Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Minox Optik

Relaterede butikstilbud

Minox BJ 8x42

Minox BJ 8x42

Minox kikkert til lavpris Med Minox BJ serien får du optik af yderst høj kvalitet og med fantastisk holdbarhed til en yderst lav pris. Leveres inklusiv taske og rem.

1.499 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

MINOX BJ 8x42

MINOX BJ 8x42

Med BJ 8x42, får du en rigtig fin allround kikkert, der er produceret af tyske Minox, der alle dage har været synonym for god optik. 8x42 er den optimale størrelse til allround brug, fordi du sikres et stort synsfelt, en kikkert der er nem at hold stille ? og ikke mindst er nem at have med over alt. Den har multicoatede linser for at sikre de bedste billeder, nitrogenfyldt for at forhindre dug, samt vandtæt ned til 3 meter. En kikkert der kun forhandles af butikker i JaguarGruppen og er helt sikkert et godt valg til fornuftige penge.

1.499 kr.

Fri fragt

Michaels Jagt & Fiskeri

MINOX BJ 10x42

MINOX BJ 10x42

Med BJ 10x42, får du en rigtig fin allround kikkert, der er produceret af tyske Minox, der alle dage har været synonym for god optik. 10x42 er den optimale størrelse til allround brug, fordi du sikres et stort synsfelt, en kikkert der er nem at hold stille og ikke mindst er nem at have med over alt. Den har multicoatede linser for at sikre de bedste billeder, nitrogenfyldt for at forhindre dug, samt vandtæt ned til 3 meter. En kikkert der kun forhandles af butikker i JaguarGruppen og er helt sikkert et godt valg til fornuftige penge.

1.699 kr.

Fri fragt

Michaels Jagt & Fiskeri

Minox BL 10x44

Minox BL 10x44

Kvalitets kikkert fra minox Bl serien er med lavere vægt og forbedret optik.

3.499 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

Minox BL 8x33 HD

Minox BL 8x33 HD

Den nye Minox BL serie er blevet opraderet bla. med ny HD optik der giver knivskarpe billeder og god kontrast.

3.999 kr.

Fragt ukendt

Brasholt

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt