand er nemlig designet med fokus på funktionalitet og komfort. Så er det bare at komme ud på reviret - uanset vind og vejr! Læs mere herunder.

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
JagtogVildt
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem